ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συγκίνηση για Στάικο Βεργέτη

συγκίνηση-για-στάικο-βεργέτη-791764

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου Στάικος Βεργέτης μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και εξέφρασε την αγωνία του σχετικά με το πότε θα επανέλθει η επιστροφή για τις ομαδικές προπονήσεις και εν συνεχεία των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος τεχνικός δεν έκρυψε και την συγκίνηση του για τον κόσμο της Νίκης Βόλου, ο οποίος δίνει δύναμη και ώθηση στην κυανόλευκη ομάδα σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων: «Αυτό το ερώτημα δεν μπορεί να απαντηθεί. Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από τους αρμόδιους φορείς. Πρώτο μέλημα μας είναι να επιστρέψουμε στις ομαδικές προπονήσεις και μετά από ένα εύλογο διάστημα τριών εβδομάδων να μπούμε στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αυτό θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας. Αυτή τη χρονική στιγμή οι λοιμωξιολόγοι δεν μπορούν να μας δώσουν κάποια απάντηση».

Για τη μη διεξαγωγή των αγώνων και την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου με αυτό της Super League 1: «Δεν είμαι σε θέση 100% να απαντήσω. Νομίζω με την κατάσταση που επικρατεί με τόσα πολλά κρούσματα τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, ιδιαίτερα στην πόλη του Βόλου που είναι και η έδρα της ομάδα μας, θα ήταν αρκετά δύσκολο να συνεχίσουμε, γιατί όλο και κάποιος ποδοσφαιριστής θα βρισκόταν θετικός και θα μπαίναμε ξανά σε καραντίνα. Θέλω να πιστεύω και εύχομαι να υπάρχει μία καλυτέρευση της κατάστασης, ώστε να μπορέσουμε να επανέλθουμε στις ομαδικές προπονήσεις κι αργότερα στους επίσημους αγώνες».

Για κάποια ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές: «Υπάρχει ένα αίτημα από τις ομάδες της Football League να επιστρέψουμε στις ομαδικές προπονήσεις, τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε και οι παίκτες περιμένουν σαν «θηρία» ανήμερα. Και εμάς τους προπονητές δεν μας αρέσει σε καμία περίπτωση να είμαστε ανενεργοί. Όμως η εξέλιξη της πανδημίας να είναι τέτοια, ώστε να μας το επιτρέψει για επάνοδο στην αγωνιστική δράση, και όχι να επανέλθουμε και να ξαναμπούμε σε καραντίνα».

Για τον κόσμο της Νίκης Βόλου: «Μας έχει λείψει το ποδόσφαιρο και η επικοινωνία του κόσμου από τις 10 Μαρτίου, ημερομηνία που αγωνιστήκαμε για τελευταία φορά σε επίσημο ματς. Δεν γνωρίζω τι γίνεται σε άλλες ομάδες, αλλά στη Νίκη Βόλου ήταν κάτι το εντυπωσιακό που έζησα την περασμένη σεζόν. Ασύλληπτο και ανεπανάληπτο γεγονός στους αγώνες που δίναμε και η δύναμη που αντλούσε η ομάδα μας από τον υπέροχο κόσμο μας. Όλη αυτή η αμφίδρομη σχέση μας έχει λείψει. Το φρόνημα των φιλάθλων της Νίκης Βόλου είναι υψηλό και περίτρανη η αγάπη τους για την ομάδα. Παρά το γεγονός που η κυανόλευκη ομάδα βρέθηκε σε χαμηλότερα «σκαλοπάτια» του ποδοσφαίρου, διοικήσεις πέρασαν και θα μου επιτρέψετε τη λέξη «ασέλγησαν» πάνω στη Νίκη Βόλου. Εντούτοις η σπίθα και η αγάπη του κόσμου για την ομάδα όλο και φουντώνει ακόμη περισσότερο, αντί να μειώνεται».

Τέλος, ευχήθηκε: «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου