ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνεχίζονται τα δώρα αγάπης

συνεχίζονται-τα-δώρα-αγάπης-792894

Μετά την ΠΑΕ Νίκη Βόλου και τη Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων η κοινωνική δράση συνεχίζεται για τη μεγάλη κυανόλευκη οικογένεια, με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται δίπλα στα παιδιά της Παιδόπολης Αγριάς.

Ο πρόεδρος των βετεράνων Γιώργος Παναγιωτόπουλος και ο πρώην πρόεδρος Κυριάκος Κοκκινάκης μοίρασαν δώρα και γλυκά την παραμονή των Χριστουγέννων στα ανήλικα προσφυγόπουλα και όπως αναφέρουν σε σχετική τους ενημέρωση: «Ο Σύνδεσμός μας βρέθηκε ανάμεσα σε κοινωνικές ομάδες ανθρώπων, για να μοιραστεί την αγάπη, την αλληλεγγύη, και να ακούσει με σεβασμό τα προβλήματά τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βετεράνων ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου: «Δώρα και γλυκά στα ασυνόδευτα παιδιά «προσφυγόπουλα» της Παιδόπολης Αγριάς.

Όπως κάθε παραμονή Χριστουγέννων έτσι και τώρα ο Σύνδεσμός μας βρέθηκε ανάμεσα σε κοινωνικές ομάδες ανθρώπων, για να μοιραστεί την αγάπη, την αλληλεγγύη και να ακούσει με σεβασμό τα προβλήματά τους. Φέτος αποφασίσαμε να βρεθούμε στη δομή της Παιδόπολης, όπου φιλοξενεί τριάντα ανήλικα προσφυγόπουλα. Προσφέραμε δώρα και γλυκά, εισπράττοντας από αυτά μια μεγάλη αγκάλη αγάπης. Σύμφωνα με τους υπευθύνους, το κάθε προσφυγόπουλο ξεριζωμένο από τον τόπο του, κουβαλά και μια προσωπική δραματική ιστορία. Ακούγοντας τον πόνο όλων αυτών των παιδιών, και ιδιαίτερα αυτές τις άγιες ημέρες όπου θα βρίσκονται για ακόμη μία άλλη φορά μακριά από τις οικογένειές τους, ας ευχηθούμε, και ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας εναντίων των υπευθύνων αυτής της τραγωδίας.

Ας φωνάξουμε δυνατά: «Όχι άλλοι πόλεμοι, όχι άλλοι ξεριζωμοί, όχι άλλα προσφυγόπουλα».

Χρόνια Πολλά, και με Υγεία σε όλον τον Πλανήτη».

Δωροεπιταγές της ΠΑΕ Νίκη

για άπορες οικογένειες

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου συνέχισε την προσφορά αγάπης κι έτσι μετά από τη συγκέντρωση και διανομή τροφίμων την περασμένη εβδομάδα, το πρωί της περασμένης Πέμπτης η ΠΑΕ Νίκη Βόλου επισκέφθηκε τα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Βόλου και παρέδωσε στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Ευθύμιο Τζούνη, δωροεπιταγές για αγορά τροφίμων, προκειμένου να χορηγηθούν σε έξι άπορες οικογένειες, ενόψει των εορταστικών ημερών. Οι φιλανθρωπικές δράσεις της Νίκης θα συνεχιστούν κι αυτή την εβδομάδα, με επισκέψεις στο Ορφανοτροφείο Βόλου και στην Κιβωτό του Κόσμου.

Συνεχίζει η Λέσχη Φιλάθλων

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμη μία χρονιά και η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων της Νίκης Βόλου, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και όχι μόνο για όσους έχουν ανάγκη.

Τα μέλη της Λέσχης και όχι μόνο έχουν ανταποκριθεί και με το παραπάνω συγκεντρώνοντας από τις αρχές Νοεμβρίου τρόφιμα και παιχνίδια για παιδιά μοιράστηκαν και θα συνεχίσουν να μοιράζονται σε οικογένειες τις επόμενες ημέρες. Εξάλλου όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση της Λέσχης: «Ποδόσφαιρο για την ομάδα μας δεν υπάρχει αρκετό καιρό τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στη Λέσχη του Ο.Φ. Νίκης Βόλου δεν έχουμε άλλες δραστηριότητες. Και πράγματι, κάποιες από αυτές είναι πολύ όμορφες.

Ανθρωποι αυτής της κοινωνίας είμαστε και κουβαλάμε όλα αυτά τα χρόνια πολλά κουσούρια, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να κρατάμε και μερικές από τις αξίες που σιγά-σιγά χάνονται.

Μια τέτοια αξία είναι και η αλληλεγγύη, την περίοδο αυτή που ταλαιπωρείται όλος ο πλανήτης. Δεν γνωρίζουμε πότε θα ξαναδούμε τα γήπεδα γεμάτα -αν ο αθλητισμός έχει κάποιο νόημα χωρίς εμάς τους φιλάθλους- γνωρίζοντας ότι τα χειρότερα μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμη. Γνωρίζουμε όμως ότι η καψούρα μας, μας λείπει και όταν κάτι σου λείπει το κουβαλάς μαζί σου όπου και αν είσαι.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ας δείξουμε για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη μας προς τους συνανθρώπους μας τις μέρες αυτές που για τους περισσότερους είναι γιορτινές, αλλά και σε άλλους πολύ δύσκολες. Εμείς είμαστε για να προσφέρουμε λίγα χαμόγελά σε παιδιά και σε οικογένειες, μη ξεχνώντας την καταγωγή των προσφύγων προγόνων μας.

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα και παιχνίδια στα γραφεία της Λέσχης του Ο.Φ. Νίκης, Μαιάνδρου 24 από τις 9 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα καθημερινώς. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια αυτή και να ευχηθούμε σε όλους υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Δημήτρη Κοτρώτσο στο τηλ. 6976206981».

Σε αναμονή για προπονήσεις

Οσον αφορά στις επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες και όταν ανάψει το πράσινο φως η Νίκη Βόλου, που τοποθετήθηκε στον Νότιο Oμιλο μετά από κλήρωση, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα το Αιγάλεω. Η επιστροφή στις προπονήσεις δεν αποκλείεται τελικά να γίνει από την ερχόμενη Δευτέρα και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει εν τέλει τον Φεβρουάριο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου