ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κυανόλευκοι… Αη Βασίληδες μοιράζουν δώρα και χαρά

κυανόλευκοι-αη-βασίληδες-μοιράζουν-794009

Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου εκτός από την αγάπη και τον ρομαντισμό της προς την κυανόλευκη ομάδα, εκφράζει την αλληλεγγύη και τη στήριξή της σε οικογένειες και παιδιά, που έχουν άμεση ανάγκη να καλύψουν ακόμη και τα βασικά.

Ρεπορτάζ: ΗΛΙΑΣ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ

Τα μέλη της Λέσχης, αλλά και αρκετός κόσμος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συγκέντρωσαν αρκετές ποσότητες από τρόφιμα μακράς διαρκείας και παιχνίδια. Επίσης, η Λέσχη Ο.Φ. Νίκης Βόλου επιμελήθηκε και την προσφορά υποδημάτων για τις ανάγκες των παιδιών του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Πράξεις αγνές και συγκινητικές για συνανθρώπους που περνούν δύσκολα, αλλά παρά την ανέχεια τους, δε το βάζουν κάτω και με «όπλο» την αισιοδοξία και την αξιοπρέπεια τους, παλεύουν να σταθούν όρθιοι στη δύσκολη καθημερινότητα της ζωής. Αξίζει να σημειωθεί πως περίπου 50 οικογένειες από Νέα Ιωνία, Βόλο, Αλυκές, Νέα Αγχίαλο, κ.α. έλαβαν ή θα λάβουν τις επόμενες ημέρες τα δέματα αγάπης για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Συγκινητική και φέτος η προσπάθεια επωνύμων και ανωνύμων δωρητών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες 50 και πλέον οικογενειών, τονίζει ο Παναγιώτης Αθανασίου

Ο πρόεδρος της Λέσχης Ο.Φ. Νίκης Βόλου, κ. Παναγιώτης Αθανασίου, τόνισε τη σπουδαιότητα αυτής της σημαντικής κίνησης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και πως το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Η Λέσχη Ο.Φ. Νίκης Βόλου συνεχίζει το κοινωνικό της έργο εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια και θα συνεχίσει να δίνει χαρά σε άπορες οικογένειες, οι οποίες αδυνατούν να εξυπηρετήσουν ακόμη και τις καθημερινές βασικές τους ανάγκες. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω επώνυμους και ανώνυμους που ανταποκρίθηκαν με συγκίνηση και ευλάβεια στο κάλεσμα μας, προσφέροντας ο καθένας ότι μπορούσε από το υστέρημα του. Ο κόσμος της Νίκης Βόλου, αλλά και απλοί συνάνθρωποι μας έβαλαν «γκολ» στην ανθρωπιά και απέδειξαν πως ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Θα ήθελα να επισημάνω ότι τα δέματα αγάπης θα διανεμηθούν τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, προκειμένου αυτές οι οικογένειες να νοιώσουν λίγη ζεστασιά και να χαμογελάσουν ξανά.

Επίσης, φροντίσαμε να επιμεληθούμε και τις ανάγκες των παιδιών του Ορφανοτροφείου Βόλου με την προσφορά υποδημάτων και η παράδοση θα γίνει με επίσκεψη στο τοπικό ίδρυμα του Βόλου, φυσικά με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα. Για εμάς το θέμα του παιδιού αποτελεί ευαίσθητο κομμάτι και δεν θα επιθυμούσαμε σε καμία περίπτωση να μην το αγγίξουμε. Τέλος, να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά να ξεπεράσουμε σύντομα τη δύσκολη αυτή κατάσταση λόγω της πανδημίας και να επιστρέψουμε στη φυσιολογική μας ζωή. Να επιστρέψουμε στις κερκίδες του γηπέδου και να καμαρώσουμε, έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα την αγαπημένη μας Νίκη Βόλου να αγωνίζεται ξανά και να την στηρίζουμε με πάθος σε όποιο γήπεδο κι αν παίζει».

Αφανής «ήρωας» και ο πιστός φίλαθλος της κυανόλευκης ομάδας και υπηρέτης της Λέσχης Ο.Φ. Νίκης Βόλου, κ. Δημήτρης Κοτρώτσος, ο οποίος λειτούργησε εθελοντικά και φρόντισε για την συγκέντρωση τροφίμων και παιχνιδιών, παραλαμβάνοντας τα παραπάνω είδη από τα σπίτια λόγω του lockdown, το οποίο καθιστούσε αδύνατο την μετακίνηση των ανθρώπων στα γραφεία της Λέσχης.

Από την πλευρά του ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω, ενώ τόνισε πως οι κοινωνικές δράσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Πραγματικά ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω και συνέβαλε ολοκληρωτικά, ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και παιχνιδιών. Δυστυχώς υπάρχουν οικογένειες με παιδιά που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και για μία ακόμη χρονιά, δεν θα μπορούσαμε να παραμείνουμε αδιάφοροι στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν αυτοί οι συνάνθρωποι μας.

Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που πρόσφερε έστω και ένα πακέτο μακαρόνια. Στόχος μας είναι οι κοινωνικές δράσεις της Λέσχης Ο.Φ. Νίκης Βόλου να συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα ήθελα να ευχηθώ Καλές Γιορτές με υγεία πάνω απ’ όλα σε όλο τον κόσμο και η νέα χρονιά να φέρει στον καθένα ότι επιθυμεί, αλλά και να φύγει από κοντά μας ο κορονοιός, διότι εκτός από την υγειονομική κρίση, επέφερε και οικονομική κρίση σε πολλά επίπεδα. Τέλος, ανυπομονούμε να δούμε και την αγαπημένη μας ομάδα να αγωνίζεται πλέον κανονικά στο πρωτάθλημα, διότι Κυριακή χωρίς γήπεδο δεν είναι Κυριακή».

Σε κυκλοφορία τα ημερολόγια

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τόσο τα ημερολόγια για το νέο έτος 2021, όσο και τα φούτερ της Λέσχης Ο.Φ. Νίκης Βόλου. Μάλιστα το ημερολόγιο είναι άκρως εντυπωσιακό, καθώς γίνεται μία ιστορική αναδρομή στο καμάρι της προσφυγιάς από την ίδρυση της, αλλά και αναφορά στα προπολεμικά χρόνια που αγωνίζονταν η Νίκη Βόλου με σπάνιες και συλλεκτικές φωτογραφίες. Επίσης, ο πρόεδρος και τα μέλη της Λέσχης ευχαριστούν θερμά και τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια αυτή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Δημήτρη Κοτρώτσο στο τηλ. 6976206981.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου