Κρίσιμη μέρα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-09, 17:51:21
Κρίσιμη μέρα

Για τη συνέχεια ή όχι της απεργίας σε Β’ και Γ’ Εθνική

Σήμερα στις 2 μ.μ. θα διεξαχθεί η συνεδρίαση της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής, η οποία και είχε οριστεί για την περασμένη Τρίτη ωστόσο αναβλήθηκε μιας και δεν υπήρξε κανένα νεότερο από πλευράς ΟΠΑΠ.

Πρώτο θέμα φυσικά αποτελεί η συνέχεια ή όχι της απεργίας των ΠΑΕ και ΤΑΠ των δύο κατηγοριών οι οποίες έβαλαν λουκέτο μαζί με τον ΠΣΑΠ στις δύο κατηγορίες ζητώντας να βρεθεί λύση από την μία για τις επιχορηγήσεις του ΟΠΑΠ και από την άλλη στο θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών.

Η συνεδρίαση της Λίγκας είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Τρίτη, ωστόσο αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί σήμερα στα γραφεία της Football League- Football League 2 ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων FOOTBALL LEAGUE & FOOTBALL LEAGUE 2 μετά την απόφαση του ΠΣΑΠ περί αποχής των μελών του- ποδοσφαιριστών.

2.Ενημέρωση σχετικά με ΟΠΑΠ.

3. LA VIE (ασφαλιστική εταιρεία)

4. Διάφορα Θέματα.

Oλα δείχνουν όμως πως τα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ Εθνικής δεν θα διεξαχθούν ούτε το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Αφού ακόμα και αν βρεθεί λύση σήμερα θα είναι πολύ αργά για να οριστούν αγώνες, διαιτητές, να κλειστούν αεροπορικά εισιτήρια των ομάδων που πρέπει να ταξιδέψουν και να ρυθμιστούν άλλες λεπτομέρειες.

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη στο οικονομικό ζήτημα και τις συζητήσεις με τον ΟΠΑΠ και θεωρείται απίθανο η κατάσταση αυτή να διαφοροποιηθεί μέσα στην εβδομάδα. Οι ομάδες της Football League και Football League 2 έχουν να λάβουν επιχορήγηση από τον περασμένο Μάιο και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα ξανά και η διοργανώτρια αρχή των δύο κατηγοριών επίσημα δεν έχει πάρει καμία απάντηση από τον ΟΠΑΠ.

Στελέχη της διοργανώτριας αρχής θεωρούν δεδομένο ότι οι αγώνες δεν θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο ωστόσο υπάρχει η σκέψη η δράση να μεταφερθεί για την ερχόμενη Τετάρτη και αύριο να οριστούν οι αγώνες αλλά και οι διαιτητές αφού ο ΓΓ Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής έχει τονίσει πως θα βρεθεί λύση.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
7
=