ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου: «Κέρδισε» το παιχνίδι με την ΑΕΛ

νίκη-βόλου-κέρδισε-το-παιχνίδι-με-τη-801413

Πρωτότυπο διαγωνισμό «storytelling» διοργάνωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με τους φιλάθλους της να καλούνται να περιγράψουν μία οπαδική τους ιστορία. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, με τον Μάρκο Τζουμπουσλή να αναδεικνύεται νικητής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

O φίλαθλος των κυανόλευκων εξιστόρησε πώς ξεκίνησε να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα το 2005 και από το γειτονικό ντέρμπι με την ΑΕΛ στο «Π. Μαγουλάς», του οποίου η Θύρα 3 θύμιζε κατά τον ίδιο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ, με τους κυανόλευκους υπό τις οδηγίες του Γιάννη Γούναρη να επικρατούν με 1-0 χάρις σε τέρμα του Πέτρου Κοντέων στο 6ο λεπτό.

Στην αναμέτρηση από τη Νίκη Βόλου είχαν ξεκινήσει οι: Κοντοβάς, Ανδρουτσόπουλος, Γκάγκας, Ρουμελιώτης, Πέτρου, Μπαλάφας, Μπρέζνι, Τσάγγαρης, Πικλ, Κοντέων και Ντικουμέ, ενώ για την μετέπειτα πρωταθλήτρια της κατηγορίας ΑΕΛ, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη, είχαν ξεκινήσει οι: Χριστόπουλος, Γκίκας, Σίσιτς, Κυπαρίσσης, Πάσιος, Παπακώστας, Στουρνάρας, Μπαχράμης, Μακρής, Διγκόζης και Κατσιαρός.

Η ιστορία του νεαρού Βολιώτη κέρδισε τις εντυπώσεις και τις περισσότερες αντιδράσεις από τους φίλους της σελίδας της κυανόλευκης ΠΑΕ, με τον ίδιο να αναφέρει:

«ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ -ΑΕΛ μπαίνουν οι φιλοξενούμενοι και αρχίζει να παίζει το τραγούδι απ’ τα μεγάφωνα «μπήκαν τα γίδια στο μαντρί… οι φιλοξενούμενοι κάτω απ’ τη Μαιάνδρου να προσπαθούν να εισέλθουν και οι δικοί μας να ρίχνουν απ’ τη πολυκατοικία κουβάδες με τυρί… στο γκολ του Κοντέων έχει γίνει η θύρα 3 Ρίβερ Πλέιτ-Μποκα Τζούνιορς…Όλοι με πατημασιές στη πλάτη… έτσι ξεκίνησα να βλέπω τη Νικάρα απ’ τότε μέχρι τώρα ασταμάτητα».

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναφέρει για τον νικητή στον οποίο αναμένεται να δοθεί και κάποιο αναμνηστικό δώρο: «Ο διαγωνισμός «storytelling» της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook, ολοκληρώθηκε. Νικητής είναι ο Μάρκος Τζουμπουσλής, του οποίου η περιγραφή των αναμνήσεών του από το ιστορικό ντέρμπι του 2005, ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και στην ΑΕΛ, κέρδισε τις εντυπώσεις και τις περισσότερες αντιδράσεις από τους φίλους της σελίδας μας.

Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στο όμορφο «παιχνίδι αλληλεπίδρασής» μας. Οι ιστορίες που εξιστορήθηκαν ήταν δεκάδες, με τον κόσμο μαζικά να ψηφίζει για αυτές, να τις σχολιάζει και να συμπληρώνει τη δική του «πινελιά» σε κάθε αφήγηση ξεχωριστά. Ευελπιστούμε να συμβάλλαμε, έστω και λίγο, στη μείωση της μονοτονίας της καραντίνας και δεσμευόμαστε πως θα υπάρξουν κι άλλες παρόμοιες ενέργειες, από πλευράς μας, κατά τη διάρκειά της».

Ευχές σε Σπυριδάκη από τους βετεράνους

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου θέλησε να ευχηθεί στον παλαίμαχο και πλέον προπονητή Νίκο Σπυριδάκη με αφορμή τα γενέθλια του τελευταίου αναφέροντας σε ποστάρισμα στο facebook: Τα γενέθλια του βετεράνου Ποδ. της Νίκης, Σπυριδάκη Ν. Δεν θα ήταν υπερβολή εάν πούμε ότι ο Νίκος γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στο γήπεδο της Νίκης. Το έτος 1974 για πρώτη φορά πέρασε την πόρτα «Παντελής Μαγουλάς» και έμεινε έως το 1987 τιμώντας τα γαλανόλευκα χρώματα. Από τα παιδικά τμήματα ο Νίκος ξεχώριζε για την δύναμη, το πάθος είτε σε προπόνηση είτε σε παιχνίδι, και φυσικά την αγάπη του για την φανέλα που φορούσε. Οι πρώτοι προπονητές του ο Κασαπλέρης Τ. και Λιαδέλης Β. του έβαλαν τις σωστές βάσεις, και το 1980 το όνειρό του έγινε πραγματικότητα, υπογράφοντας το επαγγελματικό συμβόλαιο με την Νίκη. Για επτά συναπτά χρόνια έδινε τον καλύτερό του εαυτό, αλλά δυστυχώς ένας σοβαρός τραυματισμός τον ανάγκασε να διακόψει το ποδόσφαιρο. Σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως προπονητής της Νίκης Κ19, και όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, αρκετά παιδιά έχουν το ταλέντο να πλαισιώσουν την επαγγελματική ομάδα μας. Νίκο σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, οι Βετεράνοι Ποδ. της Νίκης σου ευχόμαστε να έχεις Υγεία, να απολαμβάνεις την αγάπη της οικογένειά σου, και να έχεις πολλές-πολλές επιτυχίες στην προπονητική σου καριέρα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου