ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αγωνιά… ο 11χρονος φίλος της Νίκης Βόλου Λευτέρης Στολίδης

αγωνιά-ο-11χρονος-φίλος-της-νίκης-βόλο-802501

Μία ιδιαιτέρως ευχάριστη κι άκρως κυανόλευκη έκπληξη επεφύλασσε, το βράδυ του Σαββάτου, στους συντελεστές και στους ακροατές της ΕΡΑ Σπορ, ένας 11χρονος φίλος της Νίκης Βόλου.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την κυανόλευκη ΠΑΕ μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, κι ενώ στην εκπομπή αλληλεπίδρασης της ΕΡΑ, με «ανοικτά» τηλέφωνα για τους ακροατές, σχολιάζεται εκτενώς η έντονη αθλητική δραστηριότητα της προχθεσινής ημέρας, βγαίνει στον αέρα και λέει τα εξής:

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

«Καλησπέρα σας. Είμαι 11 ετών, μένω στο Βόλο κι είμαι μόνο Νικάρα! Ξέρετε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League; Θέλω να δω την ομάδα μου».

Το τηλεφώνημα του απίστευτου «μπόμπιρα» της ιστορίας μας, πέρα από την έκπληξη που προκάλεσε στους παραγωγούς και στους ακροατές της εκπομπής, κίνησε και το έντονο ενδιαφέρον μας να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό το παιδί. Το όνομά του είναι Λευτέρης Στολίδης, είναι μαθητής Δημοτικού και η αγάπη του για την ομάδα της Νίκης γεννήθηκε μέσα του από πολύ μικρή ηλικία και μεγαλώνει καθημερινά.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πατέρα του, Κώστα Στολίδη, καταφέραμε να μάθουμε επιπλέον τα εξής: «Ακούω πολύ ραδιόφωνο στο σπίτι κι έτυχε χθες (σ.σ. Σάββατο) το βράδυ να ακούω τη συγκεκριμένη εκπομπή. Hταν δίπλα μου ο Λευτέρης και εξέφρασε μόνος του την επιθυμία να πάρει τηλέφωνο, όπως οι υπόλοιποι ακροατές, και να ρωτήσει πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα της Football League. Προσπάθησα να τον αποθαρρύνω, αλλά εκείνος πήγε στο δίπλα δωμάτιο, βρήκε το τηλέφωνο της εκπομπής και κάλεσε. Ξαφνικά, άκουσα τον γιο μου στον ραδιοφωνικό αέρα!

Από τριών ετών, τον παίρνω μαζί μου στο γήπεδο. Ζει πολύ έντονα τις στιγμές του στο γήπεδο, έχει αγαπήσει πολύ τη Νίκη. Θυμάμαι, πριν περίπου τρία χρόνια, είχαμε πάει μαζί στην Αθήνα, να δούμε τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ανάμεσα σε Νίκη και Ιεράπετρα. Oταν τελείωσε το παιχνίδι και χάσαμε, έκλαιγε στην αγκαλιά μου, ήταν μόλις οκτώ ετών τότε. Πέρσι, στα γενέθλιά του, η τούρτα του είχε μία φωτογραφία του Στάικου Βεργέτη.

Εγώ, προσωπικά, πηγαίνω στο γήπεδο και παρακολουθώ τη Νίκη από πολύ μικρός και χαίρομαι που βλέπω ότι εκείνος και τα μεγάλα αδέρφια του θα συνεχίσουν την κυανόλευκη παράδοση. Το όνειρό του είναι να γίνει ποδοσφαιριστής στη Νίκη και πραγματικά εύχομαι να το πετύχει. Ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής είναι ο Λούκας Γκαρσία. Hθελε να γραφτεί στις Ακαδημίες της ομάδας μας, το συζητούσαμε μέσα στο φθινόπωρο, αλλά δεν προλάβαμε, καθώς, στη συνέχεια, ήρθε η καραντίνα. Θα το κάνουμε σίγουρα, όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Ο μικρός Λευτέρης κέρδισε μία θέση στην καρδιά μας και ο κυανόλευκος Aγιος Βασίλης, έστω και καθυστερημένα, λόγω της πανδημίας, θα τον επισκεφθεί, προκειμένου να του χαρίσει μία όμορφη έκπληξη, σαν κι αυτή που μας χάρισε εκείνος».

Σε αναμονή των προπονήσεων

Oπως έγινε γνωστό και επίσημα από χθες και όπως έγραφε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ της Κυριακής, η επιστροφή στις προπονήσεις δεν θα αργήσει και για τις ομάδες της Football League, προκειμένου η επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και η έναρξη της φετινής περιόδου να γίνει… μέσα στις αρχές του 2021.

Οι λοιμωξιολόγοι άναψαν «πράσινο» φως για προπονήσεις εντός Δεκεμβρίου, αρχικά για τις ομάδες της Super League 2 και επιβεβαιώθηκε και από επίσημα χείλη, αυτά του Λεωνίδα Λεουτσάκου, πως το ίδιο θα συμβεί και για τις ομάδες της τρίτης τη τάξει κατηγορίας.

Στο περίμενε είναι φυσικά και η Νίκη Βόλου στην οποία τους τελευταίους μήνες έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου η φετινή χρονιά να έχει πανηγυρικό φινάλε.

Οταν… ξεκινήσει

Οσον αφορά στις επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες και όταν ανάψει το πράσινο φως η Νίκη Βόλου, που τοποθετήθηκε στον Νότιο Oμιλο μετά από κλήρωση, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα το Αιγάλεω. Το πρόγραμμα για τον Νότιο Oμιλο της Football League έχει ως εξής:

1η αγωνιστική και 10η

Νίκη Βόλου-Αιγάλεω

2η αγωνιστική και 11η

Ρόδος-Νίκη Βόλου

3η αγωνιστική και 12η

Νίκη Βόλου-Ιάλυσος

4η αγωνιστική και 13η

Αστέρας Βλαχιώτη-Νίκη

5η αγωνιστική και 14η

Νίκη Βόλου-Σαντορίνη

6η αγωνιστική και 15η

Καλαμάτα-Νίκη Βόλου

7η αγωνιστική και 16η

Ασπρόπυργος-Νίκη Βόλου

8η αγωνιστική και 17η

Νίκη Βόλου-Καλλιθέα

9η αγωνιστική και 18η

Νίκη Βόλου-Επισκοπή

Εξ αποστάσεως τα διαρκείας

Ακόμη και εξ αποστάσεως μπορούν οι φίλοι της ομάδας να κάνουν προεγγραφή για τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου αυτή την περίοδο που η λειτουργία των γραφείων έχει ανασταλεί. Η διοίκηση των κυανόλευκων κάνει ότι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας, και έτσι μπορούν να κάνουν κράτηση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αν θα υπάρξει κόσμος στο Πανθεσσαλικό, που θα είναι έδρα η ζήτηση είναι αυξημένη και ιδιαίτερα από φίλους της ομάδας που πέρσι δεν είχαν διαρκείας.

Για τα εισιτήρια διαρκείας, που είναι αυστηρά προσωπικά, για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, email, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και ο ΑΜΚΑ του, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με τα περσινά και υπάρχει μέριμνα για τους οργανωμένους οπαδούς, τους ανέργους, τις γυναίκες και τους φοιτητές.

Οι κατηγορίες είναι:

Blue: €50: Η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται στα μέλη των συνδέσμων οπαδών της ομάδας. Παρακολούθηση των αγώνων από το νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (προς Νέα Ιωνία).

Basic: €100: Αφορά σε όλους τους ενήλικες φιλάθλους. Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Για τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 50% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου. Για την έκδοση των συγκεκριμένων διαρκείας είναι απαραίτητα τα ακόλουθα δικαιολογητικά (σε ισχύ) κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Gold: €200-VIP: €500: Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Family: €120: Αφορά σε οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους (μέχρι 17 ετών). Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση του οικογενειακού εισιτηρίου είναι η βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Αναζητά… νικητή η Νίκη Βόλου

Με την αγωνιστική απραξία να συνεχίζεται η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναζητά τρόπους να κρατά «ζεστούς» τους φιλάθλους της, κι έτσι από ξεκίνησε διαγωνισμό μέσω facebook, αναζητώντας νικητή για την πιο έντονη στιγμή που έχει ζήσει με την αγαπημένη του ομάδα.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ζητά από τους φιλάθλους της να θυμηθούν και να αφηγηθούν την πιο έντονη στιγμή που έζησαν παρακολουθώντας τους «κυανόλευκους», υποσχόμενη δώρο -έκπληξη για τον αφηγητή – συγγραφέα της καλύτερης ιστορίας, που θα συγκεντρώσει και τις περισσότερες αντιδράσεις των αναγνωστών – χρηστών του διαδικτύου.

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα προς τα μέλη της ομάδας στο facebook τονίζεται: «Αφηγήσου στα σχόλια της παρούσας δημοσίευσης την πιο έντονη στιγμή που έζησες ως οπαδός της Νίκης Βόλου κι έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα δώρο – έκπληξη! Ο κόσμος θα κρίνει τον νικητή, καθώς το σχόλιο με τις περισσότερες αντιδράσεις θα είναι και το «τυχερό»!

Σκεφτείτε, μοιραστείτε την ιστορία σας, διαβάστε όλα τα κυανόλευκα βιώματα και χαρίστε τη… «Νίκη» στον καλύτερο!

Ο διαγωνισμός λήγει το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης (15/12, 12:00). ΠΡΟΣΟΧΗ: Η καταγραφή της εκάστοτε ιστορίας θα γίνεται, μέσω σχολίου, μόνο κάτω από τη συγκεκριμένη δημοσίευση, στη σελίδα της Νίκης, κι όχι στις αναδημοσιεύσεις άλλων προφίλ! Ξεκινάμε».

Κοινωνικό πρόσωπο της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για μια ακόμη φορά η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης προσφέροντας σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη ακόμη και βασικών ειδών. Eτσι, τα μέλη της Λέσχης θα συγκεντρώσουν τρόφιμα και παιχνίδια για παιδιά που θα μοιραστούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Λέσχη Ο.Φ. Νίκης και την οποία υπογράφει ο πρόεδρός της Παναγιώτης Αθανασίου αναφέρονται τα εξής: «Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμη μία χρονιά η Λέσχη Ομίλου Φίλων Νίκης Βόλου σε μία εποχή που η αλληλεγγύη είναι απαραίτητη. Ποδόσφαιρο για την ομάδα μας δεν υπάρχει αρκετό καιρό τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στη Λέσχη του Ο.Φ. Νίκης Βόλου δεν έχουμε άλλες δραστηριότητες. Και πράγματι, κάποιες από αυτές είναι πολύ όμορφες.

Aνθρωποι αυτής της κοινωνίας είμαστε και κουβαλάμε όλα αυτά τα χρόνια πολλά κουσούρια, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να κρατάμε και μερικές από τις αξίες που σιγά-σιγά χάνονται.

Μια τέτοια αξία είναι και η αλληλεγγύη, την περίοδο αυτή που ταλαιπωρείται όλος ο πλανήτης. Δεν γνωρίζουμε πότε θα ξαναδούμε τα γήπεδα γεμάτα -αν ο αθλητισμός έχει κάποιο νόημα χωρίς εμάς τους φιλάθλους- γνωρίζοντας ότι τα χειρότερα μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμη. Γνωρίζουμε όμως ότι η καψούρα μας, μας λείπει και όταν κάτι σου λείπει το κουβαλάς μαζί σου όπου και αν είσαι.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ας δείξουμε για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη μας προς τους συνανθρώπους μας τις μέρες αυτές που για τους περισσότερους είναι γιορτινές, αλλά και σε άλλους πολύ δύσκολες. Εμείς είμαστε για να προσφέρουμε λίγα χαμόγελά σε παιδιά και σε οικογένειες, μη ξεχνώντας την καταγωγή των προσφύγων προγόνων μας.

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα και παιχνίδια στα γραφεία της Λέσχης του Ο.Φ. Νίκης, Μαιάνδρου 24 από τις 9 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα καθημερινώς. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια αυτή και να ευχηθούμε σε όλους υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Δημήτρη Κοτρώτσο στο τηλ. 6976206981».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου