ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναζητά… νικητή η Νίκη Βόλου ξεκινώντας διαγωνισμό

αναζητά-νικητή-η-νίκη-βόλου-ξεκινώντ-806068

Με την αγωνιστική απραξία να συνεχίζεται η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναζητά τρόπους να κρατά «ζεστούς» τους φιλάθλους της κι έτσι από χθες ξεκίνησε διαγωνισμό μέσω facebook, αναζητώντας νικητή για την πιο έντονη στιγμή που έχει ζήσει με την αγαπημένη του ομάδα.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ζητά από τους φιλάθλους της να θυμηθούν και να αφηγηθούν την πιο έντονη στιγμή που έζησαν παρακολουθώντας τους «κυανόλευκους», υποσχόμενη δώρο -έκπληξη για τον αφηγητή – συγγραφέα της καλύτερης ιστορίας, που θα συγκεντρώσει και τις περισσότερες αντιδράσεις των αναγνωστών – χρηστών του διαδικτύου.

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα προς τα μέλη της ομάδας στο facebook τονίζεται: «Αφηγήσου στα σχόλια της παρούσας δημοσίευσης την πιο έντονη στιγμή που έζησες ως οπαδός της Νίκης Βόλου κι έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα δώρο – έκπληξη! Ο κόσμος θα κρίνει τον νικητή, καθώς το σχόλιο με τις περισσότερες αντιδράσεις θα είναι και το «τυχερό»!

Σκεφτείτε, μοιραστείτε την ιστορία σας, διαβάστε όλα τα κυανόλευκα βιώματα και χαρίστε τη… «Νίκη» στον καλύτερο!

Ο διαγωνισμός λήγει το μεσημέρι της επόμενης Τρίτης (15/12, 12:00).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η καταγραφή της εκάστοτε ιστορίας θα γίνεται, μέσω σχολίου, μόνο κάτω από τη συγκεκριμένη δημοσίευση, στη σελίδα της Νίκης, κι όχι στις αναδημοσιεύσεις άλλων προφίλ! Ξεκινάμε»!

Παραμένει η αβεβαιότητα

Η Πολιτεία να ανακοίνωσε επίσημα… την επανέναρξη των «φτωχών» πρωταθλημάτων στις 7 Ιανουαρίου, αλλά μέχρι τότε απομένει ακόμη σχεδόν ένας μήνας και κανείς δεν βλέπει για την ώρα σέντρα στη Football League, όπου συμμετέχει και η Νίκη Βόλου.

Το πράσινο φως δεν έχει ανάψει ακόμη ούτε καν για την επιστροφή στις προπονήσεις, παρ’ ότι οι ομάδες στην πλειονότητά τους ξεκίνησαν έστω και με καθυστέρηση δύο περίπου μηνών την προετοιμασία τους στα μέσα Αυγούστου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας προανήγγειλε το «ξεπάγωμα» για τις αρχές Ιανουαρίου, αλλά μέχρι τότε οι ομάδες θα πρέπει να κάνουν ακόμη ένα μήνα υπομονή, «χάνοντας» κι άλλο έδαφος. Η κατάσταση παραμένει στον αέρα τουλάχιστον για το πρωτάθλημα της Football League και χαμηλότερα.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, είναι αποφασισμένοι με τον έναν ή άλλο τρόπο, να πετύχουν, ότι δεν κατάφεραν πέρυσι, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένουν για σέντρα ως το… καλοκαίρι.

Δεδομένου ότι οι ομάδες χρειάζονται τουλάχιστον τρεις εβδομάδες προετοιμασία για να επιστρέψουν σε αγωνιστική δράση η ενδεχόμενη έναρξη των πρωταθλημάτων στις μικρότερες κατηγορίες μετατίθεται ουσιαστικά για τα τέλη Ιανουαρίου, αν βέβαια κριθεί εφικτό να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα τόσο αργά και να ολοκληρωθούν, αφού οι ημερομηνίες πλέον είναι ασφυκτικές.

Ο πρόεδρος της Ενωσης SL2/FL, Λεωνίδας Λεουτσάκος, πάντως αισιοδοξεί ότι η SL2 μπορεί να ενταχθεί στις εξαιρέσεις και να ξεκινήσουν νωρίτερα οι προπονήσεις. Κάτι τέτοιο δύσκολα θα ισχύσει για τη Football League και τη Γ’ Εθνική.

Κοινωνικό πρόσωπο της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για μια ακόμη φορά η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης προσφέροντας σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη ακόμη και βασικών ειδών. Έτσι, τα μέλη της Λέσχης θα συγκεντρώσουν τρόφιμα και παιχνίδια για παιδιά που θα μοιραστούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Λέσχη Ο.Φ. Νίκης και την οποία υπογράφει ο πρόεδρός της Παναγιώτης Αθανασίου αναφέρονται τα εξής: «Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμη μία χρονιά η Λέσχη Ομίλου Φίλων Νίκης Βόλου σε μία εποχή που η αλληλεγγύη είναι απαραίτητη. Ποδόσφαιρο για την ομάδα μας δεν υπάρχει αρκετό καιρό τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στη Λέσχη του Ο.Φ. Νίκης Βόλου δεν έχουμε άλλες δραστηριότητες. Και πράγματι, κάποιες από αυτές είναι πολύ όμορφες.

Άνθρωποι αυτής της κοινωνίας είμαστε και κουβαλάμε όλα αυτά τα χρόνια πολλά κουσούρια, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να κρατάμε και μερικές από τις αξίες που σιγά-σιγά χάνονται.

Μια τέτοια αξία είναι και η αλληλεγγύη, την περίοδο αυτή που ταλαιπωρείται όλος ο πλανήτης. Δεν γνωρίζουμε πότε θα ξαναδούμε τα γήπεδα γεμάτα -αν ο αθλητισμός έχει κάποιο νόημα χωρίς εμάς τους φιλάθλους- γνωρίζοντας ότι τα χειρότερα μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμη. Γνωρίζουμε όμως ότι η καψούρα μας, μας λείπει και όταν κάτι σου λείπει το κουβαλάς μαζί σου όπου και αν είσαι.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ας δείξουμε για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη μας προς τους συνανθρώπους μας τις μέρες αυτές που για τους περισσότερους είναι γιορτινές, αλλά και σε άλλους πολύ δύσκολες. Εμείς είμαστε για να προσφέρουμε λίγα χαμόγελά σε παιδιά και σε οικογένειες, μη ξεχνώντας την καταγωγή των προσφύγων προγόνων μας.

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα και παιχνίδια στα γραφεία της Λέσχης του Ο.Φ. Νίκης, Μαιάνδρου 24 από τις 9 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα καθημερινώς. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια αυτή και να ευχηθούμε σε όλους υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Δημήτρη Κοτρώτσο στο τηλ. 6976206981».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου