Συνέχεια στο «λουκέτο»

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-07, 17:21:57
Συνέχεια στο «λουκέτο»

Χωρίς Football League 1 και 2 θα περάσει κατά πάσα πιθανότητα και η επόμενη εβδομάδα αφού χθες η Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής ανέβαλε για την Πέμπτη την αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου.

Ο λόγος είναι προφανής μιας και δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη στο οικονομικό ζήτημα και τις συζητήσεις με τον ΟΠΑΠ και θεωρείται απίθανο η κατάσταση αυτή να διαφοροποιηθεί μέσα στην εβδομάδα. Έτσι όλα δείχνουν πως τα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ Εθνικής δεν θα διεξαχθούν ούτε το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Οι ομάδες της Football League και Football League 2 έχουν να λάβουν επιχορήγηση από τον περασμένο Μάιο και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα ξανά.

Η διοργανώτρια αρχή των δύο κατηγοριών επίσημα δεν έχει πάρει καμία απάντηση από τον ΟΠΑΠ. Ανεπίσημα μόνο, ο Οργανισμός έχει απαντήσει: «Κάτι θα πάρετε»! Τι είναι αυτό το κάτι; κανείς δεν γνωρίζει φυσικά, ενώ δεν βρέθηκε λύση και στο ζήτημα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών και των οικογενειών τους.

Ακόμα και αν βρεθεί λύση όμως την ερχόμενη Πέμπτη θα είναι πολύ αργά για να οριστούν αγώνες, διαιτητές, να κλειστούν αεροπορικά εισιτήρια των ομάδων που πρέπει να ταξιδέψουν και να ρυθμιστούν άλλες λεπτομέρειες.

Στελέχη της διοργανώτριας αρχής θεωρούν δεδομένο ότι αγώνες δεν θα διεξαχθούν το προσεχές σαββατοκύριακο, ενώ αρκετοί δήλωναν αρκετά απαισιόδοξοι για το μέλλον μίας κατηγορίας που δείχνει να αργοπεθαίνει.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=