ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χρήσιμα συμπεράσματα

χρήσιμα-συμπεράσματα-379096

Στο φιλικό παιχνίδι της Νίκης Βόλου κόντρα στην Παναχαϊκή που δεν ανέδειξε νικητή

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα είχε ο τεχνικός της Νίκης Βόλου Απόστολος Χαραλαμπίδης στο φιλικό κόντρα στην Παναχαϊκή το οποίο και διεξήχθη στο Παντελής Μαγουλάς και τελείωσε δίχως τέρματα για τις δύο ομάδες.

Οι δύο ομάδες εκμεταλλευόμενες την ευκαιρία από την διακοπή των πρωταθλημάτων σε Football League και Football League 2 συναντήθηκαν στο Παντελής Μαγουλάς όπου το παρών έδωσαν και περίπου 500 φίλοι των κυανόλευκων, ενώ την αναμέτρηση παρακολούθησαν και οι ισχυροί άνδρες των δύο ΠΑΕ Γιώργος Δαλούκας και Αλέξης Κούγιας.

Για την ομάδα της Νίκης ο Απόστολος Χαραλαμπίδης παρέταξε τον Ψωμιάδη κάτω από τα δοκάρια, ενώ σε σχήμα 4-1-4-1 στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά χρησιμοποιήθηκαν οι Στουρνάρας, Δεληζήσης, Λαμπρόπουλος και Κοντοχρήστος. Στη μεσαία γραμμή ρόλο αμυντικού χαφ είχε ο Ριζογιάννης και δεξιά του ο Διαμαντίδης με τον Κάσκιο στα αριστερά. Στις πτέρυγες έπαιξαν οι νεοαποκτηθέντες Δαμιανίδης και Κυριακίδης δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ενώ στην κορυφή χρησιμοποιήθηκε ο Πουλάκος.

Οι κυανόλευκοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαν καλή αμυντική λειτουργία και θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησαν οι Δεληζήσης, Δαμιανίδης και Κυριακίδης δείχνοντας πως θα βοηθήσουν την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος όποτε και αυτό ξεκινήσει ξανά, ενώ θετικά στοιχεία έδειξε και ο επίσης νεοαποκτηθέντας Παυλίδης που αγωνίστηκε στην επανάληψη.

Επίσης στο φιλικό κόντρα στους Αχαιούς χρόνου συμμετοχής πήραν και δύο υπο δοκιμήν ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Σωκράτης Κωνσταντινίδης και Θωμάς Γραικός δίχως όμως να δείξουν κάτι το ιδιαίτερο.

Στο πρώτο μέρος η Νίκη ήταν αυτή που απείλησε περισσότερες φορές την αντίπαλη εστία με τον Δαμιανίδη να κάνει το πλασέ στο 19ο λεπτό το οποίο και πέρασε άουτ. Στο 31ο λεπτό κεφαλιά του Πουλάκου μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Κυριακίδη στο 36ο λεπτό. Η τελευταία ευκαιρία στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 43ο λεπτό με τον Πουλάκο όμως να αστοχεί σε σουτ στέλνοντας την μπάλα αρκετά μέτρα πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια.

Στην επανάληψη με τις αρκετές αλλαγές που πραγματοποίησε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να απειλήσουν με τον Ψωμιάδη όμως να σταματά τις ενέργειες των αντιπάλων του και τα σουτ που πραγματοποίησαν οι Ουαταρά, Σκαρτσίλας και Μαπούκου στο 56ο, 58ο και 61ο λεπτό. Από την άλλη για τη Νίκη ξεχώρισε το δυνατό σουτ του Ριζογιάννη στο 81ο λεπτό το οποίο πέρασε άουτ.

Πάντως από πλευράς Νίκης δεν έλειψαν και οι πειραματισμοί με τον κ. Χαραλαμπίδη να δοκιμάζει τον Παπατζίκο για λίγα λεπτά σε θέση επιθετικού και τον Πεχλιβανόπουλο σε θέση αριστερού μπακ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ψωμιάδης, Στουρνάρας, Κοντοχρήστος (58’ Κωνσταντινίδης, 81’ Γκραικός), Λαμπρόπουλος (66’ Μκρτσιαν), Δεληζήσης, Ριζογιάννης, Κάσκιο (46’ Παυλίδης), Δαμιανίδης (46’ Μουδούρογλου), Κυριακίδης (77’ Πεχλιβανόπουλος), Διαμαντίδης (70’ Αναστασίου), Πουλάκος (56’ Παπατζίκος).

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: Ανδρούτσος (70’ Δρακόπουλος), Σπίνουλας (71’ Χούσα), Κοκκίνης, Ιωάννου, Πακάλτσης, Ουατάρα, Τσεμπερίδης, Σκαρτσίλας, Κοτσόκολος (77’ Ζέλιος), Ατματζίδης, Μαπούκου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου