Αναβολή στην εκδίκαση

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-03, 14:08:38
Αναβολή στην εκδίκαση

Αναβολή για την Πέμπτη 09-02-2012 και ώρα 10:30 πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (αγώνας της 22-1-2012 με ΤΑΠ ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ) η οποία ήταν προγραμματισμένη για χθες. Παράλληλα η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Επέβαλε στο ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των χιλίων (1000) ευρώ (αγώνας της 11-12-2011 με ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ).

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης (αγώνας της 22-1-2012 με ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ).

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ και τον Ν. ΠΑΝΤΕΛΗ (προπονητής) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση (αγώνας της 4-12-2011 με ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ).

Κολυμβητική ημερίδα «Β’ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2012»

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» διοργανώνει κολυμβητική ημερίδα με την επωνυμία «Β’ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2012», η οποία θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας «Βασίλειος Πολύμερος» την ερχόμενη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. και αφορά κολυμβητές και κολυμβήτριες προ-προαγωνιστικής κατηγορίας (γεννηθέντες 2003-2004).

Στην ημερίδα θα δώσουν το παρών 15 συνολικά σύλλογοι από την Περιφέρεια της Θεσσαλίας και τον γειτονικό Νομό της Φθιώτιδας. Τα «Β’ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2012» έχουν πάρει την έγκριση διεξαγωγής από την ΚΟΕ και στόχος του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» είναι η ημερίδα να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους μικρούς κολυμβητές να αποκτήσουν μια πρώτη αγωνιστική εμπειρία μέσα από τον καλώς εννοούμενο συναγωνισμό.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» προσκαλεί γονείς, αθλητές και φιλάθλους να παραβρεθούν σ’ αυτήν την γιορτή της κολύμβησης και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των μικρών κολυμβητών, που αποτελούν την αθλητική παρακαταθήκη και το μέλλον του υγρού στίβου της πατρίδας μας. Επίσης, εύχεται σε όλα τα παιδιά να χαρούν τη διοργάνωση.

Κοπή πίτας τμήματος Στίβου

Το τμήμα Στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2012, αύριο Σάββατο στις 11:00 π.μ. στην κλειστή αίθουσα στίβου του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Καλούνται οι αθλητές, οι γονείς και οι φίλοι της ομάδας να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Ο Ετήσιος χορός της Ερασιτεχνικής

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου προσκαλεί όλους τους φίλους του συλλόγου στον ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο κέντρο διασκέδασης “SEE YOU”. Ώρα προσέλευσης 22:30. Προσκλήσεις διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου Μαιάνδρου 14 (γήπεδο Παντελής Μαγουλάς) και από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Τηλέφωνο κρατήσεων 6948582233, η τιμή της πρόσκλησης είναι 25 €.

Την Τρίτη η Γ.Σ.

Η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Football League- Football League 2 που θα γίνονταν χθες αναβλήθηκε τελικά και ορίζεται για την Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2012, και ώρα 13.00, στα γραφεία ΟΠΑΠ με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων FOOTBALL LEAGUE & FOOTBALL LEAGUE 2 μετά την απόφαση του ΠΣΑΠ περί αποχής των μελών του- ποδοσφαιριστών.

2. Ενημέρωση σχετικά με ΟΠΑΠ.

3. LA VIE.

4. Διάφορα Θέματα.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
9
=