Στόχος η άνοδος

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-31, 12:54:24
Στόχος η άνοδος

Ανακοινώθηκαν οι μεταγραφές της ομάδας πόλο της Νίκης Βόλου την Κυριακή στην κοπή της πίτας

Ρεπορτάζ: ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ομάδας πόλο της Νίκης Βόλου, όπου και ανακοινώθηκαν επίσημα οι μεταγραφές που έγιναν στην ανανεωμένη αγωνιστικά κυανόλευκη ομάδα. Οι μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα της Νίκης είναι μεγάλα ονόματα για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής, πράγμα που δηλώνει ότι η ομάδα πάει με στόχο την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής θα ξεκινήσει με μεγάλη καθυστέρηση το καλοκαίρι.

Τα ονόματα των μεταγραφών που ανακοινώθηκαν στην κοπή πίτας της ομάδας, είναι οι: Γιώργος Καρκαλιάνης (έχει αγωνιστεί στον Άρη, τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή και το 2008-2010, αγωνίστηκε στον Ο.Υ.Κ Βόλου), Γιάννης Μπενόπουλος (έχει αγωνιστεί στον Ιωνικό, Εθνικό και στην Γλυφάδα, ενώ την προηγούμενη διετία αγωνιζόταν στον Ο.Υ.Κ Βόλου), Παναγιώτης Κουρτίδης (ήταν μέλος του ΝΟΒΑ το 2005-2006 και στην συνέχεια έπαιζε στον Ο.Υ.Κ Βόλου μέχρι και πέρυσι), Στέφανος Ξυφώλης (το 2004 φορούσε το σκουφάκι της Γλυφάδας, το 2005 ήταν παίχτης του ΝΟΒΑ, έπαιξε μετά τον ΝΟΒΑ στον ΟΥΚ Βόλου σε Β’ και Α2 κατηγορία και τελευταία αγωνίστηκε στον Γ.Σ Ηλιούπολης), Λευτέρης Μαυρατζώτου (έχει αγωνιστεί στον ΝΟΒΑ και στον Ο.Υ.Κ Βόλου αλλά και στον Ν.Ο Σύρου και στον Ν.Ο Αργοστολίου) και Στέφανος Κακάσης (αγωνιζόταν στην ΝΟΒΑ).

Στην θέση του προπονητή της Νίκης Βόλου θα συνεχίσει να είναι ο Δημήτρης Μπλάνας. Οι πολίστες που θα συνεχίσουν να ενισχύουν την ομάδα θα είναι οι: Δημήτρης Μπατζιάκας, Κώστας Λεώνης, Θανάσης Κίτσιος, Γιάννης Μπλάνας, Ανδρέας Ευαγγελινός, Γιάννης Μάκος, Γιάννης Μαχαίρας, Βασίλης Παρασκευάς, Λευτέρης Παρασκευάς, Αχιλλέας Λιάγκος, Στέφανος Τάσσιος και Κώστας Σκοτινιώτης. Δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα πόλο της Νίκης ο Λεωνίδας Πετρίδης και ο Βασίλης Κρίτος, για επαγγελματικούς λόγους και ο Γιάννης Φτούλης, ο οποίος πήρε μεταγραφή για τον ΟΕΑ/ΝΑΒ.

Απόλυτα δικαιολογημένο ήταν το πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε στην κοπή της πίτας, μιας και η σύνθεση της ομάδα του πόλο της Νίκης Βόλου είναι πολύ δυνατή για τα δεδομένα της Γ΄Εθνικής. Σκοπός της ομάδας είναι να καταφέρει την άνοδο στην Β΄ Εθνική. Ο κ. Πέτρος Μπλάνας δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. «Η εκδήλωση – κοπή πίτας της ομάδας πόλο, είχε μεγάλη επιτυχία. Έδωσαν το παρών οι εκπρόσωποι της ομάδας πόλου αλλά και εκπρόσωποι από άλλα τμήματα της Νίκης Βόλου. Τώρα, στόχος μας είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να πετύχουμε μια πολύ καλή πορεία σ’ αυτό».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
8
=