Αργεί το φετινό πρωτάθλημα του πόλο Νίκης Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-27, 15:02:06
Αργεί το φετινό πρωτάθλημα του πόλο Νίκης Βόλου

Το φετινό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με μεγάλη καθυστέρηση για την ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου. Φαίνεται η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και το χώρο της υδατοσφαίρισης όπως γενικότερα τον αθλητισμό. Η εκκίνηση του πρωταθλήματος δεν έχει δρομολογηθεί ακόμα, πράγμα που δείχνει την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκονται πολλοί όμιλοι υδατοσφαίρισης. Η ομάδα του πόλο έχει ενισχυθεί με νέους πολίστες, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν την Κυριακή στην κοπή της πίτας.

Η ομάδα πόλου της Νίκης Βόλου στο προηγούμενο μίνι πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου. Στην Γ’ Εθνική θα αγωνιστεί και στο φετινό πρωτάθλημα, ελπίζοντας για την κατάκτηση μιας ανάλογης θέσης.

                            Εκδήλωση κοπής πίτας τμήματος

Πόλο Νίκης Βόλου

     Το τμήμα Υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα πραγματοποιήσει συνεστίαση – κοπή πίτας την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 12:30 μ.μ. στο ΑΒΒΑΕΙΟ Bier Restaurant στο συγκρότημα Τσαλαπάτα. Η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, στην οποία θα γίνει και η παρουσίαση των καινούργιων μεταγραφικών αποκτημάτων για την περίοδο 2011-2012. Η τιμή της κάρτας είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό και μπύρα. Τηλέφωνα για κρατήσεις 2421033130 & 6974811495.

                                                                                  ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
3
=