ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στασιμότητα ξανά στα διοικητικά της Νίκης Βόλου

στασιμότητα-ξανά-στα-διοικητικά-της-ν-398746

Τι και αν το περασμένο Σάββατο με ανακοίνωση των μετόχων κ.κ. Χρόνη, Βαλαχή και Γιδόπουλου η Νίκη και το ποσοστό του 58% των μετοχών περνούσε στα χέρια του Γιώργου Δαλούκα; Χθες, ημέρα που είχε οριστεί ως ημέρα υπογραφών, προέκυψε εκ νέου πρόβλημα ξανά με το θέμα των προσφυγών.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο κ. Δαλούκας που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών είχε θέσει ως όρο στη μεταβίβαση-αγορά των μετοχών την αποπληρωμή των προσφυγών για κάτι όμως που δεν φαίνεται να αποτελεί πρόθεση των μετόχων.

Το κλίμα στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν είναι και το καλύτερο πλέον μιας και φαίνεται να έχει χωριστεί στα δύο με τους μετόχους της ΠΑΕ και τον Γιώργο Δαλούκα να έχουν σοβαρές διαφωνίες αναφορικά με την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου.

Στις τάξεις των φιλάθλων της Νίκης την ίδια ώρα επικρατεί αναβρασμός αναφορικά με τη συνέχεια μιας και τα πράγματα δείχνουν να φθάνουν σε ένα τέρμα δίχως όμως να βρίσκεται η χρυσή τομή και η λύση στο πρόβλημα των προσφυγών.

Μάλιστα ο κ. Δαλούκας μιλώντας χθες τόνισε πως περιμένει επίσημη πλέον ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ με την οποία οι μέτοχοι θα αναλάβουν τις παλαιές προσφυγές που δημιουργήθηκαν (μέχρι και το τέλος του 2011 τόνισε στο παρελθόν) αλλιώς πρότεινε την διοίκηση της ΠΑΕ να την αναλάβουν οι ίδιοι οι μέτοχοι.

Το δυσάρεστο για τον κόσμο αλλά και την ομάδα της Νίκης πλέον είναι πως εκεί που όλα έδειχναν πως ξεκαθάρισαν με την ανακοίνωση του Σαββάτου οι σχέσεις μετόχων και εκτελεστικού Διευθυντή είναι και πάλι τεταμένες.

Με δηλώσεις του στο Blue Star Fm ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Δημήτρης Ιωαννίδης κάλεσε από την μεριά του τον κ. Δαλούκα να υπογράψει τα προσύμφωνα μέχρι και σήμερα μιας και έχουν εκπληρωθεί οι υποσχέσεις για εξασφάλιση του 50 και πλέον τοις εκατό των μετοχών. Μάλιστα συμπλήρωσε πως κάποιοι δεν πρέπει να κοροϊδεύουν τον κόσμο και οφείλουν να πουν την αλήθεια, ενώ τόνισε ότι με χρήματά του η Νίκη εξασφάλισε εκ νέου την ασφαλιστική της ενημερότητα.

Δαλούκας: «540 χιλ. ευρώ οι προσφυγές»

Στον αντίποδα ο κ. Δαλούκας με δηλώσεις του τόνισε: «Άκουσα να λένε ότι πληρώθηκε το ΙΚΑ και η Εφορία. Δεν κάνουν σε κανέναν χάρη. Υποχρέωσή τους είναι. Και επειδή έγινε ένα σχόλιο να μην εμπαίζουμε τον κόσμο, ποιος εμπαίζει τον κόσμο, κύριοι; Εγώ έχω έτοιμες τις μεταγραφές και το νέο Δ.Σ. Περιμένω μόνο να μου πουν τι θα γίνει με τις προσφυγές. Θα ήμουν τρελός, αν θα ήθελα να πληρώσω και τις προσφυγές, που ανέρχονται σε 540.000 ευρώ. Ή θα πληρώσουν αυτοί που τις δημιούργησαν ή ας έρθουν αυτοί να διοικήσουν. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Ας αντιμετωπίσουν αυτοί τον κόσμο».

Παράλληλα ο κ. Δαλούκας σχολίασε: «Η συνέπειά μου θέλω να διατηρηθεί μέχρι το τέλος, είτε αυτό το τέλος είναι αίσιο είτε όχι. Εμμένω στην αρχική δήλωση, ότι δηλαδή τόσο εγώ όσο και οι άνθρωποι που θα με βοηθήσουν να φτάσουμε τη Νίκη Βόλου ψηλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε ούτε μισό ευρώ για τις προσφυγές, διότι είναι χρήματα που δεν ξέρουμε πού πάνε. Σε τελεσίγραφα δε θα υποκύψω. Δεν υπάρχει διορία ούτε μέχρι Τρίτη ούτε μέχρι Τετάρτη βράδυ. Αγοράζουμε μια καταχρεωμένη ομάδα και πληρώνουμε χρέη σε ΙΚΑ, Εφορία, ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, το τρέχον ποδοσφαιρικό τμήμα και το Πανθεσσαλικό. Εκβιασμούς εγώ δε δέχομαι. Θα ήθελα να δω με επίσημη ανακοίνωση στο σάιτ την τοποθέτηση των μετόχων για τις προσφυγές, τι μπορούν να κάνουν αυτοί. Πρέπει να δείξουμε καλή θέληση όλοι, για να προχωρήσει αυτή η ομάδα. Δεν κάνω πίσω στο ότι δε θα δώσω ούτε μισό ευρώ για τις προσφυγές, απλά είναι θέμα διακανονισμού των προηγούμενων διοικήσεων με τους παίκτες για τις οφειλές που έχουν δημιουργήσει. Ούτως ή άλλως και το ΙΚΑ και η Εφορία οφειλές προηγουμένων είναι. Η Νίκη αυτή τη στιγμή είναι μια ωρολογιακή βόμβα και δε θα σκάσει στα χέρια του Δαλούκα αλλά στα χέρια αυτών που δημιούργησαν τα χρέη. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα. Θέλω να περπατάω με το κεφάλι ψηλά στη Νέα Ιωνία. Τιμώ όλον τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και τρέχω γι’ αυτούς όλη τη μέρα. Η ομάδα είναι μόνη δεύτερη και παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι την Κυριακή. Ας φροντίσουν οι υπόλοιποι για την ηρεμία του ποδοσφαιρικού τμήματος».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου