ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανάκαμψη και γρήγορα…

ανάκαμψη-και-γρήγορα-223828

Στις προπονήσεις και τα βάσανα …επέστρεψαν και πάλι από χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, ξεκινώντας επί της ουσίας την προετοιμασία ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Καβάλα στο Πανθεσσαλικό, που θα διευθύνει ο κ. Σωσώνης από τη Λαμία.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ήττα στη Ζάκυνθο την περασμένη Κυριακή δεν αφήνει περιθώρια στους κυανόλευκους, που καλούνται να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες και τους τρεις βαθμούς, μιας και ο Ηρακλής (39β.) προσπέρασε και ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση ενώ ο Αιγινιακός (37β.) βρίσκεται στο -1 από τους κυανόλευκους που έχουν 38.

Η χθεσινή μέρα περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα με την ομάδα Νέων, για όσους ποδοσφαιριστές δεν ήταν στη βασική ενδεκάδα στο ματς με τη Ζάκυνθο, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1 με τον Γέσιτς να ισοφαρίζει για τους μεγάλους και τον Αργύρη να έχει ανοίξει το σκορ.

Με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Ντιμιτρίεβιτς, Μπιτσάκος, Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Χαρτσιάς, Πιτταράς, Σειμάν, Αναστασόπουλος, Σουλίδης, Ρονκάτο και ως αλλαγή οι Γέσιτς, Σοϊλέδης, Τσίτας, Λούγκος.

Με την ομάδα Νέων του Παντελή Βαρβέκη αγωνίστηκαν οι: Ταίρης, Γιαννούλας, Αγγελής, Σπυριδάκης, Στρούγγης, Αργύρης, Μέτσε, Γεωργαντζής, Σιφνιώτης, Τσιάκος, Παπάζογλου και ως αλλαγή πέρασαν οι: Πάσχος, Στατήρας, Μπλούχος, Σουάρες, Ραπτης, Χρ. Κελεσίδης, Πέτσης, Λαρίσης. Σημειώνεται πως η ομάδα Νέων θα αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο την Κέρκυρα στις 11 το πρωί στο γήπεδο της Κερασιάς.

Σήμερα η συνέχεια

Η συνέχεια στις προπονήσεις θα δοθεί και πάλι σήμερα το πρωί με την τεχνική ηγεσία να καταστρώνει τα πλάνα της για την Κυριακάτικη αναμέτρηση δίχως να συμπεριλαμβάνει στα πλάνα της τους Ακασού, Μπακάλη και Πινιέιρο λόγω καρτών, ενώ επιστρέφουν και πάλι οι Σοϊλέδης και Παπαδόπουλος. Η σημερινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 12μ. στο Πανθεσσαλικό.

Σφυρίζει ο Σωσώνης

Ο Ιωάννης Σωσώνης από τη Λαμία θα διαιτητεύσει το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της FootballLeague στο Πανθεσσαλικό. Ο 35χρονος διαιτητής ο οποίος είναι μόνιμος Αρχιλοχίας στο ΚΕΥΠ Λαμίας θα σφυρίξει για πρώτη φορά παιχνίδι των κυανόλευκων για φέτος μιας και στο παρελθόν ήταν άρχοντας σε ακόμη τρεις αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα πέρυσι στο παιχνίδι Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Γιαννιτσών (1-0), την περίοδο 2010-11 στην Άμφισσα με τον Φωκικό (1-1) για τη Γ’ Εθνική αλλά και το 2009, Νίκη Βόλου – Ζάκυνθος (1-0) στο Παντελής Μαγουλάς. Χρέη βοηθών όπως όρισε η ΕΠΟ, θα έχουν οι κ.κ. Ανέστης Δουδούμης και Χρήστος Δόσκορης, αμφότεροι από τη Λαμία, ενώ τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Μιχαηλίδης (Βοιωτία).

Εξοφλήθηκε ο Γαρδικιώτης

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση, αποφάσισε την ανάκληση της απόφασης για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της κυανόλευκης ΠΑΕ, για τον πρώην τεχνικό της Λεωνίδα Γαρδικιώτη, μιας και εξοφλήθηκε, ενώ η περίπτωση της Θωμαής Σουίπα αναβλήθηκε για τις 27 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

«Αίτηση της τρίτης Θωμαής συζύγου Κωνσταντίνου Σουίπα, περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

ΑΝΑΒΟΛΗ για 27.02.14

Ανάκληση της από 08-01-14 απόφασης της Ε.Ε.Α. περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου (για τον προπονητή Λ. Γαρδικιώτη), λόγω τακτοποίησης της οφειλής.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ».

Συγκέντρωση τροφίμων

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας θα συγκεντρώσουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (ρύζι-γάλα-όσπρια-λάδιι- ζάχαρη-παιδικές τροφές), ώστε να ενισχυθούν οικογένειες που έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας, θα συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στον αγώνα της Νίκης με την Καβάλα στις 23/2/2014.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου, καθώς επίσης σε οικογένειες που έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, με την υπόδειξη των Κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Βόλου.

Καλούμε τους φίλους της Νίκης αλλά και όλους τους φιλάθλους που θα έρθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας, όπως ΡΥΖΙ-ΓΑΛΑ-ΟΣΠΡΙΑ-ΛΑΔΙ- ΖΑΧΑΡΗ-ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.

Μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας θα βρίσκονται στις εισόδους του Πανθεσσαλικού Σταδίου πριν τον αγώνα και θα παραλαμβάνουν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης. Η Νίκη είναι μέρος της ψυχή μας. Οι συμπολίτες μας με σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, μέρος της καθημερινότητας μας».

Με απουσίες η Καβάλα

Δίχως έξι ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί η Καβάλα στο Πανθεσσαλικό με τον τεχνικό Μιχάλη Ιορδανίδη να μην μπορεί να υπολογίζει στον αρχηγό της ομάδας, Παντελή Ντουτσαρίδη, λόγω καρτών όπως και στους Γκαρακλίδη, Άρτσε, Ντομί για τον ίδιο λόγο, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Πόπτσης και Χόρτσας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου