ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αποχώρησε ο Αναστασόπουλος

αποχώρησε-ο-αναστασόπουλος-225764

Παρελθόν από τη Νίκη Βόλου ο Νίκος Αναστασόπουλος για προσωπικούς λόγους

Στις τελευταίες… πινελιές των πλάνων του ενόψει του παιχνιδιού με την Καβάλα την ερχόμενη Κυριακή (23/2, 3 μ.μ.), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της FootballLeague, βρίσκεται ο Αλέκος Βοσνιάδης, που σκέφτεται τη νίκη και μόνο απέναντι στους Μακεδόνες. «Παρελθόν» από τους κυανόλευκους ο Νίκος Αναστασόπουλος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κωνσταντίνος Ματής

Μετά την ήττα στη Ζάκυνθο, η επιστροφή στα «τρίποντα» απέναντι στην Καβάλα θα κλείσει ένα μεγάλο μέρος των… πληγών που προξένησε η αναμέτρηση του νησιού. Ωστόσο, πέραν της νίκης κόντρα στους Μακεδόνες, που θα ανεβάσει την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ξανά στη δεύτερη θέση σε πιθανό στραβοπάτημα του Ηρακλή (κοντράρεται με τον Τύρναβο ίδια μέρα και ώρα) οι κυανόλευκοι του Βόλου στοχεύουν και στη σταθερότητα της απόδοσής τους στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου. Απώτερος σκοπός η είσοδος στα πλέι οφ απ’ όσο το δυνατόν πιο πλεονεκτική θέση και η καλή παρουσία εκεί.

«Παρελθόν» ο Αναστασόπουλος

Τέλος από τη Νίκη Βόλου αποτελεί ο Νίκος Αναστασόπουλος. Ο 21χρονος αμυντικός μέσος συζήτησε με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο, Ανδρέα Πάτση, τους προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου, πήρε την έγκριση της ΠΑΕ και έτσι αποτέλεσε παρελθόν. Χθες, παρευρέθηκε στην προπόνηση της Νίκης, όπου αποχαιρέτησε τους πρώην -πλέον- συμπαίκτες του στη κυανόλευκη ομάδα, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του.

Ο Νίκος Αναστασόπουλος σε πρώτη φάση θα επιστρέψει στις προπονήσεις του Αστέρα Τρίπολης, από τον οποίο είχε δοθεί δανεικός στους κυανόλευκους, ωστόσο δεν μπορεί να αγωνιστεί με τη φανέλα των Αρκάδων. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλας της Νίκης Βόλου και σε 4 κυπέλλου.

Τόνωση της αυτοπεποίθησης

Με την αποχώρηση του Νίκου Αναστασόπουλου να τραβάει τα βλέμματα και τη χθεσινή προπόνηση να κυλά χωρίς απρόοπτα, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για τον αγώνα της Κυριακής. Ο τεχνικός των κυανόλευκων, Αλέκος Βοσνιάδης επέστησε την προσοχή στην τόνωση των παικτών, κυρίως όσον αφορά το θέμα της αυτοπεποίθησης, μιας και έχει στο μυαλό του μόνο το «τρίποντο» που θα ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών μετά την ήττα στο παιχνίδι της Ζακύνθου και ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και θα βρίσκεται στη διάθεση του Μακεδόνα τεχνικού, ενώ επιστρέφει από την τιμωρία του ο Σοϊλέδης. Ως γνωστό, οι Ζαν Μπαπτίστ Ακασού, Πάρις Μπακάλης και Μπρούνο Πινέιρο είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών, ενώ ο Εβάντρο Ρονκάτο ανεβάζει στροφές, με την προετοιμασία να συνεχίζεται σήμερα το μεσημέρι και τον Αλέκο Βοσνιάδη να καταστρώνει τα τελευταία του σχέδια ενόψει Καβάλας.

Τα εισιτήρια με Καβάλα

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων, για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League με την Καβάλα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (23/2) στο Πανθεσσαλικό ( 3 μ.μ.) καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα:

VIP Κερκίδα: 30 ευρώ

Υπόλοιπη Σκεπαστή: 20 ευρώ

Ανατολική Κερκίδα: 10 ευρώ

Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ

Βόρειο πέταλο (φιλοξενούμενοι):10 ευρώ

*Το Βόρειο πέταλο θα λειτουργήσει μόνον και εάν υπάρξουν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Εκδοτήρια

Θα λειτουργήσουν συνολικά τρία εκδοτήρια*

Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ. Από την Α Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 10 ευρώ καθώς και στους κατόχους Διαρκείας των κατηγοριών Blue, Συνδέσμων και Ανέργων.

Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 20 και 30 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήρια αγώνα των 20 και των 30 ευρώ. Από την Β Πεζογέφυρα θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους κατόχους διαρκείας των κατηγοριών Silver, Οικογενειακό και στους κατόχους των μαθητικών καρτών. Στους κατόχους VIP θα επιτρέπεται η είσοδος από την Κεντρική Πύλη και θα μπορούν να χρησιμοποιούν το πάρκινγκ του προαύλιου χώρου του σταδίου.

Στην Πεζογέφυρα Γ θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο, για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας σε περίπτωση που χρειαστεί.

*Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου