ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Το απόλυτο μέχρι το φινάλε»

το-απόλυτο-μέχρι-το-φινάλε-225940

Μήνυμα προς τους παίκτες της ομάδας, μετά την ήττα στη Ζάκυνθο, και τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου έστειλε ο σύνδεσμος οργανωμένων, Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης».

Η ανακοίνωση: «Μετά την ντροπιαστική ήττα της ομάδας μας από τη Ζάκυνθο, θα θέλαμε να επισημάνουμε ορισμένα πράγματα, τόσο στους ποδοσφαιριστές μας, όσο και στο φίλαθλο κόσμο της Νίκης. Εμείς είμαστε αυτοί, που ήρθαμε στην προπόνηση, πριν το παιχνίδι με τον Ηρακλή, και σας είπαμε, πως ό,τι και αν γίνει, θα σας στηρίζουμε, και ότι θα είμαστε ασπίδα σε οτιδήποτε αρνητικό προς το πρόσωπό σας. Ομως δεν μπορούμε να δεχτούμε το γεγονός ότι χάσατε με κατεβασμένα τα χέρια.

Σας υπενθυμίζουμε ότι είμαστε κοντά σας, από τα φιλικά προετοιμασίας και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε μέχρι το τέλος. Αψηφώντας τα χιλιόμετρα και τα πολύωρα ταξίδια, ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες. όμως από εδώ και στο εξής , δεν θέλουμε άλλα λόγια, δεν θα δεχθούμε άλλες «συγγνώμες», ούτε θα ανεχθούμε αδιαμαρτύρητα εμφανίσεις ανάλογες με αυτή της Ζακύνθου.

Ο κόσμος της ομάδας, απαιτεί να αγωνίζεστε με πάθος σε όλα τα παιχνίδια. Το ραντεβού της ομάδας με την ιστορία, απαιτεί το απόλυτο στα εναπομείναντα παιχνίδια, όπου καλείστε να παλέψετε, με όλες σας τις δυνάμεις για να επιτευχθεί, πάση θυσία, ο στόχος της ομάδας. Το βάρος του συμβόλου, με τον άγγελο στο στήθος, απαιτεί παίκτες – καμικάζι, έτοιμους να ανταπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία, και να ματώσουν κυριολεκτικά τη φανέλα.
Οσον αφορά τον κόσμο της ομάδας μας, τον καλούμε να ξυπνήσει από το λήθαργο και να έρθει να δώσει δύναμη στην ομάδα με την παρουσία του. Γιατί από τον καναπέ και το καφενείο, δεν μπορείς να απαιτείς και να κρίνεις. Το μεγάλο βήμα που προσπαθεί να κάνει η ομάδα μας, μετά από μισό αιώνα απαξίωσης, μας χρειάζεται όλους συμμέτοχους.

Γι’ αυτό λοιπόν όλοι την Κυριακή στο γήπεδο! Ολοι δίπλα στην ομάδα να γίνουμε ο δωδέκατος παίκτης και χωρίς αποδοκιμασίες να ξεκινήσουμε μία αντεπίθεση μέχρι τέλους, όπου θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου