ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή στις νίκες με Καβάλα

επιστροφή-στις-νίκες-με-καβάλα-227317

Την επιστροφή στις νίκες με αντίπαλο την Καβάλα θέλει σήμερα στις 3μ.μ. η ομάδα της Νίκης Βόλου, έξι στροφές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της FootballLeague.

Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι μονόδρομος για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, που περιμένει εκτός από τη δική της επικράτηση στραβοπάτημα του Ηρακλή, ώστε να επιστρέψει και πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Χθες οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με ένα τελευταίο χαλάρωμα με τον Μακεδόνα τεχνικό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ακασού, Μπακάλη και Πινιέιρο, όπως και στον Παπαδόπουλο που αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις. Αντίθετα επιστρέφει και πάλι ο Σοϊλέδης, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Σουλίδης, Κορέτας και Λούγκος με την 18άδα να ανακοινώνεται λίγες ώρες πριν από τη σέντρα.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Αποστολίδης, Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σοϊλέδης, Μπιτσάκος, Γιώτας, Γκότοβος, Σεϊμάν, Γέσιτς, Ρονκάτο, Ανιέτε, Μανουσάκης, Σουλίδης, Τσουκάνης, Τσίτας, Κορέτας, Τζιώρας, Ισαάκ, Πιτταράς, Χαρτσιάς και Λούγκος.

Με 17άδα η Καβάλα

Οι αρκετές απουσίες κατέστησαν ανέφικτη για την Καβάλα τη συμπλήρωση 18άδας και έτσι ο τεχνικός Μιχάλης Ιορδανίδης πήρε μαζί του 17 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων οι Χόρτσας και Πόπτσης που δεν είναι ετοιμοπόλεμοι. Νέο πρόσωπο και ο νεαρός Αλεξανδρής, που προέρχεται από επέμβαση αποκατάστασης ρήξης χιαστών. Οι Άρτσε, Ντομί, Γκαρακλίδης και Ντουτσαρίδης είναι τιμωρημένοι, με αποτέλεσμα οι λύσεις για τον προπονητή του ΑΟΚ να είναι μετρημένες. Την αποστολή που αναχώρησε χθες αποτελούν οι: Γιαννίκογλου, Τιγγιρίδης, Καρλόπουλος, Καπνίδης, Δρίττας, Καζαντζίδης, Ρεβυθόπουλος, Χόρτσας, Πόπτσης, Πάλλας, Κουρέλας, Παπαδόπουλος, Σουαΐμπ, Βαλεριάνος, Μαυρίδης, Παπαργυρίου, Αλεξανδρής.

Σφυρίζει ο Σωσώνης

Ο Ιωάννης Σωσώνης από τη Λαμία θα διαιτητεύσει το σημερινό παιχνίδι και θα σφυρίξει για πρώτη φορά παιχνίδι των κυανόλευκων για φέτος μιας και στο παρελθόν ήταν άρχοντας σε ακόμη τρεις αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα πέρυσι στο παιχνίδι Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Γιαννιτσών (1-0), την περίοδο 2010-11 στην Άμφισσα με τον Φωκικό (1-1) για τη Γ’ Εθνική αλλά και το 2009, Νίκη Βόλου – Ζάκυνθος (1-0) στο Παντελής Μαγουλάς. Χρέη βοηθών όπως όρισε η ΕΠΟ, θα έχουν οι κ.κ. Ανέστης Δουδούμης και Χρήστος Δόσκορης, αμφότεροι από τη Λαμία, ενώ τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Μιχαηλίδης (Βοιωτία).

Μανουσάκης

«Το απόλυτο ως το τέλος»

Για όλους και για όλα μίλησε ο αρχηγός της Νίκης Βόλου, Δημοσθένης Μανουσάκης, στο εβδομαδιαίο matchprogrammeτων κυανόλευκων, πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Αναλυτικά:

Για τον αν είναι ικανοποιημένος από τη βαθμολογική θέση της ομάδας: «Βάση των δυνατοτήτων που έχει η ομάδα, θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη η συγκομιδή βαθμών και να βρισκόμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία. Δυστυχώς σε κάποια παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί, όπως στο τελευταίο με τη Ζάκυνθο και «καταφέραμε» να χάσουμε πολύτιμους βαθμούς, όμως κοιτάμε μπροστά. Κοιτάμε τα εναπομείναντα παιχνίδια ώστε να μειώσουμε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Κέρκυρα και να μπούμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί στα πλέι οφ».

Για την εμφάνιση στη Ζάκυνθο: «Βρεθήκαμε σε πολύ κακή μέρα σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές και δεν καταφέραμε να κάνουμε πράξη αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής μας. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να προσαρμοστούμε στις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού και χάσαμε. Ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μας αυτή η ήττα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθεί».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Αυτή είναι η πραγματική Νίκη που ονειρεύονται και ονειρευόμαστε όλοι μας. Σε αυτό το παιχνίδι δείξαμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και ότι έχουμε τσαμπουκά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι στα παιχνίδια που απομένουν, να αποκτήσουμε σταθερότητα και να κάνουμε το έξι στα έξι».

Για τη συμμετοχή στα πλέι οφ: «Στα παιχνίδια που «καίνε» δεν τη φοβάμαι την ομάδα, γιατί στα κρίσιμα παιχνίδια έχει δείξει χαρακτήρα. Τα πλέι οφ είναι ένα δεύτερο πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Νομίζω εκεί θα διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις την άνοδό μας στη Σούπερ Λίγκ και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Για το σημερινό παιχνίδι: «Βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με πολλά ντέρμπι στη σειρά. Τώρα το πρόγραμμα είναι σαφώς πιο βατό και θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Βέβαια δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, ούτε και την Καβάλα. Όλες οι ομάδες χρειάζονται προσοχή και εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να μην επιτρέψουμε να υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες».

Για την παρουσία του στη Νίκη: «Η Νίκη είναι μια ιστορική ομάδα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο κόσμος της είναι εκπληκτικός και όταν ήρθα είχαμε θέσει έναν και μοναδικό στόχο που είναι η άνοδος. Γι’ αυτόν συνεχίζουμε και παλεύουμε».

Για το ρόλο του αρχηγού: «Είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι αρχηγός στη Νίκη, γιατί η ομάδα έχει πολλές απαιτήσεις. Για μένα είναι τιμή που φοράω το περιβραχιόνιο της Νίκης και φυσικά δεν το μετανιώνω που ανέλαβα αυτό το ρόλο».

Για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου: «Δυστυχώς στις ημέρες μας ολοένα και αυξάνονται οι άνθρωποι που δεν έχουν τα βασικά για την καθημερινότητά τους. Οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και να προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας μας. Το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει ήδη συγκεντρώσει τρόφιμα για το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο. Ελπίζω και οι φίλαθλοι που θα έρθουν σήμερα στο γήπεδο να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή και να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου