ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή με προορισμό τις Σέρρες

επιστροφή-με-προορισμό-τις-σέρρες-233256

Στις προπονήσεις από σήμερα και πάλι οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου

Για τις 3.30μ.μ. έχει προγραμματιστεί η σημερινή προπόνηση της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, που θα σημάνει την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου στις Σέρρες, για την 22η αγωνιστική της FootballLeague.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα της Καβάλας την περασμένη Κυριακή σε συνδυασμό με τις απώλειες της Κέρκυρας αλλά και του Ηρακλή, έφερε την ομάδα του Βόλου στη δεύτερη θέση και στο -6 από την κορυφή, που καλείται να εκμεταλλευτεί πλέον το ευνοϊκό πρόγραμμα που έχει μπροστά της και να κάνει φινάλε με πέντε συνεχόμενες νίκες.

Η συνέχεια θα δοθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 3μ.μ. με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου στις Σέρρες, με τους κυανόλευκους να έχουν μία νίκη στο Κύπελλο και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα όταν και είχαν μείνει στο 0-0, απέναντι στην ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη στο Πανθεσσαλικό.

Ο προπονητής των κυανόλευκων Αλέκος Βοσνιάδης, θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Μπακάλη, Ακασού και Πινιέιρο, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη μεσαία γραμμή.

Η απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι με την Καβάλα δεν ήταν η επιθυμητή, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο και έτσι η Νίκη Βόλου καλείται να ανεβάσει στροφές.

Αυτό σχολίασε άλλωστε και ο Μακεδόνας τεχνικός της Νίκης τονίζοντας μετά το πέρας του αγώνα: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Δεν είχαμε φρεσκάδα δεν είχαμε διάθεση. Ποιοτικά ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά δεν όχι αυτοί που θέλαμε. Πρέπει να έχουμε χαρακτήρα σαν ομάδα και όχι να πετάμε αναγνωριστικά δεκάλεπτα και εικοσάλεπτα. Αυτό προσπαθούσε από την πρώτη στιγμή στην ομάδα. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να γνωριστούμε καλύτερα με τους παίκτες και να βγάζουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι. Μετά από υποδείξεις που έγιναν στο ημίχρονο και τις αλλαγές που βοήθησαν την ομάδα, έδειχνε η ομάδα να τρέχει λίγο καλύτερα. Πετύχαμε και τα δύο γκολ στο δεύτερο, αλλά λέω και πάλι ότι ήθελα καλύτερη απόδοση και θα το συζητήσω και με τους ποδοσφαιριστές. Τα λίγα δεν φτάνουν. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε ως στόχο την αλλαγή κατηγορίας. Πιστεύω με τον χρόνο και με την έναρξη των μπαράζ να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε στα ίσια πράγματα. Θα διορθώσουμε τα λάθη, αλλά κάποια στιγμή η Νίκη θα πρέπει να δείξει σταθερότητα και να πάρει συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν τα στάνταρ είναι πιο ψηλά. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα με τις εξάρσεις του δευτέρου ημιχρόνου. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια».

Για να συνεχίσει ευχαριστώντας τον κόσμο της ομάδας: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που μετά από μία ήττα ήρθε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα και δεν την άγχωσε. Εχουμε ανάγκη τον κόσμο, μας δίνει δυναμική, πιστεύουμε πολύ σε αυτή τη δυναμική και τον θέλουμε κοντά μας. Να μπούμε στα πλέι οφ συσπειρωμένοι».

Για τις μεταγραφές: «Ολοι οι παίκτες είναι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, θα μας δώσουν βάση, θα διεκδικήσουν θέση. Κερδίσαμε έναν παίκτη τον Αλέξανδρο (Μπιτσάκο) που έκανε μία καλή εμφάνιση. Θα πάρουμε βοήθεια και από αυτά τα παιδιά».

Για τις λύσεις στο γκολ: «Ενώ είμαστε πολύ καλοί στο να δημιουργήσουμε, πιστεύω ότι πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στα τελειώματα. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα ρέντας. Πιστεύω ότι όταν αρχίσουν και σκοράρουν όλα τα παιδιά δεν θα έχουμε τέτοια προβλήματα».

Μπιτσάκος «Θέμα ψυχολογίας»

Ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος που αγωνίστηκε και πάλι ως βασικός μετά από το παιχνίδι στη Λάρισα με τον Τύρναβο τόνισε ότι είναι θέμα ψυχολογίας οι μεταπτώσεις στην απόδοση:

«Είχαμε βάλει τους εαυτούς μας σε μια δικαιολογημένη κατάσταση αμφισβήτησης αυτή την εβδομάδα είτε από εμάς τους ίδιους είτε από τον κόσμο. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω σε συγκεκριμένες αδυναμίες του αντιπάλου, αλλά δεν τα βγάλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο σοβαροί και χτυπήσαμε εκεί. Ψάχνουμε και εμείς να βρούμε τι συμβαίνει από Κυριακή σε Κυριακή και να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Θεωρώ ότι είναι όμως και θέμα ψυχολογίας. Δεν μας αρκούν απλά οι καλές εμφανίσεις, αλλά οι εξαιρετικές εμφανίσεις. Δεν θέλουμε ούτε τετράδα, ούτε να μείνουμε στη Β’ Εθνική. Έχουμε έναν στόχο. Γίνεται σοβαρή δουλειά απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές και αυτό θα βγει. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, η ομάδα θα βρει αυτό που πρέπει και θα είναι όπως πρέπει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου