ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενισχυμένη για Γάζωρο

ενισχυμένη-για-γάζωρο-234945

Με τρεις επιστροφές τιμωρημένων αλλά και με τον κόσμο της στις Σέρρες η Νίκη Βόλου

Στις προπονήσεις επέστρεψαν και πάλι από χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου μετά το ρεπό της Τρίτης, με τους κυανόλευκους να έχουν ως στόχο το 5 στα 5 ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Μπακάλη, Ακασού και Πινιέιρο που εξέτισαν τις ποινές τους από κάρτες, ωστόσο για ακόμη ένα παιχνίδι εκτός θα είναι ο Παπαδόπουλος, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα και από αύριο αναμένεται να ανεβάσει στροφές.

Οι κυανόλευκοι μπορεί να μην εντυπωσίασαν με την Καβάλα, παρά το τελικό 3-0, θέλουν όμως πάση θυσία να συνεχίσουν στη συγκομιδή των τριών βαθμών, ώστε να βρεθούν όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία, με τη μάχη να συνεχίζεται για την τετράδα των play-off στο Βόρειο όμιλο.

Στις Σέρρες το BlueClub

Στις Σέρρες θα βρεθούν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του BlueClub-Θ.3- «Π. Ντοκούζης», ενώ συνεχίζεται η διάθεση των μετοχών. «Η προσπάθειά μας για την προώθηση των μετοχών συνεχίζεται, όμως δεν ξεχνάμε και την υποχρέωση μας, να βρισκόμαστε όπου αγωνίζεται η ομάδα μας. Το ταξίδι για το όνειρο, περνάει την Κυριακή από τις Σέρρες και τον Εθνικό Γαζώρου. Θα είμαστε όλοι εκεί. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου, έως το βράδυ της Παρασκευής».

Σφυρίζει ο Γκράνας

Ο Χρήστος Γκράνας του συνδέσμου Ξάνθης, θα είναι ο διαιτητής της Κυριακάτικης (3μ.μ) αναμέτρησης στις Σέρρες. Ο κ. Γκράνας είχε διευθύνει την περσινή συνάντηση στο Πανθεσσαλικό με τον Εργοτέλη, με τους Κρητικούς να πανηγυρίζουν την απ’ ευθείας άνοδος μετά το τελικό 1-1. Ο ίδιος ήταν επίσης διαιτητής στις 08/03/2009 όταν για τη Γ’ Εθνική η Νίκη Βόλου είχε ηττηθεί με 2-0 στη Δόξα Δράμας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Αναστάσιος Χατζημωυσιάδης και Ιλίας Εμπλιούκ επίσης από τη Ξάνθη, ενώ τέταρτος ο Φώτης Τερετίδης (Καβάλα).

Στις 5/3 η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής

Την ερχόμενη Τετάρτη 5 Μαρτίου θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Αναλυτικά: «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» καλεί τα μέλη του σε έκτακτη και εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 στην αίθουσα «Τέχνης» του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 19:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 20:00 στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της συνέλευσης.

2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός για την τρέχουσα περίοδο – Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

3. Προκήρυξη εκλογών.

4. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Συλλόγου. Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους.

Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» κατά τις ώρες 10:00-13:00 και 19:00-21:00».

Επιστολή Χρόνη

Με επιστολή του στην εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Κωνσταντίνος Χρόνης, αναφέρει:

«Με έκπληξη διάβασα στα έντυπα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκης Βόλου ότι έδωσε εντολή στα θεσμικά όργανα του κράτους, για τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ, και θέλω να παρατηρήσω τα εξής:

  1. Χαιρετίζω την απόφασή του από την πλευρά μου, ως πρόεδρος και μέτοχος, καθώς και την περίοδο που με αφορά, και οι άλλοι μέτοχοι που ήμασταν και τα μέλη του Δ.Σ. για να φανεί η διαχείρισή μας.
  2. Πριν τον επίσημο και οριστικό έλεγχο, πως αναφέρει ποσά αρχίζοντας από 2.000.000 ευρώ και φτάνει τα 5.000.000 ευρώ; Και χωρίς να αναφέρει και τις περιόδους που αφορούν;
  3. Μιλά για χορηγίες εκατομμυρίων αλλά καλείται να τις αναφέρει (ποσά- χρονικές περιόδους- από ποιους).
  4. Γιατί εγκατέλειψε την ρύθμιση που είχαμε ενταχθεί επί προεδρίας μου, και δεν την συνέχισε, με αποτέλεσμα να χαθεί; (νόμος Ορφανού) Και προβάλει ως δικαιολογία, ότι ξέχασε ο διευθυντής της ΠΑΕ; Εμείς είχαμε πληρώσει 65 δόσεις και αν θυμάμαι υπολείπονται περίπου 40-50 ακόμη δόσεις (1.100 ευρώ το μήνα) και εάν είχε πρόβλημα γιατί δεν ενημέρωσε τους προηγούμενους; Με αποτέλεσμα την επιβάρυνση της ΠΑΕ περίπου 1.150.000 αντί 40 δόσεων.
  5. Μίλησε ότι δεν υπάρχουν βιβλία. Και αν είναι έτσι, τότε πριν του μεταβιβάσουμε τις μετοχές μου, με ποσοστό 30%, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, ούτε ένα ευρώ, καθώς και τις ταμειακές διευθετήσεις μου, περίπου 200.000 ευρώ, τα χαρίσαμε (εν αντιθέσει με άλλους) δεν είχε κάνει έλεγχο; Χρειάστηκαν δύο χρόνια να το αντιληφθεί;
  6. Ομολογεί ότι η ΠΑΕ δεν έχει έσοδα τώρα που είναι στην Β’. Επί προεδρίας μου όταν η ομάδα ήταν στη Γ’, πόσα έσοδα είχε; Μόνο 60.000 ευρώ περίπου, και όμως είχαμε καταφέρει να κάνουμε πρωταθλητισμό.
  7. Εφόσον αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα, γιατί δεν βάζει την ΠΑΕ στον ευεργετικό νόμο (άρθρο 99) ώστε η ομάδα να λειτουργήσει ομαλά ως προς τις υποχρεώσεις του Δημοσίου; Αρκεί βέβαια να μην θίγονται τα συμφέροντα των εργαζομένων, δηλαδή να είναι πληρωμένοι οι ποδοσφαιριστές.
  8. Επειδή συνεχώς διαμαρτύρεται και για τα πάντα, πρέπει να ξεκαθαρίσει για όλα αυτά που λέει και ποιος είναι ο σκοπός.
  9. Υποχρεούται να προσδιορίσει τα, ως άνω, χρονικά, οικονομικά κτλ και τις περιόδους, που αναφέρει. Και πρωτίστως τις δικές του περιόδους, για την αξιοπιστία των δηλώσεων του, όχι γενικολογίες και εντυπώσεις
  10. Του υπενθυμίζω ότι την μεταβίβαση την κάναμε εγώ και οι συνεργάτες μου θεωρώντας ότι έκλεισε ο κύκλος μου ως πρόεδρος και μείναμε μέτοχοι και έκρινα και αξιολόγησα ένα Πάτση φιλόδοξο, που διψούσε να προσφέρει (φυσικά έχει προσφέρει) αλλά έχω εκπλαγεί από τις συνεχείς διαμαρτυρίες του, ενέργειες του κλπ. Όταν ανέλαβα εγώ κάλεσα όλους τους προηγούμενους μετόχους, προέδρους και συζητήσαμε για το καλό της ΠΑΕ, κάτι που δεν το έκανε ποτέ. Η ΠΑΕ έχει ανάγκη τους πάντες κ. Πάτση.
  11. Υπενθυμίζω στον κ. Πάτση, πως όταν του μεταβιβάσαμε τις μετοχές μας, με ευχαρίστησε δημοσίως, γι’ αυτό παρακαλώ να μας διευκρινίσει και να μας ενημερώσει για τα όσα δήλωσε. Επίσης, τελειώνοντας, μόλις πληροφορήθηκα τα ως άνω, εξουσιοδότησα στις 25/2/14 νομικό, όπως παραλάβει τα αποτελέσματα που έχει ανακοινώσει και ο λόγος είναι ότι οι δηλώσεις του αφήνουν κάκιστα υπονοούμενα, περί διαχειρίσεως και ηθικής, και έχω υποχρέωση να προστατεύσω πρώτα τους συνεργάτες μου και κατόπιν το πρόσωπο μου.

ΥΓ: Η ομάδα διεκδικεί την άνοδο και δεν χρειάζονται εντυπώσεις, γενικολογίες, ήρωες κλπ. Εύχομαι να ανέβει και θα είμαι ο πρώτος που θα πανηγυρίσω».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου