ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Το «διπλό» και η συνέχεια…

το-διπλό-και-η-συνέχεια-237229

Είναι στο μυαλό των ανθρώπων της Νίκης Βόλου ενόψει του παιχνιδιού με τον Εθνικό Γαζώρου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κωνσταντίνος Ματής

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (3 μ.μ.) με τον Εθνικό Γαζώρου στις Σέρρες. Ο Αλέκος Βοσνιάδης καταστρώνει τα πλάνα του μετρώντας επιστροφές και την απουσία του Θοδωρή Παπαδόπουλου και έχοντας ως στόχο το «διπλό» που θα διατηρήσει τους κυανόλευκους στη δεύτερη θέση και θα τους δώσει τη δυνατότητα να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Τα 85 νέα ονόματα των μετοχών, οι οποίοι αγόρασαν μετοχές την περασμένη Τετάρτη, ανακοίνωσε η ΠΑΕ (ΣΕΛ. 23).

Με κανονικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου. Εκτός του Θοδωρή Παπαδόπουλου, που ακολούθησε πιο συντηρητικό πρόγραμμα, ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα. Ο Μακεδόνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του περισσότερους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές από κάθε άλλη φορά και καταστρώνει τα σχέδιά του με σχεδόν γεμάτη… φαρέτρα. Συγκεκριμένα επιστρέφουν από τιμωρία οι Ζαν Ακασού, Μπρούνο Πινιέιρο και Πάρις Μπακάλης, ενώ καθημερινά ανεβάζουν στροφές οι νεοαποκτηθέντες.

Εκδρομή στις Σέρρες

Στις Σέρρες θα ταξιδέψουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του BlueClub-Θ.3 «Π. Ντοκούζης», με στόχο τη στήριξη της Νίκης στο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου, τη στιγμή που συνεχίζεται η διάθεση των μετοχών μέχρι σήμερα. Οσον αφορά την εκδρομή, οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του συνδέσμου, μέχρι σήμερα το βράδυ.

Η ανακοίνωση: «Η προσπάθειά μας για την προώθηση των μετοχών συνεχίζεται, όμως δεν ξεχνάμε και την υποχρέωση μας, να βρισκόμαστε όπου αγωνίζεται η ομάδα μας. Το ταξίδι για το όνειρο, περνάει την Κυριακή από τις Σέρρες και τον Εθνικό Γαζώρου. Θα είμαστε όλοι εκεί. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου, έως το βράδυ της Παρασκευής».

Με τη συνταγή του Κυπέλλου

Δύο φορές έχει αντιμετωπίσει η Νίκη Βόλου τον Εθνικό Γαζώρου τη φετινή αγωνιστική περίοδο, διαμορφώνοντας μία προϊστορία που δεν περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, οι κυανόλευκοι μετρούν μόλις μία νίκη εκτός έδρας και συνολικά τρεις, ενώ έχουν ηττηθεί μία φορά και δύο παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στην αναμέτρηση του α’ γύρου στις 24/11 , οι Βολιώτες είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 0-0 στο Πανθεσσαλικό. Το εν λόγω αποτέλεσμα ήταν η πρώτη εντός έδρας απώλεια για τους παίκτες της Νίκης Βόλου φέτος. Δύο μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15/9, οι κυανόλευκοι είχαν τεθεί αντιμέτωποι με τον Εθνικό Γαζώρου στις Σέρρες, σε ένα παιχνίδι για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και είχαν πανηγυρίσει την πρόκριση με μία νίκη (2-1), με γκολ των Ισαάκ και Τζιώρα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει στο τέλος με τον Γαϊδαρτζή. Πλέον, πέντε μήνες μετά, οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη καλούνται να διεκδικήσουν ακόμη μία νίκη απέναντι στην ομάδα του Γαζώρου, με στόχο το καλύτερο φινάλε στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Αναλυτικά, η προϊστορία των παιχνιδιών μεταξύ Νίκης Βόλου και Εθνικού Γαζώρου:

24/11/13 Β Νίκη Βόλου – Εθνικός Γαζώρου 0-0

15/09/13 ΚΥΠ Εθνικός Γαζώρου – Νίκη Βόλου 1-2

28/04/13 Β Νίκη Βόλου – Εθνικός Γαζώρου 1-0

11/01/13 Β Εθνικός Γαζώρου – Νίκη Βόλου 1-1

13/05/12 Γ Νίκη Βόλου – Εθνικός Γαζώρου 1-0

19/02/12 Γ Εθνικός Γαζώρου – Νίκη Βόλου 1-0

Κατέπεσε η εγγυητική

Την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητικού σε χθεσινή της συνεδρίαση (αφορά αίτηση της τρίτης Θωμαής συζύγου Κωνσταντίνου Σουίπα). Το ποσό θα πρέπει να καλυφθεί άμεσα, ενώ δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

«Πιστεύουμε στο όραμά του»

Ανακοίνωση με βολές προς αυτούς που «αποποιούνται τα παραμάγαζα που μέχρι πριν λίγο άνηκαν», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, εξέδωσε η Λέσχη Φιλάθλων Γυναικών Νίκης Βόλου – BlueDiamonds, εκφράζοντας παράλληλα την στήριξή της προς τον Ανδρέα Πάτση.

Η ανακοίνωση: «Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τη Τετάρτη 26.2.2014 με σκοπό την εκλογή νέου Δ.Σ του συνδέσμου μας, σας ανακοινώνουμε για μια και μοναδική φορά τα εξής:

Αγαπητοί ΝΙΚΙΩΤΕΣ και ΝΙΚΙΩΤΙΣΣΕΣ ένθερμοι και μη υποστηρικτές της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ BLUE DIAMONDS γιατί υπάρχετε και είστε πολλοί, σας ευχαριστούμε και δηλώνουμε παρών υψώνοντας τη φωνή μας και δίνοντας την απάντηση μας σε ΝΙΚΙΩΤΙΣΣΕΣ και ΝΙΚΙΩΤΕΣ καλοθελητές. Ο λόγος ύπαρξης αυτού του συνδέσμου ήταν, είναι και θα είναι η στήριξη και μόνο η στήριξη της αγαπημένης μας ομάδας. Πιστεύοντας στο όραμα του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, είμαστε ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ χωρίς δακρύβρεχτες ανακοινώσεις σεμνά και ταπεινά πάντα ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. Παρά τις οικογενειακές υποχρεώσεις που έχουμε η κάθε μια από εμάς και παρά τις δύσκολες οικονομικές απαιτήσεις των ημερών, ακολουθούμε την ομάδα μας ΠΑΝΤΟΥ και στις ήττες και στις νίκες, εντός και εκτός έδρας όπου αυτό μας επιτρέπετε. Σε απάντηση λοιπόν όλων αυτών που τώρα αποποιούνται τα παραμάγαζα που μέχρι πριν λίγο άνηκαν σε αυτά δηλώνουμε ότι ο τρόπος σκέψης ο δικός σας ουδεμία σχέση ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ με την υπόσταση, το ήθος, την αξιοπρέπεια και τη τιμή του συνδέσμου μας. Κλείνοντας, η ντροπή είναι δική σας και μόνο δική σας που τόσα χρόνια τώρα ζείτε εις βάρος της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ χωρίς να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες. Περιττό ότι σας γνωρίζουμε όλοι και εξάλλου το ήθος μας δεν μας το επιτρέπει. Αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ασχολούμαστε μαζί σας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου