ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

1-0 η Νίκη Βόλου τον Εθνικό Γαζώρου

1-0-η-νίκη-βόλου-τον-εθνικό-γαζώρου-238898

Η Νίκη Βόλου έκανε νικηφόρο πέρασμα από τις Σέρρες επικρατώντας 1-0 του Εθνικού Γαζώρου και μείωσε την απόσταση της από την πρωτοπόρο Κέρκυρα στους τρεις βαθμούς.

Ο δύσκολος και βαρύς αγωνιστικός χώρος του δημοτικού γηπέδου πάντως δεν επέτρεψε στις ομάδες να παίξουν όπως μπορούν, ενώ το ματς ολοκληρώθηκε κάτω υπό καταρρακτώδη βροχή.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να προηγηθούν με καλύτερες αυτές στο 19’΄όταν την κεφαλιά του Τζιώρα, μπλόκαρε ο Μέλκας και στο 32’ όταν το σουτ του Τζιώρα πέρασε από το δοκάρι του πορτιέρο των Σερραίων.

Στο 65’ ο Ανιέτε έβγαλε τετ α τετ τον Τζιώρα και ο επιθετικός της Νίκης πέτυχε το χρυσό γκολ της ομάδας του χαρίζοντας ένα σημαντικό τρίποντο.

ΕΘΝΙΚΌΣ ΓΑΖΏΡΟΥ: Μέλκας, Κουκόλης, Κωφοκώτσιος, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης, Νατσιόπουλος (60’ Σκέριαντς), Μπαργκά (74’ Παπαβασιλείου), Γαϊδαρτζής, Σκέριαντς, Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι

ΝΊΚΗ ΒΌΛΟΥ: Αποστολίδης, Γιώτας, Γκότοβος, Σοϊλέδης, Ζουλιώτης (83’ Πινέιρο), Μπακάλης, Γέσιτς, Μπιτσάκος, Ισαάκ (66’ Μανουσάκης), Ανιέτε, Τζιώρας (89’ Ρεπετσάς)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου