ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στις 15 Μαρτίου οι εκλογές

στις-15-μαρτίου-οι-εκλογές-246502

Για τις 15 Μαρτίου ορίστηκαν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης, όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε. Μέχρι τις 13/3 οι δηλώσεις των υποψηφιοτήτων. Συνεχίζεται η προετοιμασία των κυανόλευκων για το παιχνίδι με τον Πιερικό, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να καταστρώνει τα σχέδιά του για το «τρίποντο».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κωνσταντίνος Ματής

Πραγματοποιήθηκε η προκήρυξη των εκλογών στην Ερασιτεχνική Νίκη. Οπως αποφασίστηκε, οι εκλογές θα γίνουν το Σάββατο, 15 Μαρτίου, ενώ οι υποψηφιότητες θα δηλώνονται μέχρι την Πέμπτη, 13/3.

Παράλληλα, καθορίστηκε Εφορευτική Επιτροπή εκλογών την οποία απαρτίζουν οι Γιάννης Παπαδήμας, Νεκτάριος Αντωνίου και Παντελής Μαστρογιάννης. Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκε, όπως αναμενόταν, και ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης, που θα αναλάβει το μέλλον της Ερασιτεχνικής.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. έγινε ο απολογισμός από τους εφόρους όλων των τμημάτων του συλλόγου και σε γενικές γραμμές ο απολογισμός της διοίκησης κρίθηκε επιτυχημένος, με σημαντική προσπάθεια για να «χτιστούν» τα τμήματα με γνώμονα το μέλλον.

Πορεία όχι ανάλογη των προσδοκιών για το τμήμα μπάσκετ ανδρών, που δεν κινήθηκε σε σωστά οικονομικά πλαίσια. Συγκεκριμένα, όπως τονίστηκε, παρατηρείται ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα ύψους 17.000 ευρώ, μιας και τα έσοδα μέχρι στιγμής είναι 13.000 και τα έξοδα 30.000, ενώ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου απατούνται άλλα περίπου 15.000, προκειμένου να λήξει χωρίς άλλα προβλήματα η -έτσι κι αλλιώς- δύσκολη φετινή χρονιά για το μπάσκετ ανδρών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από την ΠΑΕ προτάθηκαν τα εξής μέλη. Αναλυτικά: Μανιατάκης Κων/νος, Φάτσης Στέργιος, Καζεπίδης Ιωάννης, Παρασκευόπουλος Πέτρος, Κατσαλής Ελευθέριος, Καραπιπέρης Μιλτιάδης, Ντελόπουλος Ζήσης, Καραγιάννης Δημήτριος, Κολόζος Στέλιος, Κεχαγιάς Κων/νος, Ξάνθης Ιωάννης, Κόντζιας Ανδρέας, Νοταράς Ιωάννης, Μπλάνας Πέτρος, Κοζάκης Γιώργιος, Ζαχείλας Αργύρης, Τσαρνάς Κων/νος.

Η ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»:

«Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχτηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» στις 5-3-2014, ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 7/3 μέχρι και την Πέμπτη 13/3 κατά τις ώρες 10:00-13:00 και 19:00-21:00 θα βρίσκεται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και:

1ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 15ης Μαρτίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» και ώρα 10:00-20:00.

2ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

3ον) Θα δέχεται εγγραφές νέων μελών του συλλόγου, ενώ τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 και ώρα 21:00. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους και την ημέρα των εκλογών».

Χωρίς τέσσερις για το «τρίποντο»

Με μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των παικτών της Νίκης Βόλου για το παιχνίδι με τον Πιερικό την ερχόμενη Κυριακή (9/3, 3 μ.μ.). Ο τεχνικός της ομάδας, Αλέκος Βοσνιάδης, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Τζιώρα και Γιώτα, ενώ εκτός θα είναι ο τραυματίας Ζουλιώτης, όπως άλλωστε και ο Σεϊμάν, ο οποίος εκτός απροόπτου θα αποτελέσει σύντομα τέλος από την κυανόλευκη ομάδα, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος, και δεν υπολογίζεται από τον Μακεδόνα τεχνικό. Οσον αφορά τον Ζουλιώτη, η ιατρική διάγνωση έδειξε θλάση α’ βαθμού και αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς την ερχόμενη εβδομάδα.

Ετσι, ο Αλέκος Βοσνιάδης καλείται να βρει τους αντικαταστάτες των απόντων, ώστε να παρατάξει την ομάδα του για τη νίκη σε ένα παιχνίδι κόντρα σε μία αδιάφορη, βαθμολογικά, ομάδα. Παράλληλα, οι κυανόλευκοι ευελπιστούν σε στραβοπάτημα της Κέρκυρας, η οποία σήμερα κοντράρεται στη Ζάκυνθο με την τοπική ομάδα, για να πλησιάσουν ή και να φτάσουν τους «Φαίακες» στην πρώτη θέση.

Στο νότιο πέταλο οι BlueAngels

Αλλαγή θέσης στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού αποφασίστηκε από τα μέλη των BlueAngels για τους υπόλοιπους αγώνες της Νίκης Βόλου. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε τα μέλη τους θα μεταφερθούν στο νότιο πέταλο και καλούν όλους τους φιλάθλους και οπαδούς των κυανόλευκων, να συσπειρωθούν μαζί τους. Παράλληλα, συγχαίρουν τα μέλη του συνδέσμου για την προσπάθεια που έκαναν με τις μετοχές της ΠΑΕ. Η ανακοίνωση:

«Οι Blue Angels μετά από τη γενική τους συνέλευση, αποφάσισαν για τους υπόλοιπους αγώνες της ομάδας να μεταφερθούν στο Νότιο πέταλο. Καλούμε όλους τους φιλάθλους και οπαδούς να συσπειρωθούν μαζί μας στο πέταλο γιατί οι οπαδοί ανήκουν στα πέταλα, για μια ενιαία και δυνατή κερκίδα χωρίς διαφορές και διχασμούς, για να ζωντανέψουμε το γήπεδο ακόμα περισσότερο. Όσοι μας πολέμησαν και συνεχίζουν να το κάνουν υπογείως, να είναι σίγουροι ότι θα μας βρουν απέναντι τους. Θέλουμε επίσης από την πλευρά μας να συγχαρούμε τα αδέρφια του συνδέσμου Blue Club, για την προσπάθεια που έκαναν για την ομάδα μας με τις μετοχές».

Ενισχυμένος ο Πιερικός

Με τους Κέρι, Μανίκα και Νικολίτση να ανακάμπτουν και να βάζουν υποψηφιότητα για την αποστολή και την ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Πιερικός στο Πανθεσσαλικό, μιας και η χθεσινή προπόνηση επεφύλασσε ευχάριστα για τον τεχνικό των Κατερινιωτών, Γιώργο Καμπερίδη. Και οι τρεις ταλαιπωρήθηκαν από μικροενοχλήσεις μεσοβδόμαδα, ωστόσο τις ξεπέρασαν και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Αποστολίδης και Νίκου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου