ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τα εισιτήρια

τα-εισιτήρια-249162

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον σημερινό αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Θα λειτουργήσουν συνολικά τρία εκδοτήρια, τα οποία θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ. Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 20 και 30 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Στην Πεζογέφυρα Γ θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο, για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας σε περίπτωση που χρειαστεί. Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

VΙP Κερκίδα: 30 ευρώ

Σκεπαστή: 20 ευρώ

Ανατολική: 10 ευρώ

Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ

Βόρειο πέταλο:10 ευρώ

Κάλεσμα του Ομίλου

Με ανακοίνωσή της η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης καλεί τον κόσμο στο Πανθεσσαλικό για το σημερινό παιχνίδι αναλυτικά: «Τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Football League, η ομάδα μας βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και διεκδικεί την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία.

Μια ανάσα χωρίζει την ιστορική μας Νίκη Βόλου από την πρώτη θέση, χάρις στην τιτάνια προσπάθεια των παικτών που αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Χρέος και καθήκον μας είναι να βρεθούμε δίπλα τους και να τους ενισχύσουμε. Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου, καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να βρεθεί στο πλευρό της σήμερα το μεσημέρι στον αγώνα με τον Πιερικό, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Γιατί η Νίκη έχει ψυχή και ψυχή της είναι οι φίλαθλοί της».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου