ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στις 15 Μαρτίου οι εκλογές

στις-15-μαρτίου-οι-εκλογές-249822

Ορίστηκε η ημερομηνία της αλλαγής… σκυτάλης στην Ερασιτεχνική Νίκη

Για τις 15 Μαρτίου ορίστηκαν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης, όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε. Μέχρι τις 13/3 οι δηλώσεις των υποψηφιοτήτων.

Πραγματοποιήθηκε η προκήρυξη των εκλογών στην Ερασιτεχνική Νίκη. Οπως αποφασίστηκε, οι εκλογές θα γίνουν το Σάββατο, 15 Μαρτίου, ενώ οι υποψηφιότητες θα δηλώνονται μέχρι την Πέμπτη, 13/3. Παράλληλα, καθορίστηκε Εφορευτική Επιτροπή εκλογών την οποία απαρτίζουν οι Γιάννης Παπαδήμας, Νεκτάριος Αντωνίου και Παντελής Μαστρογιάννης. Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκε, όπως αναμενόταν, και ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης, που θα αναλάβει το μέλλον της Ερασιτεχνικής.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. έγινε ο απολογισμός από τους εφόρους όλων των τμημάτων του συλλόγου και σε γενικές γραμμές ο απολογισμός της διοίκησης κρίθηκε επιτυχημένος, με σημαντική προσπάθεια για να «χτιστούν» τα τμήματα με γνώμονα το μέλλον.

Πορεία όχι ανάλογη των προσδοκιών για το τμήμα μπάσκετ ανδρών, που δεν κινήθηκε σε σωστά οικονομικά πλαίσια. Συγκεκριμένα, όπως τονίστηκε, παρατηρείται ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα ύψους 17.000 ευρώ, μιας και τα έσοδα μέχρι στιγμής είναι 13.000 και τα έξοδα 30.000, ενώ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου απατούνται άλλα περίπου 15.000, προκειμένου να λήξει χωρίς άλλα προβλήματα η -έτσι κι αλλιώς- δύσκολη φετινή χρονιά για το μπάσκετ ανδρών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από την ΠΑΕ προτάθηκαν τα εξής μέλη.

Αναλυτικά: Μανιατάκης Κων/νος, Φάτσης Στέργιος, Καζεπίδης Ιωάννης, Παρασκευόπουλος Πέτρος, Κατσαλής Ελευθέριος, Καραπιπέρης Μιλτιάδης, Ντελόπουλος Ζήσης, Καραγιάννης Δημήτριος, Κολόζος Στέλιος, Κεχαγιάς Κων/νος, Ξάνθης Ιωάννης, Κόντζιας Ανδρέας, Νοταράς Ιωάννης, Μπλάνας Πέτρος, Κοζάκης Γιώργιος, Ζαχείλας Αργύρης, Τσαρνάς Κων/νος.

Η ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»:

«Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχτηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» στις 5-3-2014, ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 7/3 μέχρι και την Πέμπτη 13/3 κατά τις ώρες 10:00-13:00 και 19:00-21:00 θα βρίσκεται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και:

1ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 15ης Μαρτίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» και ώρα 10:00-20:00.

2ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

3ον) Θα δέχεται εγγραφές νέων μελών του συλλόγου, ενώ τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 και ώρα 21:00. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους και την ημέρα των εκλογών».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου