ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κυανόλευκα…

κυανόλευκα-253579

– Πρόεδρο-κόσμημα χαρακτήρισε τον Ανδρέα Πάτση, ο προπονητής του Πιερικού, Γιώργος Καμπερίδης, στο περιθώριο της συνέντευξης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί μάλιστα στο παρελθόν και είχαν και συνομιλία λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο κ. Καμπερίδης μάλιστα, μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη, με τον οποίο είχε θερμό εναγκαλισμό μετά το τέλος του παιχνιδιού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο των κυανόλευκων, ευχόμενος παράλληλα την άνοδο στη SuperLeague.

– Την άμεση επέμβαση του Ανδρέα Πάτση, προκάλεσε η ολιγόλεπτη διακοπή μετά το γκολ της Νίκης στο 72ο λεπτό, όταν ολιγάριθμοι «φίλαθλοι» της Νίκης Βόλου, βρέθηκαν μέχρι το ταρτάν. Ο πρόεδρος των κυανόλευκων τα έβαλε με τους «θερμοκέφαλους» ζητώντας εξηγήσεις.

– Από τα γεγονότα της αγωνιστικής δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και το «FairPlay», της Κέρκυρας κόντρα στην ομάδα της Ζακύνθου την περασμένη Παρασκευή. Ο Αλέκος Βοσνιάδης σε ερώτηση που δέχθηκε απάντησε ότι πάνω απ΄ όλα προέχει η σωματική ακεραιότητα των παικτών, όμως εάν κάποια ομάδα στο μέλλον το κάνει σκόπιμα και σε βάρος της ομάδας του, τότε ο ίδιος θα δώσει εντολή να μην τηρηθεί.

– «Ανεβασμένος» στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε ο Μπιτσάκος, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να «παίρνει μέτρα» και να βοηθάει την ομάδα του στην ανάπτυξη, από τη δεξιά πτέρυγα.

– Ακόμη καλύτερο περιμένουν τον Εβάντρο Ρονκάτο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός και έδειξε ξανά ότι αγωνίζεται με πάθος, αυτό όμως που του λείπει μέχρι στιγμής είναι το γκολ. Παίρνοντας όμως ευκαιρίες το μόνο βέβαιο είναι πως μπορεί να δικαιώσει απόλυτα για την επιλογή του τον Ιανουάριο.

– Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας παραμένει η Αναγέννηση Γιαννιτσών, που θα φιλοξενήσει τη Νίκη Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα. Η ομάδα των Γιαννιτσών, θα συνεχίσει με δύο προπονήσεις (Τετάρτη-Παρασκευή), με τους ποδοσφαιριστές της να περιμένουν να τελειώσει το φετινό μαρτύριο, μιας και τα οικονομικά προβλήματα είναι μεγάλα.

– Ο Ν. Σαμαράς (φωτό) ήταν ο τυχερός που κέρδισε τη συλλεκτική φανέλα της Νίκης Βόλου, και παρέλαβε από τα χέρια του Χρήστου Τζιώρα, αγοράζοντας τον τυχερό λαχνό, πριν από τη σέντρα του κυριακάτικου αγώνα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου