ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Για μια νέα αρχή

για-μια-νέα-αρχή-477759

Ενα νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει η Νίκη Βόλου, παίζοντας αύριο στις 6μ.μ. κόντρα στον Απόλλωνα στο γήπεδο της Καλαμαριάς για την 17η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της FootballLeague, με την αναμέτρηση να έχει τηλεοπτική κάλυψη από το συνδρομητικό κανάλι του OTESport.

Στο δεύτερο παιχνίδι στον πάγκο των κυανόλευκων, ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει ως στόχο μαζί με τους παίκτες του, να πάρουν το διπλό και τους τρεις βαθμούς, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων αγώνων, στους οποίους η Νίκη έχει φθάσει στην πηγή αλλά νερό δεν έχει πιει.

Η αυριανή αναμέτρηση μπορεί να μην είναι εύκολη, όμως στο κυανόλευκο στρατόπεδο υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για ανάκαμψη και ενώ απομένουν ακόμη 10 αγωνιστικές, πριν από το φινάλε και του β΄ γύρου, που θα σημάνει παράλληλα και την έναρξη των play-off εκεί που θα κριθεί τελικά και η άνοδος.

Το παιχνίδι με την Κέρκυρα έχει περάσει πλέον στο παρελθόν και μπορεί η Νίκη να μην κατάφερε να επιβληθεί των Φαιάκων, ώστε να ψαλιδίσει τη διαφορά των οκτώ βαθμών από την κορυφή, αυτό που παίζει ρόλο όμως είναι να παλέψει μέχρι το τέλος διεκδικώντας τις όποιες ελπίδες έχει για κατάκτηση της πρωτιάς και από εκεί και πέρα αν αυτό δεν γίνει να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο μίνι πρωτάθλημα.

Η τεχνική ηγεσία με τον Αλέκο Βοσνιάδη και τους συνεργάτες του έχει επιχειρήσει ανασύνταξη του ηθικού των κυανόλευκων ενώ δεν ήταν λίγα και τα προβλήματα τραυματισμού στα οποία θα κληθεί να βρει λύσεις για το αυριανό παιχνίδι με τους «Πόντιους» της Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα εκτός μάχης από το αυριανό παιχνίδι έχει μείνει ο Παπαδόπουλος με τον αριστεροπόδαρο μπακ να μένει εκτός για περίπου μία εβδομάδα λόγω τραυματισμού, αφού μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, του συστήθηκε ξεκούραση. Από εκεί και πέρα εκτός μάχης είναι και οι Χοβέ Ισαάκ και Βαγγέλης Γκότοβος, οι οποίοι λόγω τραυματισμών ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα μείνουν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός μάχης. Εκτός όμως θα είναι και ο Μίκα Σεϊμάν, αφού ο Γάλλος μέσος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας.

Στην πιθανή ενδεκάδα της Νίκης θα βρίσκονται οι Αποστολίδης ως τερματοφύλακας και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ζουλιώτης – Ρεπετσάς – Γιώτας – Σοϊλέδης. Στη μεσαία γραμμή και ως αμυντικοί μέσοι οι Ακασού και Μπακάλης, με τον Μανουσάκη στα δεξιά, τον Γέσιτς στα αριστερά και τον Ανιέτε ως μεσοεπιθετικό πίσω από τον Τζιώρα, που επιστρέφει ως βασικός στην κορυφή της επίθεσης.

Σφυρίζει ο Συμεωνίδης

Ο Παναγιώτης Συμεωνίδης από την Ενωση Πιερίας θα διευθύνει το ματς στην Καλαμαριά ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τη Νίκη Βόλου για τη 17η αγωνιστική του Βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Football League. Βοηθοί του θα είναι οι Θωμάς Πατσιόπουλος (Δωδεκανήσου) και Σωτήρης Λιόλιας (Εβρου). Μία νίκη και μία ήττα μετρά η Νίκη Βόλου στα εκτός έδρας παιχνίδια που «σφύριξε» κατά το παρελθόν ο διαιτητής, Παναγιώτης Συμεωνίδης.

Συγκεκριμένα, ο Κατερινιώτης είχε διαιτητεύσει τρία παιχνίδια των κυανόλευκων, όλα για τη Γ’ Εθνική. Στις 9/5/2010 ήταν διαιτητής στην εκτός έδρας ήττα από τον Εθνικό Φιλιππιάδας με 2-1, στις 26/9 του ίδιου έτους είχε διευθύνει το παιχνίδι της Νίκης στην Ηράκλεια κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο, όπου οι κυανόλευκοι είχαν επικρατήσει με 1-0, ενώ -τέλος- είχε «σφυρίξει» και το ματς Νίκη Βόλου – Ναυπακτιακός (20/3/11) με τελικό σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων στο «Παντελής Μαγουλάς».

Νικηφόρο σερί ο Απόλλωνας

Τρεις νίκες στα τελευταία της τρία παιχνίδια έχει η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που με τον πρώην τεχνικός της Νίκης Βόλου Αλέξη Αλεξίου στον πάγκο τους, θέλουν να βρεθούν μια ανάσα από την προνομιούχο τετράδα που οδηγεί στα play-off.

Οι «ροσονέρι» που είχαν ηττηθεί με 4-0 από τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν έχουν προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών, καθώς επιστρέφει και ο Σεραφείμ Μωυσίδης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Στην πιθανή ενδεκάδα των γηπεδούχων αναμένεται, κάτω από τα δοκάρια ο Καρατζιοβαλής, ενώ στην άμυνα το πιθανότερο είναι να ξεκινήσουν από δεξιά οι Τσερκέζος, Κισκαμπάνης, Μωυσίδης, Ποζατζίδης, στη μεσαία γραμμή τρεις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις, οι Βέργος, Τζανδάρης και Παρμαξίδης, με τον πρώτο πάντως να «παίζει» και για το κέντρο της άμυνας, αφού έπαιξε επιτυχημένα στο ματς με το Βατανιακό. Την τριπλέτα μπροστά από τα χαφ προφανώς και θα την αποτελέσουν οι Πέλκας, Πόποβιτς και Μεσίνα ενώ στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Αθανασιάδης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Ζάττας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου