ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιμένοντας τους τραυματίες…

περιμένοντας-τους-τραυματίες-479384

Σε ρυθμούς… Απόλλωνα Καλαμαριάς κινούνται από χθες άπαντες στη Νίκη Βόλου, που τη Δευτέρα (6 μ.μ., ΟΤΕ Sport 4) φιλοξενούνται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Αλέκος Βοσνιάδης καταστρώνει τα σχέδιά του με απουσίες παικτών, ενώ περιμένει και επιστροφές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κωνσταντίνος Ματής

Να αφήσει στο… πίσω μέρος του μυαλού του τη μεταγραφική ενίσχυση καλείται ο 52χρονος τεχνικός, που επικεντρώνεται στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα στην Καλαμαριά. Ενίσχυση ουσίας αναζητούν οι κυανόλευκοι, με τα σενάρια για μεταγραφικούς στόχους να δίνουν και να… παίρνουν (μετά τον Αντρία Ντελίμπασιτς, υπήρχαν χθες σενάρια περί δανεισμού του Τζον Καμαρά από τον Απόλλωνα Σμύρνης). Ωστόσο, η προσοχή πλέον στρέφεται στο πρωτάθλημα.

Ανεβάζουν στροφές Ανιέτε, Μανουσάκης

Μετά το ρεπό της Τετάρτης, οι παίκτες της Νίκης επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη και των συνεργατών του, άρχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Δευτέρας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με την μπάλα και τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ισαάκ Χοβέ και Βαγγέλης Γκότοβος, οι οποίοι δύσκολα θα προλάβουν το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής, ενώ ο Θοδωρής Παπαδόπουλος δεν προπονήθηκε, μιας και ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γαστροκνήμιο (γάμπα) και τέθηκε νοκ-άουτ ενόψει Καλαμαριάς, αφού -όπως εκτιμάται- θα χρειαστεί περίπου 10 μέρες για να επιστρέφει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό.

Αντίθετα, σε καλύτερη κατάσταση, μετά τη θεραπεία που ακολούθησαν, είναι οι Δημοσθένης Μανουσάκης και Αντόνιο Ανιέτε, οι οποίοι την πρώτη ώρα της προπόνησης γυμνάστηκαν μόνοι τους και στη συνέχεια ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και εκτός απροόπτου θα προλάβουν το ματς της Καλαμαριάς. Εκτός είναι -φυσικά- ο Μίκα Σεϊμάν, που αποβλήθηκε μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Κέρκυρα. Οσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 το μεσημέρι.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε χθες η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή του πρωταθλήματος της FootballLeague, απάλλαξε την ΠΑΕ Νίκη Βόλου από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ως αβάσιμη, για τον αγώνα απέναντι στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας, που έγινε στις 5 Ιανουαρίου στο Πανθεσσαλικό.

Ισορροπία με Συμεωνίδη

Ο Παναγιώτης Συμεωνίδης από την Ενωση Πιερίας θα διευθύνει το ματς στην Καλαμαριά ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τη Νίκη Βόλου για τη 17η αγωνιστική του Βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Football League. Βοηθοί του θα είναι οι Θωμάς Πατσιόπουλος (Δωδεκανήσου) και Σωτήρης Λιόλιας (Εβρου).

Μία νίκη και μία ήττα μετρά η Νίκη Βόλου στα εκτός έδρας παιχνίδια που «σφύριξε» κατά το παρελθόν ο διαιτητής, Παναγιώτης Συμεωνίδης. Συγκεκριμένα, ο Κατερινιώτης είχε διαιτητεύσει τρία παιχνίδια των κυανόλευκων, όλα για τη Γ’ Εθνική. Στις 9/5/2010 ήταν διαιτητής στην εκτός έδρας ήττα από τον Εθνικό Φιλιππιάδας με 2-1, στις 26/9 του ίδιου έτους είχε διευθύνει το παιχνίδι της Νίκης στην Ηράκλεια κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο, όπου οι κυανόλευκοι είχαν επικρατήσει με 1-0, ενώ -τέλος- είχε «σφυρίξει» και το ματς Νίκη Βόλου – Ναυπακτιακός (20/3/11) με τελικό σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων στο «Παντελής Μαγουλάς».

Στα Ψαχνά ο Πατσατζόγλου

Στο Ηρακλή Ψαχνών θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Πατσατζόγλου, που έλυσε τη συνεργασία του με τη Νίκη Βόλου πριν από περίπου δέκα μέρες και υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Εύβοιας. Μαζί με τον 19χρονο αμυντικό, οι ιθύνοντες του Ηρακλή απέκτησαν και τον Ανδρέα Σταματή, με τους δύο παίκτες να τίθενται στη διάθεση του Θωμά Γράφα και αναμένεται να βρεθούν στην αποστολή για τον κυριακάτικο (26/1) εντός έδρας αγώνα με τον Αχαρναϊκό.

Συνεχίζεται η διάθεση των μετοχών

Κανονικά μέχρι τις 29 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η διάθεση των μετοχών της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Οπως ανακοινώθηκε από την κυανόλευκη ΠΑΕ: «Με την από 13/1/2014 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αποφασίστηκε η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ και η διάθεση 12.000 μετοχών, με τιμή ανά μετοχή τα 30 ευρώ. Συνολικά θα διατεθεί το15,6% του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ.Η διάθεση των μετοχών θα γίνεται από τις 16/1/2014 έως και τις 29/1/2014.Υποχρεωτική αναγραφή αιτιολογίας (συμμετοχή στην αύξηση του Μ.Κ της ΠΑΕ Νίκη Βόλου) με την κατάθεση των χρημάτων. Η κατάθεση θα γίνεται μόνο σε καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς. Αριθμός λογαριασμού: 5012-047830-423».

Ο Ο.Φ. Νίκης κόβει την πίτα του

Ανακοίνωση όσον αφορά την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του εξέδωσε ο Ομιλος Φιλάθλων Νίκης. «Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης κόβει την πίτα της, αύριο Σάββατο 25 Ιανουαρίου και ώρα 7.30 μ.μ., στα γραφεία της, απέναντι από το “Παντελής Μαγουλάς”».

Κάλεσμα για μπάσκετ και Καλαμαριά

Εκδρομή για τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς διοργανώνει ο Blue Club Θύρα 3 – «Π. Ντοκούζης», καλώντας παράλληλα και τους φιλάθλους των κυανόλευκων να στηρίξουν την μπασκετική Νίκη στο σημαντικό παιχνίδι που δίνει στο κλειστό της Νέα Ιωνίας την Κυριακή (26/1) στις 5 μ.μ. απέναντι στην Ελευθερούπολη.

Η ανακοίνωση: «Την ερχόμενη Κυριακή στις 17.00 η ομάδα μπάσκετ της Νίκης δίνει σημαντικό αγώνα στο κλειστό Ν. Ιωνίας απέναντι στην Ελευθερούπολη και εμείς θα είμαστε εκεί να τη στηρίξουμε στη δύσκολη προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό και να ενώσει τις φωνές του με τη δική μας. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! Επίσης τη Δευτέρα στις 18.00 η Νικάρα μας αγωνίζεται στην Καλαμαριά με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Ο σύνδεσμος μας συνεπής και πιστός διοργανώνει εκδρομή και θα δέχεται συμμετοχές έως αύριο Σάββατο 25/1 στα γραφεία μας κάτω από το γήπεδο Π. Μαγουλάς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου