ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανάκαμψη μέσω ενίσχυσης

ανάκαμψη-μέσω-ενίσχυσης-484666

Βελτίωση της αγωνιστικής της εικόνας θέλει άμεσα η Νίκη Βόλου, μετά το ντέρμπι της Δευτέρας με αντίπαλο την Κέρκυρα στο Πανθεσσαλικό. Οι κυανόλευκοι έμειναν στο 1-1 απέναντι στους Φαίακες και η διαφορά παρέμεινε στο +8 από την κορυφή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Ζάττας

Ο νέος τεχνικός των κυανόλευκων μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο της βολιώτικης ομάδας, υποσχέθηκε γρήγορη αγωνιστική ανάκαμψη και βελτίωση σε τομείς που δεν του άρεσαν στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής.

Στόχος της Νίκης παραμένει η άνοδος, είτε τελικά καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη είτε στη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και γι’ αυτό θα παλέψουν άπαντες μιας και ακόμα βρισκόμαστε στο 1/3 και απομένουν και τα play-off στα οποία και θα κριθούν όλα.

Η Βολιώτικη ομάδα είναι γεγονός, πως τόσο με τον Απόλλωνα την περασμένη Πέμπτη όσο και με την Κέρκυρα στο παιχνίδι πρωταθλήματος, έφθασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε, αφού από τη μία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου και από την άλλη δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από τους Φαίακες, κερδίζοντάς τους.

Το τελικό 1-1 είναι γεγονός πως άφησε πικρή γεύση στους ποδοσφαιριστές αλλά και στον κόσμο που στήριξε και πάλι την ομάδα και δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα, όμως η προσπάθεια δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σταματήσει από κανέναν.

Μέχρι να κλείσει ο Ιανουάριος όμως η Νίκη έχει την ευκαιρία να προχωρήσει και σε προσθήκες στο ρόστερ της και αυτό είναι που γνωρίζει πολύ καλά και η τεχνική ηγεσία, με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη να έχει χθες συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Ανδρέα Πάτση, με τη κουβέντα να κινείται γύρω από τα μεταγραφικά, ώστε να υπάρχουν οι λύσεις για τη δύσκολη συνέχεια.

Απορρίφθηκε ο Καζάκος

Στα πλαίσια της ενίσχυσης μάλιστα του συλλόγου, στη χθεσινή προπόνηση το παρών έδωσε και ένας ποδοσφαιριστής από το Καζακστάν, ο οποίος όμως απορρίφθηκε καθώς δεν ικανοποίησε το τεχνικό τιμ. Έτσι το μεταγραφικό σαφάρι συνεχίζεται και το βέβαιο είναι πως οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα, δίχως να χρειάζονται χρόνο προσαρμογής.

Ρεπό σήμερα

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν απέναντι στην Κέρκυρα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας χθες ενώ για σήμερα ο Μακεδόνας τεχνικός έχει δώσει ρεπό. Η συνέχεια για την ομάδα της Νίκης θα δοθεί την ερχόμενη Δευτέρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 6μ.μ. και να συγκαταλέγεται στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής.

Από την αναμέτρηση με την Κέρκυρα ωστόσο λαβωμένοι βγήκαν οι Θοδωρής Παπαδόπουλος (χτύπημα στη γάμπα), ο Αντόνιο Ανιέτε (πρήξιμο στον αστράγαλο), αλλά και ο Δημοσθένης Μανουσάκης (σφίξιμο στον προσαγωγό), με την κατάσταση του Ισπανού να εκτιμάται και πάλι αφού περάσει από εξετάσεις. Παράλληλα στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται και ο Ισαάκ Χοβέ, ενώ από την ερχόμενη αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Μίκα Σεϊμάν, που δέχθηκε κόκκινη κάρτα μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Παράλληλα αμφίβολος είναι και ο Βαγγέλης Γκότοβος που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Χρήστου Τζιώρα, ο οποίος είχε να αγωνιστεί από τις 9 Δεκμεβρίου του 2013, όταν και σκόραρε στο 89’ κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει και πάλι αύριο Πέμπτη (23/1) στις 3μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου