ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πίστη για ανατροπή

πίστη-για-ανατροπή-494807

Την πρόκριση επί του Απόλλωνα Σμύρνης θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Νίκη Βόλου, που έχει δύσκολο όμως έργο, αφού καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 από το πρώτο παιχνίδι στη Ριζούπολη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Ζάττας

Οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν χθες το βράδυ την προετοιμασία τους και στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο «Vallis» της Αγριάς, απ’ όπου και θα αναχωρήσουν σήμερα το απόγευμα με προορισμό το Πανθεσσαλικό, με τη σέντρα να έχει προγραμματιστεί για τις 8μ.μ. Η Νίκη θέλει σήμερα να κάνει την ανατροπή και να περάσει στους «8» του Κυπέλλου, αντιμετωπίζοντας, στη συνέχεια πιθανότατα τον ΠΑΟΚ, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Διαθέσιμοι για το σημερινό παιχνίδι δεν θα είναι οι Χοβέ Ισαάκ και Χρήστος Τζιώρας, με τον Λουτσιάνο να αναμένεται να αλλάξει τα πλάνα του σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι στο Τύρναβο, όταν και οι κυανόλευκοι έμειναν στο 0-0 για το πρωτάθλημα. Μπορεί το έργο της ανατροπής να είναι δύσκολο, όμως υπάρχει πίστη για ανάκαμψη λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι με την Κέρκυρα στο Πανθεσσαλικό, στο οποίο οι κυανόλευκοι θέλουν να πάνε με τον αέρα της σημερινής πρόκρισης.

Στην αποστολή της Νίκης βρίσκονται οι: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Ακασού, Μανουσάκης, Σοϊλέδης, Γέσιτς, Ανιέτε (πιθανή ενδεκάδα) Ταΐρης, Μπιτσάκος, Αργύρης, Σεϊμάν, Τσίτας, Μπακάλης, Γκότοβος.

Η αποστολή του Απόλλωνα

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Απόλλωνα είναι πιθανό να κάνει ο Αμπρόουζ κόντρα στη Νίκη και αυτό γιατί ο Αγγλος μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με μία προπόνηση και μετά το τέλος της, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Λόρι Σάντσεζ, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Αυτοί είναι οι: Γκόμεζ, Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Παπαζαχαρίας, Σόουζα, Δημογιάννης, Τσεμπερίδης, Καμαρά, Εγκον, Τσιλιγκίρης, Γκουέλα, Πετρόπουλος, Μπάρκογλου, Άμπροουζ, Μπέντα, Σιγάλας, Σελμανάι, Σταματόπουλος και Κουκ.

Η προϊστορία

Δεκαοκτώ παιχνίδια έχουν δώσει μεταξύ τους Νίκη Βόλου και Απόλλων Σμύρνης, στα οποία η Νίκη Βόλου μετρά έξι νίκες, όσες και ο Απόλλωνας, ενώ έξι παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Πέρυσι οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα και εκεί οι δύο αγώνες έληξαν χωρίς νικητή, αλλά και με το ίδιο σκορ (1-1) σε Πανθεσσαλικό και Ριζούπολη.

Σφυρίζει ο Αμπάρκιολης

Την αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα σφυρίξει ο Απόστολος Αμπάρκιολης από την ΕΠΣ Καβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Καραβασίλη (Καβάλας) και Γιάννη Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Στέφανος Μαντάκης από την Ημαθία. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 8μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ Sport 4.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου