ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς ανάσα η συνέχεια της Νίκης Βόλου

χωρίς-ανάσα-η-συνέχεια-της-νίκης-βόλου-497122

Χωρίς ανάσα συνεχίζονται οι υποχρεώσεις για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία αύριο στις 8μ.μ. θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό, στη ρεβάνς του 3-1 της Ριζούπολης, υπέρ της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Οι κυανόλευκοι μετά την ισοπαλία απέναντι στον Τύρναβο στην 15η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της FootballLeague, στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο αυριανό παιχνίδι, θέλοντας να κάνουν την ανατροπή και να είναι εκείνοι που θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά και τους «8» του Κυπέλλου.

Το 3-1 υπέρ του Απόλλωνα μπορεί να δίνει λίγες πιθανότητες στην ομάδα της Νίκης, όμως παίκτες και τεχνικό τιμ είναι διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό, προκειμένου πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου σε διπλούς αγώνες θα αντιμετωπίσουν πιθανότατα τον ΠΑΟΚ, με το Δικέφαλο του Βορρά να έχει επιβληθεί στο πρώτο παιχνίδι του Ηρακλή με 1-0 στο Καυτανζόγλειο.

Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν όπως ήταν φυσιολογικό και χθες με το τεχνικό τιμ να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χοβέ Ισαάκ και Χρήστου Τζιώρα, οι οποίοι και ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και να κάνουν αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβουν το ματς της Δευτέρας με την Κέρκυρα στο Πανθεσσαλικό.

Το πρόβλημα για τους Βολιώτες στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος εστιάζεται στην επίθεση, μιας και απέναντι σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Δόξα Δράμας και πρόσφατα του Τυρνάβου, έχουν σημειώσει μόλις ένα τέρμα με τον Αντόνιο Ανιέτε. Το τέρμα του Ισπανού μάλιστα ήταν το έβδομο στο φετινό πρωτάθλημα και με αυτό διατηρείται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ για το Βόρειο όμιλο.

Αποχαιρέτησε ο Ριβέρα

Οι λύσεις είναι ελάχιστες πλέον στα χέρια του Ελληνοβραζιλιάνου τεχνικού και των συνεργατών του, με το Θωμά Τσίτα να προορίζεται και πάλι ως βασικός στην επίθεση, την ώρα που ο Ριβέρα κούνησε μαντίλι.

Ο Ισπανός φορ είχε συνάντηση πρόσφατα με τη διοίκηση των κυανόλευκων, προκειμένου να λύσει κοινή συναινέσει το βαρύ συμβόλαιο που κουβαλάει. Ο Ριβέρα ήρθε στη Νέα Ιωνία με πολλές περγαμηνές, ωστόσο δεν δικαίωσε ποτέ κανέναν με την επιλογή του, μιας και όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής έχει χρόνιο πρόβλημα με τη μέση του, παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις. Στη χθεσινή προπόνηση μάλιστα δεν έλαβε μέρος, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Επιστρέφουν Σοϊλέδης – Ζουλιώτης

Πέρα όμως από τους απόντες, υπάρχουν και επιστροφές στις οποίες υπολογίζει η τεχνική ηγεσία. Συγκεκριμένα, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, ο Λουτσιάνο θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στην προσφορά των Αριστείδη Σοϊλέδη και Δημήτρη Ζουλιώτη, με τον πρώτο να ξεπερνά την ίωση και το δεύτερο να έχει αναρρώσει μετά την τροφική δηλητηρίαση. Ο Ζουλιώτης εφόσον κριθεί ότι είναι εκατό τοις εκατό έτοιμος, θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ως δεξί μπακ, ενώ ο Σοϊλέδης δεν αποκλείεται να ξαναδεί ενδεκάδα μιας και η επιστροφή του με τη Δόξα Δράμας, έπειτα από τρίμηνη αποχή, κρίθηκε άκρως ικανοποιητική.

Οι μετοχές

Δώδεκα χιλιάδες μετοχές θα τεθούν από σήμερα στη διάθεση του κοινού, με τιμή 30ευρώ έκαστη, όπως προανήγγειλε την περασμένη Δευτέρα ο πρόεδρος των κυανόλευκων Ανδρέας Πάτσης. Συγκεκριμένα, το 15% των μετοχών της ΠΑΕ θα είναι προς πώληση και τα έσοδα θα διατεθούν για μεταγραφές, αλλά και για τη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου. Η διάθεσή τους θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα.

Σε αναμονή της κάρτας του Λουτσιάνο

Στο τελευταίο παιχνίδι της Νίκης Βόλου, ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα δεν σηκώθηκε από τον κυανόλευκο πάγκο, με τις εντολές να διαβιβάζονται από το συνεργάτη του Δημήτρη Δημακόπουλο. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και αύριο σε περίπτωση που δεν φθάσει η κάρτα προπονητή του Ελληνοβραζιλιάνου, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα και στη θητεία στη Γλυφάδα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Ζάττας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου