ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μόνος στόχος το διπλό

μόνος-στόχος-το-διπλό-502069

Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι ο αποκλειστικός στόχος για την ομάδα της Νίκης Βόλου στο αυριανό θεσσαλικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Τύρναβο στο στάδιο Αλκαζάρ, που θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. και συμπεριλαμβάνεται στη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Ζάττας

Η διαφορά με την ομάδα της Κέρκυρας παραμένει στο -6 για τους Βολιώτες, μετά την τελευταία απώλεια βαθμών που είχαν σε ένα άλλο θεσσαλικό ντέρμπι με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Η αρχή για τους κυανόλευκους στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και στην πρεμιέρα του β’ γύρου ήταν ιδανική για την ομάδα του Λουτσιάνο ντε Σόουζα, η οποία παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που θα ήθελε, επιβλήθηκε με 1-0 της Δόξας Δράμας στο Πανθεσσαλικό.

Η συνέχεια όμως είναι εξίσου δύσκολη και η αποστολή στην έδρα του Τυρνάβου θα πρέπει να στεφθεί με επιτυχία, ώστε η Νίκη να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης και στο κατόπι της Κέρκυρας, η οποία αναμένεται να έχει εύκολο έργο αύριο κόντρα στον αποδεκατισμένο (με 16μελή αποστολή) Βατανιακό στο νησί.

Δύσκολα ο Ζουλιώτης

Χθες οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν την τελευταία τους δυνατή προπόνηση πριν από το αυριανό παιχνίδι και σήμερα μετά από ένα χαλάρωμα θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την ανακοίνωση της αποστολής, η οποία θα μεταβεί αυθημερόν στην γειτονική Λάρισα με ερωτηματικό τον Ζουλιώτη.

Για το τεχνικό τιμ υπάρχουν τόσο ευχάριστα όσο και δυσάρεστα, αφού από τη μία ο Λουτσιάνο θα μπορεί να υπολογίζει στις επιστροφές τριών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, με τους Μικαέλ Σεϊμάν, Πάρι Μπακάλη και Αριάν Ακασού να είναι και πάλι διαθέσιμοι.

Ο πρώτος έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα και είναι έτοιμος και πάλι να αγωνιστεί, ενώ ο δεύτερος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες. Όσον αφορά τον μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού, συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας, ενώ παρά το γεγονός ότι είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή με τη Δόξα Δράμας, έμεινε εκτός 18άδας.

Το πρόβλημα εστιάζεται στην επίθεση, μιας και ο Χρήστος Τζιώρας,που έχει να αγωνιστεί από την 11η αγωνιστική και το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, όταν και σκόραρε στο 88ο λεπτό, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά, με πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ακόμη ένα πρόβλημα ακούει στο όνομα Ισαάκ, με τον Ισπανό μέσο να τραυματίζεται στο παιχνίδι με τη Δόξα.

Οσον αφορά τους Αντόνιο Ανιέτε και Θοδωρή Παπαδόπουλο, οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά στη χθεσινό απογευματινή προπόνηση και όπως όλα δείχνουν θα συμμετέχουν κανονικά στο αυριανό παιχνίδι, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Τέλος, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Ζουλιώτη, που κινδυνεύει να χάσει για πρώτη φορά φέτος παιχνίδι, αφού ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και χθες βρέθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, για να ακολουθήσει στη συνέχεια θεραπευτική αγωγή. Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί, τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Μπιτσάκος. Σημειώνεται πως μέχρι σήμερα ο Ζουλιώτης έχει συμμετάσχει σε όλα τα παιχνίδια της Νίκης, καταγράφοντας 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες τέσσερις στο Κύπελλο (όλες ως βασικός).

Νέο «πόστο» για Τσέροβιτς

Νέο «πόστο» αναλαμβάνει ο Σέρτζιαν Τσέροβιτς στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μιας και όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης των κυανόλευκων, ο Ελληνοσέρβος μέχρι πρότινος Τεχνικός Διευθυντής, θα ασχοληθεί με τα θέματα των μεταγραφών, αλλά και της εξεύρεσης νέων ταλέντων ως εξωτερικός συνεργάτης. Σημειώνεται επίσης πως θέση γενικού αρχηγού θα αναλάβει προσωρινά ο Απόστολος Κουφογεώργος. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει πως ο Σέρτζιαν Τσέροβιτς, αναλαμβάνει καθήκοντα εξωτερικού συνεργάτη της ομάδας, αρμόδιος για θέματα μεταγραφών και εξεύρεσης νέων ταλέντων. Προσωρινά τα καθήκοντα του Σέρτζιαν Τσέροβιτς στην ΠΑΕ, θα ασκεί ο Κουφογεώργος Απόστολος».

Σερί οι Δευτέρες…

Μετά το αυριανό παιχνίδι με την ομάδα του Τυρνάβου, η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ η συνέχεια για το πρωτάθλημα και τη 16η αγωνιστική, θέλει τους κυανόλευκους να φιλοξενούν τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου την Κέρκυρα, στο ντέρμπι του Βορείου ομίλου. Η συνέχεια για τους κυανόλευκους θα δοθεί και πάλι Δευτέρα, αλλά στις 27 Ιανουαρίου, όταν και θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου