ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρεμιέρα με Δόξα

πρεμιέρα-με-δόξα-512291

Την ομάδα της Δόξας Δράμας φιλοξενεί αύριο στις 3μ.μ. η Νίκη Βόλου, στην πρεμιέρα του β΄ γύρου της Football League, αλλά και στην πρώτη αγωνιστική για το 2014. Πάθος για νίκη παρά τις απουσίες από τους κυανόλευκους.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ζάττας

Τα προβλήματα είναι αρκετά για το Λουτσιάνο ντε Σόουζα, όμως ο προπονητής της Νίκης θα μπορεί να υπολογίζει και σε επιστροφές. Η προετοιμασία των κυανόλευκων θα ολοκληρωθεί σήμερα με μία πρωινή προπόνηση-χαλάρωμα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι μονόδρομος και αυτό είναι κάτι που ξέρουν πολύ καλά στο κυανόλευκο στρατόπεδο, μιας και πρέπει να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης θέσης, στην οποία βρίσκεται μετά από 13 αγωνιστικές η Κέρκυρα με 33 βαθμούς. Στους 27 βαθμούς ακολουθεί η ομάδα του Βόλου, που θέλει αύριο στις 3μ.μ. να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο 2014, έχοντας όμως και τη συμπαράσταση των φίλων της.

Οι απόντες

Σίγουρα, εκτός από την αυριανή αναμέτρηση θα είναι οι Πάρις Μπακάλης και Χρήστος Τζιώρας, με τον πρώτο να έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και το δεύτερο να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, κρατώντας τον μακριά για τρίτο συνεχόμενο αγώνα.

Τα ερωτηματικά

Το πρώτο ερωτηματικό για την τεχνική ηγεσία ακούει στο όνομα Σεϊμάν, μιας και ο Γάλλος μέσος, έχει ενοχλήσεις από διάστρεμμα που είχε την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Όμως δεν αποκλείεται ο Ελληνοβραζιλιάνος τεχνικός να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι Ζαν Ακασού – Αλφόνσο Ριβέρα, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, καθυστερώντας την επιστροφή τους στις προπονήσεις, μετά την άδεια των Χριστουγέννων. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν κληθεί σε απολογία για σήμερα το πρωί στις 11π.μ. στα γραφεία του συλλόγου. Μάλιστα οι δυο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν και χθες ατομικό πρόγραμμα.

Οι επιστροφές

Αντίθετα όμως με τα προβλήματα και τα ερωτηματικά, για την αυριανή αναμέτρηση θα μπορούν να υπολογίζονται κανονικά, οι Κώστας Γιώτας και Αρης Σοϊλέδης με τον τελευταίο να έχει χάσει το μισό του πρώτου γύρου λόγω τραυματισμού και τον πρώτο να επιστρέφει και πάλι μετά το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου έπεσε και η αυλαία του πρώτου μισού του πρωταθλήματος. Σύμφωνα πάντως με όσα έδειξε χθες η τελευταία δυνατή προπόνηση, δεν αποκλείεται και οι δύο ποδοσφαιριστές να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα, με το Σοϊλέδη να παίζει ως αριστερός μέσος.

Ζουλιώτης: «Εχει δρόμο ακόμα…»

Για τη μέχρι σήμερα πορεία της Νίκης, αλλά και για τη συνέχεια, μίλησε ο δεξιός αμυντικός της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Ζουλιώτης, στο match programme της ΠΑΕ. Αρχικά κάνοντας τον απολογισμό του πρώτου μισού σχολίασε: «Ουσιαστικά έχουμε διανύσει το 1/3 του πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μαζί με τα πλέι οφ και θα δούμε ανακατατάξεις. Τις έχουμε δει όλες τις ομάδες και ξέρουμε πως παίζουν. Για μένα ο Βόρειος Όμιλος είναι μακράν δυσκολότερος από το Νότιο. Υπάρχουν ιστορικές ομάδες που οι παίκτες παίζουν για τη φανέλα και τον κόσμο. Σε ότι αφορά τον όμιλο μας, οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν έχουν ξεχωρίσει. Για τη Νίκη ο απολογισμός είναι θετικός. Είναι μια ομάδα που χτίστηκε από την αρχή το καλοκαίρι και μπόρεσε πολύ γρήγορα να πρωταγωνιστήσει».

Για την κυανόλευκη συγκομιδή βαθμών: «Είμαι ικανοποιημένος. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών, αλλά για μένα προσωπικά, εξωαγωνιστικοί παράγοντες μας κράτησαν μακριά από την πρώτη θέση. Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο γύρο κανονικά κόντρα και σε αυτούς που μας θέλουν μακριά από την πρώτη θέση να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Για την κόντρα με την Κέρκυρα: «Θεωρώ πως κατά 99% Νίκη και Κέρκυρα θα παλέψουν για την πρώτη θέση και πώς αυτή θα κριθεί στο μεταξύ μας παιχνίδι. Πιστεύω πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Ηρακλή που είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα θα προσπαθήσει και αυτός να κατακτήσει την πρωτιά».

Για το παιχνίδι στην Καρδίτσα: «Σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν άτυχοι. Κερδίσαμε κατά κράτος τις προσωπικές μονομαχίες και είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Μας έμεινε η πίκρα για το τελικό αποτέλεσμα».

Για το αν είναι η φετινή χρονιά της Νίκης: «Ναι είναι φέτος η χρονιά της. Εχουμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και παράγουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα υγιές, δυνατό και δεμένο σύνολο. Δεν μας φοβίζει τίποτα. Πάμε για το πρωτάθλημα και την άνοδο».

Για το Λουτσιάνο «Ο νέος μας προπονητής υπήρξε χρόνια ποδοσφαιριστής σε μεγάλες ομάδες, και έχει εμπειρία από δύσκολα παιχνίδια. Έχει τη στόφα του πρωταθλητή. Μας έχει περάσει μια διαφορετική φιλοσοφία και πιστεύω πως θα μας οδηγήσει στη Σούπερ Λίγκα».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Τη Δόξα την κερδίσαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Δράμα. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο εύκολο. Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Χρειάζεται προσοχή, ώστε να ξεκινούμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο δεύτερο γύρο».

Για τον κόσμο: «Εξαιρετικός και δυναμικός. Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας. Ελπίζω να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους».

Η ευχή του για το 2014: «Εύχομαι να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί το καλοκαίρι την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Οι τιμές των εισιτηρίων

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων, για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League με τη Δόξα Δράμας, που θα διεξαχθεί αύριο στο Πανθεσσαλικό.

VIP Κερκίδα: 30 ευρώ

Υπόλοιπη Σκεπαστή: 20 ευρώ

Ανατολική Κερκίδα: 10 ευρώ

Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ

Βόρειο πέταλο (φιλοξενούμενοι):10 ευρώ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου