ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με τον κόσμο στο πλευρό της

με-τον-κόσμο-στο-πλευρό-της-489531

Εχοντας το πολυτιμότερο «όπλο» στην φαρέτρα της, η Νίκη Βόλου θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2, ανακοινώνοντας χθες, και μετά από ένα χρόνο… καθυστέρησης, τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΤΤΑΣ

Η κατάσταση στον αθλητισμό τη χρονιά που ολοκληρώθηκε δεν επέτρεψε την παρουσία οπαδών – φιλάθλων στα γήπεδα, η Νίκη το «κατάλαβε» από πρώτο χέρι, αλλά πλέον μπορεί να έχει τη στήριξη του 12ου παίκτη της.

Αξίζει να σημειωθεί πως βάσει της ανακοίνωσης, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό υγειονομικού χαρακτήρα (πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου). Η χρήση του, όμως, θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την εκάστοτε ΚΥΑ η οποία θα είναι σε ισχύ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας την αγωνιστική σεζόν 2021-22, αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

BLUE: 100€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

BASIC: 150€

Παρακολούθηση των αγώνων από την σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

GOLD: 200€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στην σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

VIP: 500€

Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού σταδίου. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια σειρά από προνόμια/υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

FAMILY: 120€

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30)

Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected]

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο (Πρωτάθλημα SL2, Κύπελλο Ελλάδος και όλα τα φιλικά).
  • Οι γυναίκες και τα παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών, θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.
  • Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα για την χρήση 3 ή 6 δόσεων.
  • Οι φίλοι της ομάδας που έχουν κάνει κράτηση εισιτηρίου διαρκείας (προκαταβολή ή εξόφληση) για την περσινή αγωνιστική περίοδο 2020-21 μπορούν άμεσα να μεταφέρουν το ποσό τους για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.
  • Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, διεύθυνση email, αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαχειρίζεται με απόλυτα εχεμύθεια τα προσωπικά δεδομένα των φίλων της ομάδας μας και πάντα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR).
  • Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό υγειονομικού χαρακτήρα (πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου). Η χρήση του, όμως, θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την εκάστοτε ΚΥΑ η οποία θα είναι σε ισχύ. Οι κάτοχοι διαρκείας δεσμεύονται για την τήρηση των όρων χρήσης τους και ιδιαίτερα των εκάστοτε οδηγιών των σχετικών με την υγειονομική ασφάλεια λόγω πανδημίας».

Πέντε είναι οι κατηγορίες των διαρκείας

Συνεχίζεται η προετοιμασία

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των κυανόλευκων, με την πρώτη εβδομάδα να είναι μεταβατική και χωρίς να ανεβαίνουν οι ρυθμοί, ενώ και οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν στο τεχνικό τιμ να ανεβάσει στροφές.

Χθες οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν εκ νέου το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να βλέπει παλιούς και νέους παίκτες.

Το παρών έδωσαν εκ νέου… οι νέοι: Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Χρήστος Γρομητσάρης, Ξενοφών Πάνος, Παύλος Κυριακίδης, Θωμάς Βασιλείου, Σάββας Σιατραβάνης, Πασχάλης Κάσσος, Χρήστος Τζιώρας και Παναγιώτης Παναγιωτίδης.

Από κει και πέρα από τους περσινούς ποδοσφαιριστές το παρών έδωσαν οι: Τάσος Καραγκιόζης, Αγγελος Αργύρης (των οποίων η επίσημη ανανέωση εκκρεμεί), Νέτι Μέτσε, Αντόνιο Ροχάνο, Γιώργος Τζοβάρας, Μανώλης Αλιατίδης, Θωμάς Τσιμπούκας, Λούκας Γκαρσία, Αντόνιο Ροχάνο και Λούκας Μπόσιο.

Επίσης το παρών δίνουν και τα αδέλφια Κυρίτση, Θάνος και Γιάννης, οι οποίοι όπως και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν την προετοιμασία, αλλά και ο 25χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Γρηγοριάδης, που πέρυσι αγωνίζονταν στον Μακεδονικό. Μαζί με την υπόλοιπη τριάδα τερματοφυλάκων, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού τερματοφυλάκων, Δημήτρη Νάση, προπονείται και ο νεαρός Βολιώτης, Δημήτρης Κοντοστάθης.

Σημειώνεται πως τα τυπικά απομένουν και για την απόκτηση των Βλαχομήτρου, Μπάλλα, με τον τελευταίο να μετέχει επίσης στις προπονήσεις από τη Δευτέρα, ενώ ο Βλαχομήτρος αφού ξεπεράσει ένα οικογενειακό ζήτημα θα βρεθεί στον Βόλο να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην αποστολή, που θα αναχωρήσει το ερχόμενο Σάββατο για την Πορταριά.

Οι κυανόλευκοι θα ανηφορίσουν για το Πήλιο, όπου και θα παραμείνουν για δύο εβδομάδες, δίνοντας εκεί και τα πρώτα τους φιλικά. Το πρώτο που έχει κλειστεί είναι με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, για τις 20 Αυγούστου, ενώ εκκρεμεί ακόμη ένα, πιθανότατα με τον Θησέα Αγριάς.

Από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας θα δοθούν στον Βόλο, είτε στο Πανθεσσαλικό, είτε στη Νεάπολη, είτε εκτός Μαγνησίας, ανάλογα με τον αντίπαλο.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σπύρο Παπακωνσταντίνου, απέστειλε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου μέσω ανακοίνωσης στην οποία αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχεται στον διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σπύρο Παπακωνσταντίνου, κουράγιο και δύναμη στην δύσκολη «μάχη» που δίνει. Σπύρο, είμαστε δίπλα σου! Καλή ανάρρωση!».

Συνεχίζεται η ΑΜΚ

Με σύνθημα «Πάρε τη Νίκη στα χέρια σου» η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 προχώρησε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της και έκανε γνωστό τον τρόπο απόκτησης των μετοχών. Συγκεκριμένα: «Το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ ανέρχεται σε 500.000 ευρώ κι αποτελείται από 50.000 ονομαστικές μετοχές, με ονομαστική αξία 10 ευρώ η κάθε μία. Από αυτές, 45.000 ανήκουν στους μετόχους και το 10%, ήτοι 5.000, ανήκουν, βάσει νόμου, στην Ερασιτεχνική Νίκη, για τη χρήση του ονόματος και του σήματος.

Αποφασίστηκε ότι το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ θα αυξηθεί κατά 400.000, με την έκδοση 40.000 μετοχών, με ονομαστική αξία 10 ευρώ η κάθε μία. Έτσι, το συνολικό κεφάλαιο της ΠΑΕ θα ανέλθει σε 900.000 ευρώ.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των μετόχων, η διάθεση των μετοχών προς τους ενδιαφερόμενους ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου 2021, ενώ τελευταία ημερομηνία κατάθεσης στο λογαριασμό για την αγορά νέων μετοχών ορίζεται η 30η Σεπτεμβρίου 2021.

Ο λογαριασμός που μπορεί ο καθένας να καταθέσει χρήματα και να αγοράσει μετοχές είναι ο 311002002011699 και Iban GR3201403110311002002011699 της Alpha Bank.

Στο πλαίσιο των υγειονομικών δεδομένων στη χώρα μας, η διαδικασία κατάθεσης συνιστάται να πραγματοποιηθεί, είτε διαδικτυακά, μέσω web-banking (απαραίτητη η αναγραφή του πλήρους ονοματεπώνυμου και του ΑΦΜ, κατά τη συναλλαγή), είτε διά ζώσης, με την καταβολή του ποσού της αρεσκείας σας, κατά τις πρωινές ώρες, στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου (απαραίτητη η προσκόμιση ΑΦΜ), στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με στόχο την αποφυγή συνωστισμού στα τραπεζικά ιδρύματα της πόλης.

Η συμμετοχή του κόσμου της ομάδας μας στην ανωτέρω διαδικασία κρίνεται ιδιαίτερα ωφέλιμη. Πέρα από την οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ, ιδιαίτερα σημαντική, επίσης, λογίζεται η αύξηση της δυναμικής της, με τον πολλαπλασιασμό των μετόχων της, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις Γενικές Συνελεύσεις της ΠΑΕ και να ασχολούνται ενεργά με τα δρώμενα της ομάδας μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου