ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δυνάμωσε με Σιατραβάνη και Βασιλείου

δυνάμωσε-με-σιατραβάνη-και-βασιλείου-497512

Πιο δυνατή γίνεται μέρα με την ημέρα η Νίκη Βόλου, έχοντας ήδη κάνει οκτώ σημαντικές μεταγραφές, ανανέωσε τη συνεργασία της με έξι παίκτες του περσινού βασικού κορμού, ενώ έγινε και από τις πρώτες ΠΑΕ που πήραν το πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ.

Και η χθεσινή μέρα είχε ανακοινώσεις νέων ποδοσφαιριστών για τη βολιώτικη ομάδα που «βγάζει» τα αποτελέσματα της προεργασίας στο μεταγραφικό κομμάτι που έχει και συνέχεια.

Χθες με δυο νέες ανακοινώσεις φαίνεται να ενισχύεται και να δυναμώνει η μεσοεπιθετική γραμμή της Νίκης με την απόκτηση του Σάββα Σιατραβάνη και του Θωμά Βασιλείου. Ο 29χρονος Σιατραβάνης παίζει στις δύο πτέρυγες της επίθεσης αλλά και ως δεξί μπακ-χαφ με μεγάλη επιτυχία, ενώ ο Βασιλείου καλύπτει όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ και φυσικά η ομάδα κράτησε και τον αμυντικό Θωμά Τσιμπούκα, που έδωσε πολλές λύσεις πέρσι.

Ο Σιατραβάνης

Ο Σάββας Σιατραβάνης νεαρός ξεκίνησε στην ΑΕΛ, η οποία αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, το 2012 μετακόμισε στον Ηρακλή έχοντας τρεις γεμάτες χρονιές στη Β’ Εθνική και το 2015 μεταγράφηκε στην Παναχαϊκή, όπου στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος κατέγραψε 11 συμμετοχές πριν μετακινηθεί στη Λαμία τον Ιανουάριο του 2016. Στη συνέχεια ο Σάββας Σιατραβάνης κέρδισε άνοδο με τον Απόλλωνα Σμύρνης, παίζοντας και στη Σούπερ Λιγκ, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Κέρκυρας και της Παναχαϊκής και πέρσι ήταν την Ξάνθη καταγράφοντας 28 αγώνες και ένα γκολ. Συνολικά ο Σάββας Σιατραβάνης μετρά 210 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 21 στη Σούπερ Λιγκ.

Η ανακοίνωση της Νίκης για τον Σιατραβάνη: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Σιατραβάνη. Ο Σιατραβάνης κατάγεται από τη Λάρισα κι αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Πρόκειται για έναν εκ των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών της κατηγορίας, έχοντας συνολικά 210 συμμετοχές, σε επίπεδο Β’ Εθνικής, με 39 τέρματα. Παράλληλα, έχει παίξει σε 19 παιχνίδια της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας κι έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια προκριματικής φάσης του Europa League, σε ηλικία 16 χρόνων και επτά μηνών, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του νεότερου Ελληνα ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στην ΑΕΛ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε, επίσης, σε Ηρακλή, Παναχαϊκή, Λαμία, Απόλλωνα Αθηνών, Κέρκυρα και Παναχαϊκή. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν άνηκε στην Ξάνθη, με την οποία κατέγραψε 28 συμμετοχές, σκοράροντας μία φορά.

Καλωσορίζουμε τον Σάββα στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!».

Ο Βασιλείου

Και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Θωμάς Βασιλείου θα ενισχύσει σημαντικά τη μεσοεπιθετική γραμμή της Νίκης. Ο Βασιλείου είναι γνώριμος του Αλέκου Βοσνιάδη, καθώς αγωνίστηκε στα Χανιά τη σεζόν 2020-21, ενώ συνολικά έχει καταγράψει 21 αγώνες στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Ατρόμητου και 32 ματς σε Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ. Επίσης, έχει περάσει από τα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής Ιταλίας και της Β’ Εθνικής Τσεχίας.

Η ανακοίνωση της Νίκης για τον Βασιλείου: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θωμά Βασιλείου. Ο Βασιλείου κατάγεται από την Αθήνα κι αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Εχει αγωνιστεί σε Ιωνικό, Ηλυσιακό, Τρίγλια Ραφήνας, Ατρόμητο, ΝΠΣ Βόλος, Ασπρόπυργο και Χανιά, ενώ έχει και διεθνή εμπειρία, έχοντας περάσει, συγκεκριμένα, από την Ολίμπια Πράγας, στη δεύτερη κατηγορία της Τσεχίας (10 συμμετοχές/2 γκολ) και τη Ριέτι, στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας (15 συμμετοχές/1 γκολ). Συνολικά, στην καριέρα του, σε εγχώριο επίπεδο, έχει καταγράψει 21 συμμετοχές, με ένα τέρμα στην Α’ Εθνική, επτά συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 91 συμμετοχές, με 13 γκολ στη Γ’ Εθνική.

Καλωσορίζουμε τον Θωμά στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!».

Εκτός των δύο χθεσινών μεταγραφών στη Νίκη από τις προηγούμενες μέρες ανήκουν ο Παύλος Κυριακίδης, ο Χρήστος Γρομητσάρης, ο Ξενοφώντας Πάνος, ο Πασχάλης Κάσσος, ο Σέρβος γκολκίπερ Βλάντιμιρ Μπάγιτς και για την τρίτη θητεία του ο Χρήστος Τζιώρας.

Ανανέωσε με Τσιμπούκα

Σε μια ακόμη ανανέωση συνεργασίας προχώρησε χθες η Νίκη, ανακοινώνοντας πως ο Θωμάς Τσιμπούκας συνεχίζει στο ρόστερ της και στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θωμά Τσιμπούκα, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα μας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο Τσιμπούκας, την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε, κατέγραψε 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League, φτάνοντας συνολικά τις 20 με την κυανόλευκη φανέλα, μαζί και με τα έξι παιχνίδια που αγωνίστηκε με αυτήν, στο δεύτερο μισό της περιόδου 2019-2020. Ευχόμαστε στον Θωμά ένα ακόμα πετυχημένο αγωνιστικό έτος, με υγεία!».

Είχαν προηγηθεί οι ανανεώσεις συνεργασίας με τους Αργεντινούς Λούκας Γκαρσία που πέρσι έπαιξε σε όλα τα ματς (18) της Νίκης στο πρωτάθλημα (1384’ λεπτά, τρία γκολ) και Αντόνιο Ροχάνο, ο οποίος τη χρονιά που πέρασε έπαιξε σε 16 αγώνες (1413’) και ήταν ο πρώτος σκόρερ με 7 γκολ.

Επίσης, ανανέωσαν ο Μανώλης Αλιατίδης (11 συμ., 913’ λεπτά) και δύο Βολιώτες, οι Μέτσε και Τζοβάρας. Μάλιστα ο Νέτι Μέτσε, που πέρσι αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια (1288’) και σκόραρε δύο φορές, ήταν από το 2014 παίκτης της Νίκης, με μία μικρή ανάπαυλα τη σεζόν 2019-20, όταν αγωνίστηκε με τον Καραϊσκάκη στη Β’ Εθνική και στις επτά σεζόν του με τη Νίκη Βόλου, έχει καταγράψει συνολικά 123 συμμετοχές, από τις οποίες οι έξι είναι στην Α’ Εθνική. Σημαντική ήταν και η ανανέωση συνεργασίας με τον νεαρό Βολιώτη Γιώργο Τζοβάρα, που σε 13 συμμετοχές (822’) είχε και δύο γκολ.

Πήρε το πιστοποιητικό της ΕΕΑ

Θετική, όπως αναμενόταν, ήταν η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη Νίκη Βόλου και τον φάκελό της, με τη βολιώτικη ΠΑΕ να παίρνει και το πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ, στο πρωτάθλημα της Super League 2, μετά και την αδειοδότηση από την ΕΠΟ.

Στις χώρες τους

Στις χώρες τους επέστρεψαν τρεις από τους ξένους που αγωνίστηκαν στο περασμένο πρωτάθλημα με τη Νίκη.

Ο Αργεντινός επιθετικός Σέρτζιο Γκονζάλες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την αργεντίνικη Γκιγέρμο Μπράουν, στην οποία είχε αγωνιστεί ξανά την περίοδο 2018-19.

Ο 31χρονος Ισπανός Άλεξ Κρουθ μετά δυο χρόνια στη Νίκη (39 συμ., 5 γκολ) και τρία χρόνια στην Ελλάδα (ήταν και στη Δόξα) θα συνεχίζει την καριέρα του στη Σαν Φερνάντο, ομάδα της 4ης κατηγορίας της Ισπανίας, ενώ στην Κομποστέλα θα συνεχίσει επίσης μετά από δυο χρόνια στη Νίκη ο Τζόρνταν Ντομίνγκεθ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου