ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να πάρει το διπλό όπως πέρυσι

να-πάρει-το-διπλό-όπως-πέρυσι-629269

Πέρυσι η Νίκη Βόλου κατάφερε να «καθαρίσει» την Καλαμάτα στην έδρα της και σήμερα στις 12:00 θέλει να κάνει το ίδιο απέναντι στην πρωτοπόρο πλέον του Νοτίου Ομίλου της Football League, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Οι κυανόλευκοι πίκραναν για ακόμη μία φορά τους φιλάθλους τους, μιας και δεν κατάφεραν να σπάσουν το ρόδι, ούτε απέναντι στη Σαντορίνη την περασμένη Τετάρτη, μένοντας… στο 1-1. Σήμερα και για ακόμη μία φορά, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, με τον Στάικο Βεργέτη να βρίσκεται υπ’ ατμό και να δηλώνει πως «πρέπει να διορθωθούν πράγματα». Συγκεκριμένα ο 47χρονος τεχνικός σχολίασε ενόψει του σημερινού αγώνα στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας:

«Αυτό που πρέπει να συμβεί, σε πρώτη φάση, είναι άσκηση αυτοκριτικής από εμάς, το δεύτερο που πρέπει να κάνουμε είναι να κρίνουμε την ομάδα, συνολικά, να δούμε τί ακριβώς φταίει, σε συνολικό πλαίσιο και, τέλος, οφείλουμε να βρούμε τις λύσεις στα προβλήματα και να τις αποτυπώσουμε στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου, άμεσα, να υπάρξει βελτίωση.

Είμαστε σε αυτήν την κατεύθυνση και πάμε στην Καλαμάτα, ευελπιστώντας ότι θα έχουμε επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε αυτές τις δύο μέρες που είχαμε, για να προετοιμαστούμε για το προσεχές παιχνίδι, δουλέψαμε κυρίως πνευματικά με τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα είναι σωστά δουλεμένη σε τακτικά θέματα, σε πνευματικό επίπεδο, όμως, πρέπει να διορθωθούν πράγματα».

Δηλώσεις πραγματοποίησε επίσης ο σκόρερ της αναμέτρησης με τη Σαντορίνη, Άλεξ Κρουθ, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να τονίζει: «Ξέρουμε πως τα αποτελέσματα, μέχρι στιγμής, είναι πολύ άσχημα για εμάς κι αυτό συμβαίνει, επειδή πραγματοποιούμε αρκετά λάθη, τα οποία οφείλουμε να διορθώσουμε. Πηγαίνουμε στην Καλαμάτα να αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά, προκειμένου να κερδίσουμε. Αν κερδίσουμε στην έδρα της πρώτης ομάδας, όλα, στη συνέχεια, είναι πιθανά, μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, πρέπει να το πιστέψουμε αυτό. Μπορούμε να το κάνουμε.

Καμία αντίπαλός μας, από αυτές που έχουμε αντιμετωπίσει, δεν ήταν καλύτερη στο χορτάρι από εμάς, αλλά δεν έρχονται οι νίκες. Γι’ αυτό, λοιπόν, στην Καλαμάτα πάμε μόνο για τους τρεις βαθμούς κι αν κερδίσουμε εκεί, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Έχουμε την ιδανική ευκαιρία για αγωνιστική επανεκκίνηση».

Χωρίς Γκονζάλες,

επιστρέφει Τζοβάρας

Χωρίς να υπολογίζει στον Σέρχιο Γκονζάλες, με τον Αργεντινό να πραγματοποιεί κάκιστες εμφανίσεις έως σήμερα, αλλά στις υπηρεσίες του Γιώργου Τζοβάρα, ο οποίος αποθεραπεύτηκε ο Στάικος Βεργέτης συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές, ευελπιστώντας στην ποδοσφαιρική «ανάσταση» της ομάδας του.

Την 20μελή αποστολή που ταξίδεψε για την Καλαμάτα αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Περιστερίδης, Καραγκιόζης, Αλιατίδης, Μπαλάφας, Αργύρης, Τσιμπούκας, Πολίμος, Θεοδωρόπουλος, Πέτσης, Καλουτσικίδης, Μπιτσάκος, Μπόσιο, Μέτσε, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Σαλαμούρας, Κρουθ, Τζοβάρας, Τσιώλης, Ροχάνο.

Τάσης διαιτητής

Την αναμέτρηση Καλαμάτα-Νίκη Βόλου, που είναι προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο στις 12:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3, θα διευθύνει ο Γιώργος Τάσης από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Ο Γιώργος Τάσης έχει διευθύνει συνολικά 71 παιχνίδια εθνικών κατηγοριών, από τα οποία τα 17 Α’ Εθνικής, τα 12 Β’, τα 42 Γ’ Εθνικής και φέτος στην Football League διεύθυνε τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Βέροια (0-1), ενώ τη Νίκη Βόλου είχε σφυρίξει σε ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, το 2012. Βοηθοί του αύριο θα είναι οι Λάμπρος Διαμάντης (Ηπείρου) και Δημήτρης Κύριος (Αρκαδίας) και τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Χρήστος Βεργέτης από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Αναλυτικά οι αγώνες και οι διαιτητές στον Νότιο όμιλο:

Σήμερα

12.00 Καλαμάτα-Νίκη Βόλου

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Διαμάντης (Ηπείρου), Κύριος (Αρκαδίας)

4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Κυριακή (18/4)

14.00 Σαντορίνη-Ασπρόπυργος

Διαιτητής: Κόκκορης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Τσολακίδης (Αθηνών)

4ος: Μαχαίρας (Αθηνών)

14.30 Ρόδος-Αιγάλεω

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Καραθανάσης (Αν. Αττικής)

4ος διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)

15.00 Ιάλυσος-Επισκοπή

Διαιτητής: Στάμος (Αθηνών)

Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Χρηστάκος (Πειραιά)

4ος: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

15.00 Αστέρας Βλαχιώτη-Καλλιθέα

Διαιτητής: Λάμπρου (Ευβοίας)

Βοηθοί: Δελής (Βοιωτίας), Ψύλλος (Λέσβου)

4ος: Βλάχος (Αν. Αττικής)

Πέρσι είχε διπλό

Στην Καλαμάτα η Νίκη έχει το πιο πρόσφατο «διπλό», 0-2 με δυο γκολ του Ροχάνο, ενώ το επίσης περσινό πρώτο ματς είχε γίνει στη Φιλιππούπολη Λάρισας (1-1) (53’ Ροχάνο – 70’ πεν. Οσμανάγκιτς). Πέρα από το περσινό η Νίκη είχε και ισοπαλίες χωρίς γκολ με τους κυανόλευκους πιο πριν να έχουν χάσει με 2-1 στις 27/5/2007. Αξίζει να σημειωθεί πως από το 1998 μέχρι σήμερα οι δύο ομάδες έχουν έρθει αντιμέτωπες μόνο σε αγώνες της Β’ Εθνικής, ενώ το 1991 η Νίκη είχε αναδειχθεί ισόπαλη με την Καλαμάτα σε παιχνίδι Κυπέλλου με σκορ 1-1.

Στη Νέα Ιωνία οι αγώνες είχαν ξεκινήσει με ήττα όταν προπονητές ήταν οι Πρόκοπ και Γκμοχ: 15/11/98 Νίκη – Καλαμάτα 1-2 (16’ Κασιούρας-12’ Δρούγας, 79’ Θ.Τρούπκος) και ήττα στη Μεσσηνία: 4/4/99 Καλαμάτα – Νίκη 3-0 (3’ Σάντρο , 18’ Μπούλεν Λ., 44’ Ρ. Φαμπρίτσιο).

Τα άλλα ματς ήταν:

14/12/03 Νίκη-Καλαμάτα 1-0

(72’ Λέτσιος)

16/05/04 Καλαμάτα-Νίκη 1-0

(83’ Πήλιουρας )

17/10/04 Καλαμάτα-Νίκη 0-0

20/02/05 Νίκη-Καλαμάτα 2-1

(16’ Μπαλάφας, 67’ Μήτρου – 62’ Καλαντζής )

02/10/05 Νίκη-Καλαμάτα 0-0

29/01/06 Καλαμάτα-Νίκη 0-0

22/01/07 Νίκη-Καλαμάτα 0-0

27/05/07 Καλαμάτα-Νίκη 2-1

(42’ Καούνος, 71’ Μιχελής- 37’ Ρουμελιώτης)

Στήριξη σε Βεργέτη

από τη Λέσχη ΟΦ Νίκης

Ανακοίνωση στήριξης στο πρόσωπο του Στάικου Βεργέτη εξέδωσε η Λέσχη Ο.Φ. Νίκης Βόλου και αναφέρει: «Προπονητής ο απόλυτος αρχηγός και μοναδικός ηγέτης.

Αυτό που έχει ανυπολόγιστη ανάγκη η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για να ξεπεράσει τον σκόπελο που διανύει, πρέπει να στηρίξουμε τον απόλυτο ηγέτη και αρχηγό τον Στάικο Βεργέτη. Αδιαμφισβήτητος προπονητής και ακέραιος χαρακτήρας πρέπει να είναι πάνω από όλους τους άλλους στα αποδυτήρια. Δίχως την παραμικρή υπόνοια χωρίς να αφήνει την παραμικρή αμφισβήτηση γύρω από το προφίλ, το όνομά του και τη δουλειά του. Πιστεύουμε ότι είναι θέμα χρόνου και με την απαίτηση να γίνει ξανά αυτή η ομάδα που βλέπεις και θα λες: «Ναι αυτή είναι η ομάδα που αγάπησα και αγαπώ και αυτή είναι η ΝΙΚΗ».

ΥΓ: Λένε πολλοί για αλλαγές. Αλήθεια όμως με τέτοια σεζόν μπορούμε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα;».

Κινήσεις του ΟΦ Νίκης

Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο σε κάθε ευκαιρία εδώ και αρκετά χρόνια. Τις άγιες ημέρες Χριστουγέννων και Πάσχα τα μέλη της συλλέγουν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και τα μοιράζουν σε οικογένειες με οικονομική δυσχέρεια. Το ίδιο θα συμβεί και για το φετινό Πάσχα, με τα γραφεία της Λέσχης να είναι κάθε μέρα ανοιχτά για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «Πάσχα των Ελλήνων-Πάσχα της αγάπης. Η μεγάλη γιορτή του Πάσχα πλησιάζει, μαζί της το μήνυμα της Ανάστασης. Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη (εξάλλου η προσφυγική καταγωγή μας το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές). Η φιλανθρωπία, η γενναιοδωρία και αλληλεγγύη γνώρισμα από όλους.

Καλούμε όλους εσάς να βοηθήσουμε εκείνους που κινδυνεύουν με κοινωνικό αφανισμό, συλλέγοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για να δοθούν σε συνανθρώπους και οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη για τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Η συγκέντρωση θα γίνεται καθημερινά από τις 09.00 έως 18.00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6976206981 Κοτρώτσιο Δημήτριο.

Υ.Γ. Η συγκέντρωση τροφίμων θα διαρκέσει μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη 27/4».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου