ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Άλεξ Κρουθ: Ο… μπλε Ροναλντίνιο της Νίκης Βόλου

άλεξ-κρουθ-ο-μπλε-ροναλντίνιο-της-νί-683458

Οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου συνεχίζουν να έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν τους ποδοσφαιριστές της κυανόλευκης ομάδας, με νέα σειρά συνεντεύξεων στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Youtube με τίτλο «Μπλε-εξομολογήσεις». Στο έβδομο επεισόδιο πρωταγωνιστής ήταν ο Άλεξ Κρουθ, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό που παραμένει στον Βόλο για δεύτερη χρονιά, να παίρνει σειρά, δηλώνοντας πως αγαπημένο του χρώμα είναι το μπλε, αυτό της ομάδας του δηλαδή, ενώ έχει ως πρότυπο τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ Ροναλντίνιο. Αναλυτικά όσα εξομολογήθηκε:

Αγαπημένο χρώμα: «Μπλε».

Τυχερός αριθμός: «20».

Αγαπημένος προορισμός: «Το σπίτι μου, τα Κανάρια Νησιά».

Χόμπι, εκτός ποδοσφαίρου: «Ολα τα αθλήματα μου αρέσουν, όταν έχω χρόνο μου αρέσει να παίζω κάποιο άλλο άθλημα όπως το τένις. Το αγαπημένο μου είναι το ποδόσφαιρο, αλλά ίσως το τένις».

Τι έχεις πάντα μαζί σου: «Ολη την ώρα τον γιο μου».

Τι έχεις πάντα στο ψυγείο σου: «Σοκολάτα».

Αγαπημένο φαγητό: «Το αγαπημένο μου φαγητό είναι ένα πιάτο, δεν ξέρω αν είναι από την Ισπανία. Οταν ήμουν παιδί η μητέρα μου μαγείρευε ένα πιάτο με πατάτες, τόνο και αυγά. Ολα αυτά σε πολύ μικρά κομμάτια. Αυτό είναι το αγαπημένο μου φαγητό».

Χειρότερο φαγητό: «Εχω ένα πρόβλημα με το φαγητό, γιατί μου αρέσουν τα πάντα. Οπότε δεν ξέρω ποιο είναι το χειρότερο».

Αγαπημένος ήρωας κόμικ: «Ναι, όταν ήμουν μικρός ίσως ο Spiderman ή το Oliver και Benji. Ένα καρτούν από την Ιαπωνία που παίζουν ποδόσφαιρο».

Αυτοκίνητο που οδηγείς: «Volkswagen Tiguan».

Αυτοκίνητο των ονείρων σου: «Ίσως μια Lambroghini».

Αγαπημένη ταινία/σειρά: «Breaking Bad».

Αγαπημένο τραγούδι: «Από το συγκρότημα των Mana ή από έναν τραγουδιστή τον Χουάν Λουίς Γκέρρα. Οπότε είναι δύσκολο να διαλέξω μόνο ένα τραγούδι, αλλά αυτοί είναι οι αγαπημένοι μου».

Πρότυπο/ίνδαλμα των παιδικών σου χρόνων: «Ροναλντίνιο».

Αγαπημένος συμπαίκτης: «Άντρι Κουέβας που παίζει τώρα στην Σαβαδέλ, τον Κάλα που παίζει σε μία άλλη ομάδα στην Ισπανία. Από την Νίκη Βόλου έχω καλές σχέσεις με τους Αντόνιο Ροχάνο, Λούκας Μπόσιο και Τζόρνταν Ντομίνγκεθ».

Δυσκολότερος αντίπαλος: «Σέρχιο Μπαγεστέρος, ο οποίος «σκότωνε» τους πάντες και αγωνίστηκε στη Λεβάντε, ενώ ήμουν αντίπαλος του στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας».

Καλύτερη στιγμή στην καριέρα σου: «Έχω δύο καλύτερες στιγμές. Μία άνοδο με την Γρανάδα στην πρώτη εθνική της Ισπανίας και μία άνοδο με την Λαγκοστέρα στη δεύτερη εθνική της Ισπανίας».

Χωρίς απόντες

Στην τρίτη εβδομάδα προπονήσεων μπήκαν από χθες και οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου. Οι κυανόλευκοι χρησιμοποίησαν χθες το γήπεδο της Νεάπολης για τη μεσημεριανή τους προπόνηση, υπενθυμίζεται πως βάσει πρωτοκόλλου μόνο μία προπόνηση θα διεξάγεται την ημέρα, με τον Στάικο Βεργέτη να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να δει σε δράση όλους τους ποδοσφαιριστές του. Με το απουσιολόγιο να είναι «λευκό» ο τεχνικός των κυανόλευκων έσφιξε… τα λουριά στους ποδοσφαιριστές του, σε μία αρκετά επίπονη προπόνηση, με πολύ τρέξιμο, ενώ δόθηκε έμφαση στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση κι αντίστροφα. Το σημερινό κομμάτι αναμένεται να έχει περισσότερη προπόνηση στην τακτική, αλλά και τη συνοχή της ομάδας, στοιχεία που δεν μπορούσαν να δουλευτούν φυσικά μέσα από τις ατομικές προπονήσεις την περίοδο του lockdown.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου