ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου: Καλύπτει το κενό στο τέρμα περιμένοντας επανεκκίνηση

νίκη-βόλου-καλύπτει-το-κενό-στο-τέρμα-π-771689

Την ώρα που περιμένει την επανεκκίνηση στις προπονήσεις η Νίκη Βόλου συνεχίζει να βλέπει μεταγραφικούς στόχους και να εξετάζει τα δεδομένα ενίσχυσης της ομάδας πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι κυανόλευκοι μετά το αντίο στον Κώστα Παπαδόπουλο κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα, που θα αποτελέσει το δίδυμο μαζί με τον Κώστα Περιστερίδη, σηκώνοντας το βάρος των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, όταν κι αν αυτές ξεκινήσουν.

Τις τελευταίες ημέρες πιο κοντά στο να φορέσει τα γάντια των κυανόλευκων είναι ο 23χρονος Κατερινιώτης Τάσος Καραγκιόζης, ο οποίος από το 2019 ήταν κάτοικος Βόλου, φορώντας τα κυανέρυθρα του ΝΠΣ Βόλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κατερίνη ο Καραγκιόζης, που έχει γεννηθεί στις 20/6/97 και έχει ύψος 1,95, έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση των κυανόλευκων, ενώ φέρεται να έχει περάσει και από τις ιατρικές εξετάσεις, και αυτό που απομένει είναι μόνο η ανακοίνωση του 23χρονου πορτιέρε.

Ο Καραγκιόζης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Λεβαδειακό την περίοδο 2015-16 και από το πρωτάθλημα της Super League, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει λεπτά συμμετοχής. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Αιγινιακό, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια, έχοντας συνολικά 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και τρεις στο Κύπελλο Ελλάδος. Από το 2019 ανήκε στον ΝΠΣ Βόλος, λύνοντας τη συνεργασία του τον περασμένο Δεκέμβριο.

Αναμονή για Παρασκευή

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα πρέπει να κάνουν πλέον υπομονή και οι ποδοσφαιριστές – προπονητές της Νίκης Βόλου, προκειμένου να μάθουν αν… και πότε επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Οι εξελίξεις για την αθλητική δραστηριότητα στη Fοοtball League μετατέθηκαν ξανά την περασμένη Παρασκευή, παρατείνοντας ακόμη περισσότερο την αγωνία και στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου, όπως και στις ομάδες της κατηγορίας.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα συζητήσει πλέον την ερχόμενη Παρασκευή (29/1) για την άρση του lockdown τουλάχιστον σε επίπεδο προπονήσεων και στη συνέχεια και για το πρωτάθλημα που πλέον πάει για τέλη… Φλεβάρη η εκκίνηση του.

Την ίδια στιγμή η ΠΑΕ Νίκη Βόλου προχωρά εξωαγωνιστικά ζητήματα, όπως είναι η συμφωνία με τον δήμο Βόλου για χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου μετά και από τη συνάντηση που είχαν ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Παπακωνσταντίνου με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. Μπορεί η πλειονότητα των φιλάθλων, να επιθυμεί την επιστροφή στο «Παντελής Μαγουλάς», ωστόσο η επιλογή του Πανθεσσαλικού, όπου η Νίκη έχει ζήσει μεγάλες επιτυχίες, έγινε με το σκεπτικό της περισσότερης προσέλευσης φιλάθλων εν καιρώ πανδημίας, όταν αποφασιστεί.

Εκτός του Πανθεσσαλικού και με προσμονή για εκκίνηση των προπονήσεων κι από κει και πέρα σέντρα και στο πρωτάθλημα της Football League, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου συνεχίζει να στρώνει… το έδαφος και παρά την αγωνιστική απραξία παραμένει ενεργή.

Ετσι, μέσα στην εβδομάδα ξεκίνησαν και συνεχίζονται και τα έργα στο βοηθητικό γήπεδο, στο παλαιό αμαξοστάσιο του ΟΣΕ, ακριβώς πίσω από το «Παντελής Μαγουλάς». Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί επέκταση του αγωνιστικού χώρου, αντικατάσταση του φωτισμού, τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα και έργα που αφορούν στην αποστράγγιση των υδάτων. Πρόκειται για ένα εγχείρημα, το οποίο θα συμβάλλει στην εύρυθμη ροή της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, όπως τονίζουν από την ΠΑΕ Νίκη. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν συντομότερα, με υπεύθυνο τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βασίλη Βενέτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου