ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κ. Παπαδόπουλος: «Ανέβηκε η ποιότητα της ομάδας»

κ-παπαδόπουλος-ανέβηκε-η-ποιότητα-τη-813633

Στην αναμονή συνεχίζουν να είναι στη Νίκη Βόλου, που εξαιτίας των μέτρων, οι παίκτες ακολουθούν το πρόγραμμα τηλεπροπονήσεων το οποίο εφαρμόζεται από το προπονητικό επιτελείο των «κυανόλευκων», ώστε να κρατηθούν σε μία ικανοποιητική φυσική κατάσταση, από τη στιγμή που δεν επιτρέπονται ομαδικές προπονήσεις.

Πριν τη διακοπή ο προπονητής Στάικος Βεργέτης είχε φέρει την ομάδα σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο με 10 φιλικά παιχνίδια και είχε ρίξει το βάρος στα καλύτερα τελειώματα των φάσεων αφού στα τελευταία πέντε φιλικά η ομάδα δεν είχε πετύχει γκολ και τελευταία φορά που οι κυανόλευκοι πέτυχαν γκολ ήταν στις 23/9 απέναντι στον αδύναμο ΠΑΟ Καλλιθέας.

Αυτό που περιμένουν πλέον στη Νίκη είναι να επιστρέψει στο γήπεδο τουλάχιστον για ομαδικές προπονήσεις και μετά την επίσημη αγωνιστική δράση στη Football League, ενώ δηλώσεις, σχετικά με την τριετή πορεία του στην ομάδα, τον ρόλο του σε αυτήν, τη σχέση του με τους Κώστα Γρηγοριάδη και Κώστα Περιστερίδη και τους φετινούς κυανόλευκους στόχους, έκανε ο τερματοφύλακας της Νίκης, Κώστας Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πώς νιώθει ως εκ των παλαιότερων στην ομάδα και τα συναισθήματά του γι’ αυτήν: « Πράγματι, είμαι από τους παλιότερους στην ομάδα. Είναι τιμή για μένα να είμαι εδώ τόσο καιρό και να συνεισφέρω με κάθε τρόπο, νιώθω ευγνώμων που βρίσκομαι σε μια τόσο ιστορική ομάδα, με ένα φανταστικό λαό που την αγαπάει. Σίγουρα, το να είσαι στη Νίκη Βόλου σου δίνει κίνητρο και σε πεισμώνει στο να γίνεσαι μέρα με την μέρα καλύτερος, καθώς οι απαιτήσεις είναι αρκετές. Θεωρώ πως, μετά από τρία χρόνια, είναι απόλυτα λογικό να έχω αναπτύξει συναισθήματα για αυτή την ομάδα. Έχω περάσει όμορφες και δύσκολες στιγμές που με έκαναν να δεθώ με αυτήν αρκετά».

Για το πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστεί ένας νέος ποδοσφαιριστής τον ρόλο του αναπληρωματικού τερματοφύλακα: «Η θέση του τερματοφύλακα, από μόνη της, είναι δύσκολη, έτσι κι αλλιώς. Το να είσαι μάλιστα δεύτερος τερματοφύλακας το κάνει ακόμα πιο δύσκολο, κυρίως ψυχολογικά. Προσωπικά, όμως, είμαι πολύ υπομονετικός χαρακτήρας, κάτι που χρειάζεται σε αυτή την θέση, αποτελεί προνόμιο. Έχω αυτοπεποίθηση, πιστεύω στον εαυτό μου και, με καθημερινή δουλειά στην προπόνηση, θα έρθει η στιγμή που θα ανταμειφθώ».

Για τη σχέση του με τους Κώστα Περιστερίδη και Κώστα Γρηγοριάδη: «Με τον Κώστα Περιστερίδη γνωριστήκαμε φέτος που ήρθε στην ομάδα κι έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα με παραστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο κι έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας έναν υγιή ανταγωνισμό. Τον προπονητή μου, τον Κώστα Γρηγοριάδη, τον ξέρω από την πρώτη χρόνια που ήρθα στην ομάδα, με έχει βοηθήσει σημαντικά στο να εξελιχθώ σαν τερματοφύλακας. Θεωρώ πως είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ελλάδα και χαίρομαι που δουλεύουμε μαζί καθημερινά».

Για το αν το φετινό σύνολο, έτσι όπως διαμορφώθηκε, κρίνει πως μπορεί να πετύχει τους στόχους του: «Ο σχεδιασμός της ομάδας μας, με τη διατήρηση του περσινού κορμού, την προσθήκη νέων, ικανών Ελλήνων παικτών και την άφιξη των ξένων ποδοσφαιριστών, ανέβασε την ποιότητα της ομάδας μας, σε σχέση με πέρσι. Στην προετοιμασία, δουλεύαμε καθημερινά και, μέσα από την σκληρή δουλειά, θεωρώ πως καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, που μπορεί να κάνει πράξη τους στόχους του και να πρωταγωνιστήσει στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος με καλό ποδόσφαιρο. Βέβαια, είναι πλήγμα για την ομάδα να μην έχει τον κόσμο στο γήπεδο, γιατί η δύναμη της Νίκης, διαχρονικά, ήταν ο κόσμος της, αλλά θεωρώ πως μπορούμε να ανταποκριθούμε, παρά το συγκεκριμένο μειονέκτημα».

Τέλος, ο Κώστας Παπαδόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο: «Η κρίση της πανδημίας είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλο τον κόσμο, σίγουρα είναι δύσκολη για όλους μας, αλλά πρέπει να τηρούμε τα μέτρα και να μένουμε ασφαλείς. Ελπίζω κι εύχομαι πως θα περάσει όλο αυτό σύντομα και θα επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητα μας. Όσον αφορά την ομάδα, επιθυμώ ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τη Νίκη να πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα δουλεύει ακόμα και μέσα στην καραντίνα και είμαστε σίγουροι πως η έναρξη του πρωταθλήματος θα μας βρει έτοιμους να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις».

Εξ αποστάσεως τα διαρκείας της Νίκης

Και εξ αποστάσεως μπορούν οι φίλοι της ομάδας να κάνουν προεγγραφή για τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου αυτή την περίοδο που η λειτουργία των γραφείων έχει ανασταλεί.. Η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας, και έτσι μπορούν να κάνουν κράτηση και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αφου παρότι δεν είναι γνωστό το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αν θα υπάρξει κόσμος στο Πανθεσσαλικό που θα είναι έδρα η ζήτηση είναι αυξημένη και ιδιαίτερα από φίλους της ομάδας που πέρσι δεν είχαν διαρκείας.

Για τα εισιτήρια διαρκείας που είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, email, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με τα περσινά και υπάρχει μέριμνα για τους οργανωμένους οπαδούς, τους ανέργους, τις γυναίκες και τους φοιτητές.

Οι ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ είναι:

Blue: €50: Η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται στα μέλη των συνδέσμων οπαδών της ομάδας μας. Παρακολούθηση των αγώνων από το νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (προς Νέα Ιωνία).

Basic: €100: Αφορά όλους τους ενήλικες φιλάθλους. Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Για τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 50% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου. Για την έκδοση των συγκεκριμένων διαρκείας είναι απαραίτητα τα ακόλουθα δικαιολογητικά (σε ισχύ): κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Gold: €200 / VIP: €500: Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού Σταδίου..

Family: €120: Αφορά οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους (μέχρι 17 ετών). Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση του οικογενειακού εισιτηρίου είναι η βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

-Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο2020-2021 της Football League στο Νότιο Όμιλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου