ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Διήμερη ξεκούραση στη Νίκη

διήμερη-ξεκούραση-στη-νίκη-884480

Χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής, ο νοκ-άουτ αγώνας της Νίκης με τον Αγιο Νικόλαο στην πόλη της Κρήτης για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πάει για 12 Οκτώβρη.

Επομένως, η τεχνική ηγεσία είχε το περιθώριο να δώσει την ευκαιρία ξεκούρασης στους παίκτες του και γι’ αυτό τους χάρισε διήμερο ρεπό σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα.

Ωστόσο τρεις ποδοσφαιριστές, ο νεοαποκτηθείς Σέρβος Λούκα Μιλούνοβιτς αλλά και οι Μιράντα, Σιαφά, που επέστρεψαν στον Βόλο μετά τις υποχρεώσεις που είχαν με την Εθνική Ισημερινής Γουϊνέας, θα προπονηθούν σήμερα το πρωί στο γήπεδο του ΟΣΕ και θα απολαύσουν κι αυτοί ένα ρεπό τη Δευτέρα, με την επιστροφή στις επάλξεις για όλους να είναι μεθαύριο Τρίτη.

Η Νίκη έφερε χαμόγελα με την πρόκρισή της στο Κύπελλο, αποκλείοντας τον Ηρακλή στα πέναλτι, αλλά η απόδοσή της σε ένα πάντως κακό αγωνιστικό χώρο επιδέχεται μεγάλης βελτίωσης κι αυτό το επεσήμανε από την πρώτη στιγμή και ο καθ’ ύλην αρμόδιος, που είναι ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος ζήτησε απ’ όλους να εμπιστευτούν την ομάδα, η οποία θα φορμαριστεί την κατάλληλη στιγμή.

Σίγουρα δικαιολογίες υπάρχουν για το γεγονός ότι ο Ηρακλής κέρδισε το μεγαλύτερο κομμάτι των εντυπώσεων την περασμένων Τετάρτη, αλλά όλοι γνωρίζουν στη Νίκη ότι από τη στιγμή που θα αρχίσει το πρωτάθλημα τελειώνουν και οι δικαιολογίες, καθώς φέτος οι προσδοκίες είναι μεγάλες και δεν υπάρχει περιθώριο για μεγάλη πίστωση χρόνου.

Τσουκαλάς: «Να επιστρέψω

στην Α’ Εθνική με τη Νίκη»

Αυτό επιβεβαίωσε, μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο αρχηγός της Νίκης, Σταύρος Τσουκαλάς. Ο έμπειρος μέσος ρωτήθηκε κα για διάφορα άλλα ζητήματα που δεν είχαν νικιώτικο ενδιαφέρον, όπως για τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό και το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, ενώ για τη δική του ομάδα τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα, είμαστε στα φαβορί. Η ομάδα χτίστηκε από πέρσι και φέτος ήρθαν κι άλλοι καλοί παίκτες. Στόχος είναι να επιστρέψω στην Α’ Εθνική με τη Νίκη Βόλου».

«Δεν θα πάρουμε διαφορά 30 πόντων»

Πάντως, ο προπονητής του 34χρονου κεντρικού χαφ, Αλέκος Βοσνιάδης, εφιστά την προσοχή πως η ομάδα του θα διεκδικήσει απλώς την άνοδο μαζί με άλλες τέσσερις ομάδες στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στον Βόλος 9.86.

Συγκεκριμένα ανέφερε σχετικά: «Το τελευταίο που ήρθα να κάνω σ’ αυτήν την ομάδα είναι να δώσω εξετάσεις. Οι ομάδες μου έχουν πάρει πρωταθλήματα και πάντα κάνουν πρωταθλητισμό. Νομίζω ότι έχουμε όλο το πακέτο, για να μπορέσει αυτή η ομάδα με τον κόσμο δίπλα της να κάνει καλύτερα πράγματα φέτος. Προσέξτε, η Νίκη μπορεί να διεκδικήσει, να είναι μία από τις πέντε ομάδες που θα διεκδικήσουν. Δεν είναι μία. Οι άλλες είναι η Λάρισα, ο Ηρακλής, ο Πανσερραϊκός, η Αναγέννηση Καρδίτσας. Στις Σέρρες και στην Καρδίτσα έχουν και τη συσπείρωση, μία πόλη μία ομάδα. Στη Λάρισα με την αλλαγή διοίκησης είναι πλέον όλοι μαζί. Εδώ στον Βόλο έχουμε και τρεις ομάδες. Εχουμε και τα δικά μας.

Η Νίκη δεν θα είναι η ομάδα που θα πάρει διαφορά 30 πόντων, ούτε θα της δώσουν ευλογία από τα κέντρα αποφάσεων, ούτε θα έχει δέκα διαιτησίες υπέρ της σερί και ούτε θα τη δούμε να μην έχει μεγάλο ανταγωνισμό σε ένα παιχνίδι».

Εκατοντάδες παιδιά στο Π. Μαγουλάς

Γύρω στους 500 μαθητές και μαθήτριες από σχολεία επισκέφτηκαν προχθές Παρασκευή το Παντελής Μαγουλάς στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής μέρας σχολικού αθλητισμού και ενημερώθηκαν από τους προπονητές των τμημάτων του συλλόγου της Νίκης για τα αθλήματα του μπάσκετ, του βόλεϊ, της ρυθμικής γυμναστικής, της ποδηλασίας και του υγρού στίβου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου