ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πάει Θεσσαλονίκη για πρόκριση

πάει-θεσσαλονίκη-για-πρόκριση-890801

Μπορεί οι ομάδες της Super League 2 να βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας, μια και το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, ωστόσο από αύριο ξεκινούν οι υποχρεώσεις τους με το μενού να έχει Κύπελλο και τη Νίκη να ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι σύλλογοι συναντήθηκαν και πέρυσι στο Καυτανζόγλειο, κάνοντας πρεμιέρα για το πρωτάθλημα, ωστόσο η κληρωτίδα τους έφερε αντιπάλους φέτος στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, συνθέτοντας ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια, αν όχι το δυνατότερο.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα είναι νοκ-άουτ, με τον νικητή να παίζει στη συνέχεια με τον νικητή του ζευγαριού Αγιος Νικόλαος-Επισκοπή.

Η Νίκη έδειξε σημάδια βελτίωσης και ετοιμότητας κόντρα στη Λαμία το περασμένο Σάββατο και στο 5ο της φιλικό προετοιμασίας, το οποίο δεν θέλησε να ακυρώσει, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μοιράζει τον χρόνο στους ποδοσφαιριστές του, από τους οποίους περιμένει να είναι πανέτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι γοήτρου και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Μπάλλας θα είναι σίγουρα απών λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός θα βρίσκονται και οι Χοσέτε Μιράντα-Οσκαρ Σιαφά, που βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ισημερινής Γουϊνέας και δεν προλαβαίνουν να επιστρέψουν.

Βοσνιάδης: «Με θέληση θα καλυφθούν πράγματα»

Ο τεχνικός των κυανόλευκων Αλέκος Βοσνιάδης, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο αυριανό παιχνίδι και την ομάδα του Ηρακλή, την οποία σαφώς γνωρίζει από την περσινή κοινή παρουσία στην κατηγορία. «Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που και πέρυσι ήταν πολύ καλή. Εχει το πλάνο της, τον ίδιο προπονητή και τους ίδιους σχεδόν ποδοσφαιριστές, ενώ ενισχύθηκε εκεί που ήθελε. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα από την πεντάδα, που εγώ θεωρώ ότι θέλει να διεκδικήσει παραπάνω πράγματα. Ήρθε πολύ νωρίς ένα ντέρμπι, εντάξει τι να κάνουμε, γίνονται αυτά. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Θα ήταν καλύτερα εάν το είχαμε μετά από ένα μήνα αυτό το παιχνίδι, αλλά κι αυτοί θα είναι όπως είμαστε κι εμείς.

Υπάρχει μια διαφορά με τον Ηρακλή, στον χρόνο που ξεκινήσαμε την προετοιμασία. Είναι δύο εβδομάδες πιο μπροστά από εμάς, αλλά με τη θέληση θα καλυφθούν πολλά πράγματα και δεν θα φανεί η διαφορά του χρόνου».

Σφυρίζει ο Κακουλίδης

Με επτά παιχνίδια θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη (28/9) η 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη συμμετοχή πλέον και των ομάδων της Super League 2. Χθες Δευτέρα, έγιναν γνωστοί οι διαιτητές και οι βοηθοί τους, που θα διευθύνουν αυτές τις αναμετρήσεις.

Ο Κακουλίδης του Συνδέσμου Θράκης ορίστηκε στο ΠΟΤ Ηρακλής-Νίκη Βόλου, ο Φίτσας από τον Σύνδεσμο Πρέβεζας/Λευκάδας θα σφυρίξει στο Βέροια-Χανιά, ενώ ο Βάτσιος του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής θα είναι ο ρέφερι στο Καλαμάτα-Προοδευτική.

Αναλυτικά:

Αύριο, Τετάρτη (28/9)

16:00 Τηλυκράτης-Ο.Φ. Ιεράπετρας

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας), Τσαντάς (Ηπείρου)

4ος: Καζανάς (Αιτωλοακαρνανίας)

16:00 Βέροια-Χανιά

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Νάστος (Πρέβεζας/Λευκάδας)

4ος: Μπούμπας (Ηπείρου)

16:00 ΠΟΤ Ηρακλής-Νίκη Βόλου

Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)

Βοηθοί: Τζιώτζιος, Καραγιάννης (Θράκης)

4ος: Τομαράς (Θράκης)

16:00 Καλαμάτα-Προοδευτική

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Πλακάς (Δυτικής Αττικής), Μανούρας (Δυτικής Αττικής)

4ος: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας)

16:00 Αγιος Νικόλαος-Επισκοπή

Διαιτητής: Κουκουράκης (Xανίων)

Βοηθοί: Κομισοπούλου (Χανίων), Μαρκετάκης (Χανίων)

4ος: Γεωργόπουλος (Χανίων)

16:00 Ηλιούπολη-Καλλιθέα

Διαιτητής: Ρούτσης (Κορίνθου)

Βοηθοί: Τριαντάφυλλος (Κορίνθου), Σπηλιώτης (Κορίνθου)

4ος: Σπήλιος (Κορίνθου)

16:00 Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Μινούδης (Πιερίας), Καλορογιάννης (Πιερίας)

4ος: Μελτζανίδης (Ημαθίας).

Κυριακή (2/10)

16:00 Διαγόρας-Απόλλων Πόντου

16:00 Απόλλων Σμύρνης-Κηφισιά

16:00 Βύρων Καβάλας-Παναχαϊκή

16:00 Ιωνικός Ιωνίας-Διαγόρας Βραχνέικων

Τετάρτη (5/10)

16:00 Αιγάλεω-Πανσερραϊκός

16:00 Μακεδονικός-Αναγέννηση Καρδίτσας

16:00 ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Πανθρακικός

16:00 Ναυπακτιακός Αστέρας-ΑΕΛ

16:00 Αλμυρός Γαζίου-ΠΟ Ελασσόνας

* Χωρίς αγώνα προκρίνονται ο Πανελευσινιακός, ο Απόλλων Παραλιμνίου και ο Θεσπρωτός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου