ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρώτη ήττα με ένταση

πρώτη-ήττα-με-ένταση-867068

Στο 4ο της φιλικό προετοιμασίας για τη Super League 2, η Νίκη Βόλου υποδέχθηκε την ΑΕΛ, την οποία θα συναντήσει και στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.

Οι βυσσινί αιφνιδίασαν τους κυανόλευκους, πετυχαίνοντας δύο τέρματα με τον Κώστα Παπαγεωργίου (στο 14ο και 19ο λεπτό) στο πρώτο μέρος, η Νίκη είχε τις καλές στιγμές της, αλλά δεν διέθετε τύχη και πολλές φορές φαντασία στο παιχνίδι της.

Πώς παρατάχθηκαν

Η Νίκη Βόλου παρατάχθηκε έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Μπάγιτς, ενώ σε σχήμα 4-3-3 την αμυντική τετράδα συνέθεταν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Τοπαλίδης-Γρομητσάρης-Ανδρέου-Αναστασίου. Σε ρόλο αμυντικού μέσου ήταν ο Κυριακίδης, έχοντας μπροστά του τους Γαβριηλίδη και Παναγιωτίδη ως εσωτερικούς μέσους. Τέλος, με τον Ροχάνο να τοποθετείται στην κορυφή της επίθεσης, οι Κάσσος-Μιράντα ήταν στα άκρα της επίθεσης, αλλάζοντας μάλιστα πλευρές.

Για την ΑΕΛ ο Θεοδωρόπουλος ήταν ο τερματοφύλακας, και στην άμυνα ο Θ. Παπαγεωργίου ήταν το δεξί μπακ, ο Κοσονού το αριστερό και στόπερ οι Ηλιάδης-Μαξιμένκο. Ο Θωμαΐδης αποτέλεσε τον κλασικό αμυντικό μέσο, με τους Μιλτιάδη-Κ. Παπαγεωργίου να παίζουν ως εσωτερικοί, ενώ την τριπλέτα της επίθεσης συνέθεταν οι Τσουμάνης (δεξιά), Πεντρόσο (αριστερά) και Κούστα (κορυφή).

Ενταση στο 65ο λεπτό

Στο 65’ υπήρχε ένταση στην κερκίδα με τις αστυνομικές δυνάμεις να προχωρούν σε ρίψεις φωτοβολίδων κρότου-λάμψης με αφορμή ένα καπνογόνο (πορτοκαλί χρώματος), που άναψε από τους φιλάθλους και το οποίο πετάχτηκε στο κενό ανάμεσα σε κάγκελα και κερκίδα, κάτι που είχαν συμβεί και πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε «παρέμβαση» από τα ΜΑΤ.

Διαιτητής: Θεοχάρης

Βοηθοί: Π. Σακκάς-Θ. Σακκάς

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς (46’ Μπουργάνης), Τοπαλίδης (87’ Τόγιας), Αναστασίου (46’ Δημητρίου), Γρομητσάρης (55’ λ.τρ. Λογαράς), Ανδρέου (46’ Δεληζήσης), Κυριακίδης (62’ Μέτσε), Γαβριηλίδης (46’ Τσουκαλάς, 81’ Μπάλλας), Παναγιωτίδης (62’ Κριμιτζάς), Κάσσος (46’ Ολαϊσόλα), Μιράντα (46’ Μορέιρα), Ροχάνο (46’ Σιαφά, 76’ Τζιώρας)

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος (46’ Σουλούκος), Θ. Παπαγεωργίου (46’ Καλουτσικίδης), Κοσονού (79’ Μαϊδανός), Ηλιάδης (79’ Γκοτζαμανίδης), Μαξιμένκο (79’ Γωγουβίτης), Θωμαΐδης (72’ Γαρουφαλλιάς), Κ. Παπαγεωργίου (72’ Ραμίρες), Μιλτιάδης (46’ Πλέγας, 79’ Γλυνός), Τσουμάνης (46’ Νικολιάς), Πεντρόσο (72’ Μαυριάς), Κούστα (46’ Όγκμποε)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου