ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μένει ως έχει η Νίκη…

μένει-ως-έχει-η-νίκη-875061

Η τελευταία μέρα των μεταγραφών ήταν η χθεσινή, με όλες τις επαγγελματικές ομάδες να έχουν δικαίωμα να κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (15/9), ωστόσο, οι κυανόλευκοι δεν προχώρησαν σε κάποια προσθήκη.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Στη Νίκη έχουν αποφασίσει να πάνε με το υπάρχον ρόστερ μέχρι το τέλος του 2022 και από κει και πέρα να προβούν στις όποιες διορθωτικές κινήσεις χρειαστούν για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Μόνο αν βρουν κάτι εξαιρετικό από τους ελεύθερους παίκτες έως τις 30 Σεπτεμβρίου θα εντάξουν κάποιον νέο παίκτη στο δυναμικό τους, κάτι που συγκεντρώνει πάντως λιγότερες πιθανότητες.

Εξάλλου αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πόσες αγωνιστικές θα έχουν διεξαχθεί μέχρι τα Χριστούγεννα, με τη Νίκη να διαθέτει έτσι κι αλλιώς ένα πολύ γεμάτο ρόστερ με λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Παρότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και ο ίδιος ο Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε στο τελευταίο φιλικό με τη Βέροια πως δεν θα έλεγε «όχι» σε κάτι καλό και ποιοτικό επιθετικά ως μία τελευταία πινελιά, υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη σε όλους τους μη ποδοσφαιριστές και μ’ αυτούς θα πορευτεί η ομάδα έως την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Πάντως είναι η αλήθεια, ως δείγμα και της υψηλού επιπέδου οργάνωσης που έχει η νικιώτικη ΠΑΕ, ότι ήδη έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι για τον Ιανουάριο και παρακολουθούνται. Επομένως, δεν αποκλείεται κάποιος παίκτης να κλείσει το επόμενο διάστημα για τότε.

Θα παίξουν Τσουκαλάς

και Σιαφά αύριο με ΑΕΛ

Από κει και πέρα η Νίκη δίνει αύριο το τέταρτο φιλικό της στη Νεάπολη με αντίπαλο την ΑΕΛ στις 17.30 και σ’ αυτή την αναμέτρηση είναι εξαιρετικά πιθανό για πρώτη φορά ο Αλέκος Βοσνιάδης να έχει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης όλων των παικτών, αφού ο Τσουκαλάς που έχει προφυλαχθεί μέχρι στιγμής και δεν έχει αγωνιστεί καθόλου, έχει αποθεραπευθεί, ενώ ο Σιαφά, που ήταν εκτός με τη Βέροια, επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα και η τεχνική ηγεσία σκοπεύει να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Βλέπουν ακόμη

πιο ζεστό τον κόσμο

Ασχέτως της κίνησης των διαρκείας, που φέτος κυκλοφόρησαν πολύ πιο μπροστά σε σύγκριση με πέρσι, στη διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαπιστώνουν με βάση τα τρία πρώτα φιλικά πως ο κόσμος είναι ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, κάτι που τόνισε και ο Βασίλης Βενέτης στην πρόσφατη συνέντευξή του στοn Ρ/Σ Blue Heart Fm 105.1 και την εκπομπή «Ισορροπίες».

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε: «Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος θα ‘ρθει στο γήπεδο είτε με διαρκείας είτε χωρίς διαρκείας. Γενικά βλέπουμε μία καλύτερη διάθεση από την πλευρά του κόσμου και η προσέλευσή του στα τρία πρώτα φιλικά δεν θα έλεγα ότι ήταν φοβερή, αλλά ήταν αρκετά ικανοποιητική.

Νομίζω ότι οι φίλαθλοι σιγά-σιγά κάθε χρόνο στηρίζουν την προσπάθεια όλο και περισσότερο και μην κρυβόμαστε, παίζουν ρόλο και τα καλά αποτελέσματα της ομάδας. Ακόμα και η δική μας ψυχολογία επηρεάζεται απ’ αυτό. Άλλο είναι να ξεκινήσει η ομάδα δυνατά κι άλλο να κάνει κάποια στραβοπατήματα, γιατί ο φίλαθλος βλέπει ότι απομακρύνεται ο στόχος και μετά δεν είναι τόσο κοντά».

Για το αν η ομάδα θα παίξει στο Πανθεσσαλικό, ο κ. Βενέτης επεσήμανε: «Θεωρητικά ναι, αλλά αν η κλήρωση μας φέρει να έχουμε αγώνες μαζί με τη άλλη ομάδα (σ.σ. ΝΠΣ Βόλος), τι να πω; Αν δεν δίνουμε παιχνίδια σε ίδιες ημερομηνίες, θα παίζουμε στο Πανθεσσαλικό θεωρητικά. Δυστυχώς είναι τόσο αβέβαιο το πρόγραμμα της δικιάς μας κατηγορίας, που έχει πάρα πολλές αλλαγές, ενώ το πρόγραμμα της Super League 1 τηρείται απαρέγκλιτα».

Για το ποιοι θα διεκδικήσουν την άνοδο: «Είναι τέσσερις-πέντε ομάδες θεωρητικά πιο μπροστά από τις άλλες, αλλά προτού ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Για την Κ19: «Η Κ19 θα λειτουργεί πολύ οργανωμένα και το προπονητικό τιμ θα πλαισιώνεται από γιατρούς, εργοφυσιολόγους στα πρότυπα της πρώτης ομάδας. Θα έχουμε τέτοια διαφορά που κάποιοι παίκτες ακόμη και αν σκέφτονται να πάνε αλλού, θα έρθουν σε μας στο τέλος. Νομίζω ότι γίνεται πολύ συντονισμένη προσπάθεια, αν και πάλι όλο αυτό το προϊόν είναι υποβαθμισμένο από τη διοργανώτρια.

Δηλαδή δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ενώ στη Superleague 1 οι ομάδες παίρνουν 300 έως 400.000 ευρώ για τις υποδομές τους, ενώ το δικό μας κονδύλι είναι μηδέν. Δυστυχώς η μόνη κατηγορία που λειτουργεί πλήρως επαγγελματικά είναι η Σούπερ Λιγκ 1, ενώ η δική μας επαφίεται πολύ στον πατριωτισμό των διοικούντων, παρότι είναι κι αυτή επαγγελματική κατηγορία».

Ακόμη, ερωτώμενος για τις σχέσεις με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο, πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ 2, ο Βασίλης Βενέτης απάντησε: «Βαδίζοντας στον τέταρτο χρόνο διοίκησής μας, βλέπουμε τα πράγματα με διαφορετικό μάτι και έχουμε φύγει από τις εντάσεις, που δημιουργήθηκαν περισσότερο σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, αφού σταμάτησε το πρωτάθλημα της Football League πριν τρία χρόνια και η ομάδα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει στις τρεις υπόλοιπες αγωνιστικές την άνοδό της».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου