ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σταμέλος: «Χωρίς ακαδημία δεν υπάρχει μέλλον»

σταμέλος-χωρίς-ακαδημία-δεν-υπάρχει-349026

Ο Κωνσταντίνος Σταμέλος ανέλαβε συντονιστής της τεχνικής λειτουργίας της ακαδημίας στη Νίκη Βόλου, με τον ίδιο να τονίζει ότι η σωστή λειτουργία των ακαδημιών είναι ζωτικής σημασίας για τους συλλόγους και χωρίς αυτές δεν υπάρχει μέλλον. Η ανακοίνωση των κυανόλευκων:

«Ο συντονιστής της τεχνικής λειτουργίας της ακαδημίας μας είναι ο Κωνσταντίνος Σταμέλος. Ο Βολιώτης προπονητής μας είναι γεννημένος στις 28 Δεκεμβρίου του 1993, είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος του διπλώματος UEFA B’ και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακό στην Πορτογαλία, με ειδικότητα στην ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών, στο πανεπιστήμιο ISMAI.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει σημαντική επαγγελματική εμπειρία, έχοντας προϋπηρεσία σε ακαδημίες δύο πορτογαλικών ομάδων, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Ακαντέμικα Κοΐμπρα. Παράλληλα, στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου διετέλεσε προπονητής στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Καντίμα, στην πρώτη εθνική κατηγορία.

Από το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στον Βόλο και στη Νίκη, στην οποία, πέρα από την ενασχόλησή του με την ακαδημία της, είναι, μέχρι σήμερα, μέλος και του τεχνικού τιμ της πρώτης ομάδας, ως αναλυτής.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Σταμέλος ανέφερε τα εξής: «Επιδίωξη της ακαδημίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι να ενθαρρύνει τα παιδιά της πόλης να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τη δημιουργία μιας ακαδημίας, που θα μπορεί να προσφέρει στους αθλητές της αυτά, που χρειάζονται τόσο σε αθλητικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Η ύπαρξη και λειτουργία μίας σωστά δομημένης ακαδημίας είναι ζωτικής σημασίας για κάθε σύλλογο, διότι χωρίς αυτή δεν υπάρχει μέλλον».

Η ακαδημία των κυανόλευκων

Σε νέα βάση με παλιά και νέα πρόσωπα προχωρά η ακαδημία της Νίκης Βόλου, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της, μετά από σχεδόν δύο χρόνια απραξίας, λόγω του κορονοϊού. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται από τις 4:30 μ.μ. από Δευτέρα έως Πέμπτη, στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2421085221, 6949547776. Το κυανόλευκο δυναμικό συνθέτουν οι:

Επικεφαλής ακαδημίας: Ανδρέας Κικίλιας, Γρηγόρης Χατζηχρηστίδης

Τμήμα διοικητικής λειτουργίας ακαδημίας: Σταύρος Ρούσης, Νίκος Χαλμπές, Βάσια Τσιάρα

Υπεύθυνοι προπονητικών εγκαταστάσεων: Ευάγγελος Χαραλαμπίδης, Σάββας Παυλίδης

Συντονιστής τεχνικής λειτουργίας ακαδημίας: Κωνσταντίνος Σταμέλος

Υπεύθυνος λειτουργίας Κ19: Γεώργιος Γιαννακός

Προπονητής Κ19: Γιάννης Ακτσιαλής

Υπεύθυνοι λειτουργίας Νέων Αθλητών Νίκης: Αποστόλης Χαλκιάς, Σταύρος Ρούσης

Προπονητής Νέων Αθλητών Νίκης: Νίκος Σπυριδάκης

Προπονητές ακαδημίας: Χρήστος Κοντοβάς, Μανώλης Τρίμμης, Θοδωρής Κατσαμόρας

Φροντιστής: Μανώλης Κοτρώνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου