ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέο πρόβλημα στη Νίκη

νέο-πρόβλημα-στη-νίκη-343135

Παρ’ ολίγον ανάκληση των δελτίων από την ΕΠΟ, προς παραίτηση ο Γιώργος Δαλούκας

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τη στιγμή που όλοι περίμεναν πως η ηρεμία θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα στο στρατόπεδο της Νίκης μετά την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις νέο πρόβλημα προέκυψε χθες με την ΕΠΟ να απειλεί με την ανάκληση των δελτίων λόγω της λήξης των επιταγών.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα επέστρεψε και πάλι στις προπονήσεις από την Πέμπτη ξεκινώντας επί της ουσίας την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Βατανιακό. Η αναστάτωση που είχε προκύψει με την αποχή των ποδοσφαιριστών επανήλθε τελικά και πάλι χθες, αφού η ΕΠΟ απείλησε την κυανόλευκη ΠΑΕ με ανάκληση των δελτίων των ποδοσφαιριστών της, κάτι που σήμαινε αρχικά πως η ομάδα θα μηδενιζόταν στο παιχνίδι με τον Βατανιακό.
Οι επιταγές είχαν δοθεί πριν από καιρό στην ΕΠΟ από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ιωαννίδη και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε προειδοποιήσει σχετικά την ΠΑΕ η οποία και πήρε διορία εκ νέου προκειμένου να διευθετήσει το θέμα και να προχωρήσει κανονικά τη λειτουργία της.
Οι επιταγές όμως από ό,τι φαίνεται δεν αντικαταστάθηκαν και έτσι χθες προέκυψε πρόβλημα για την ομάδα στο οποίο τη λύση έδωσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ιωαννίδης ο οποίος και κατέβαλε το ποσό των 5χιλιάδων ευρώ σε μετρητά και ακόμη 25 χιλιάδες ευρώ σε επιταγές έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα για τη συνέχεια έχοντας τη βοήθεια φίλων της Νίκης.
Από την πλευρά της ΕΠΟ και της ΕΠΑΕ η στάση ήταν αρχικά αρνητική προκειμένου να υπάρξει νέο περιθώριο και να καταβληθούν ακόμη και χθες 16 του μηνός τα χρήματα μιας και είχε δοθεί διορία ως την Πέμπτη 15 του μήνα.
Μάλιστα μετά από αυτή τη νέα περιπέτεια της Νίκης Βόλου ο κ. Δαλούκας δέχθηκε πιέσεις έτσι ώστε να παραιτηθεί από το πόστο του, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την ΠΑΕ δεν αποκλείεται να πράξει την ερχόμενη Δευτέρα.
Από την μεριά του ο κ. Δαλούκας τόνισε ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα υπάρχει συνάντηση με τους φιλάθλους και αυτό που προέχει είναι η ηρεμία της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής. Σχετικά με το ειδοποιητήριο της ΕΠΟ ανέφερε πως το φαξ εστάλη την Πέμπτη το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ και ότι δεν είχε ειδοποιηθεί νωρίτερα.
Ο κ. Ιωαννίδης μιλώντας χθες στο Blue Star Fm τόνισε ότι: «Πρόθεση μου δεν είναι ούτε να αναλάβω την ομάδα, ούτε τίποτα. Χθες το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο ο κ. Δαλούκας και μου είπε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγγυητική και θα γίνει ανάκληση των δελτίων των ποδοσφαιριστών γιατί δεν έχουν ρυθμιστεί κάποιες οφειλές. Ήταν τότε που έλεγα ότι είχα δώσει μια επιταγή η οποία και έχει λήξει εδώ και καιρό και την οποία είχε πει ο κ. Δαλούκας πως θα τακτοποιήσει. Προφανώς δεν τακτοποιήθηκε. Από εκεί και πέρα κατέπεσε και η εγγυητική και έπρεπε να δοθούν κάποια λεφτά σε μετρητά και κάποια σε επιταγές. Όταν μου ζητήθηκε κάτι τέτοιο είπα ότι ούτε τα λεφτά έχω να βοηθήσω ούτε και τις επιταγές. Αυτό έπρεπε άμεσα να τακτοποιηθεί γιατί μιλούσαμε για θέμα μιας ώρας. Σε περίπτωση που δεν βρίσκαμε λύση δεν θα έπαιζε η ομάδα την Κυριακή. Οι λύσεις μου ήταν δύο. Ή λέω δεν μπορώ να κάνω τίποτα ή να κοιτάξω με ποιον τρόπο θα μπορούσα να βοηθήσω. Έκανα κάποιες κινήσεις, βρεθήκανε τα μετρητά, βρεθήκαν οι επιταγές οι οποίες ήταν του Γιώργου Γεωργούλα τον οποίο και παρακάλεσα. Αν κακώς το έκανα ας με κρίνει ο λαός της Νίκης και θα ζητήσω και συγνώμη».
Για το ενδεχόμενο να αναλάβει την ΠΑΕ είπε: «Ακούστηκαν πολλά ότι έχω αναλάβει τη Νίκη και έχω κάνει σχήμα αλλά δεν ισχύει τίποτα απολύτως. Με το κ. Δαλούκα μιλήσαμε και ο ίδιος είπε ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ομάδας και θα παραιτηθεί. Του είπα και εγώ ότι πρέπει να το κάνεις για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για την ομάδα όλοι μαζί. Αν μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί καλώς. Αν όχι από βδομάδα τη διαλύουμε την ομάδα. Ας βγει ο κ. Δαλούκας να πει αν ήμουν απέναντι του ή δίπλα του όταν χρειάστηκε».
Για τη συνέχεια σχολίασε: «Στη παρούσα φάση θα πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι. Η Νίκη θα πρέπει να ζήσει και να υπάρχει. Η Νίκη μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο. Επιτέλους ας ενωθούμε όλοι μαζί. Ας έρθει κάποιος αύριο να μπει μπροστά στην ομάδα και εγώ δεσμεύομαι να τον βοηθήσω».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου