ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κάσσος και Σιατραβάνης στο προσκήνιο

κάσσος-και-σιατραβάνης-στο-προσκήνιο-504637

Μετά την ολοκλήρωση των τριών πρώτων μεταγραφών για τη Νίκη με Παύλο Κυριακίδη, Μπάγιτς και Γρομητσάρη, που δυναμώνουν την ομάδα στα μετόπισθεν, χθες ήρθε και η πρώτη ανακοίνωση για παραμονή παίκτη, η οποία αφορούσε τον επιθετικό Αντόνιο Ροχάνο.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ο Αργεντινός δυναμικός φορ ανανέωσε με τους κυανόλευκους, οι οποίοι αναφέρουν: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντόνιο Ροχάνο, ο οποίος θα φορέσει την κυανόλευκη φανέλα για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Ο Ροχάνο είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, τα τελευταία δύο χρόνια, πετυχαίνοντας 15 τέρματα σε 33 αγώνες, στη Football League. Την περασμένη αγωνιστική χρονιά, στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία, κατέγραψε 16 συμμετοχές, σκοράροντας επτά φορές.

Ευχόμαστε στον Αντόνιο ακόμα μία πετυχημένη σεζόν με την ομάδα μας, γεμάτη υγεία».

Από τους περσινούς ξένους είναι βέβαιο ότι θα ανανεώσει και ο Λούκας Γκαρσία, για τον οποίον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση, που ίσως γίνει σήμερα.

Κατά τα λοιπά, ο σχεδιασμός προχωρά με τη Νίκη να βάζει ψηλά τον πήχη των μεταγραφών. Αυτό αποδεικνύει και το ενδιαφέρον για τον 29χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό Σάββα Σιατραβάνη, τον οποίον η Νίκη έχει δεδομένα ψηλά στη λίστα της και θέλει να εντάξει στο δυναμικό της, ωστόσο είναι μία δύσκολη περίπτωση, αφού υπάρχουν κι άλλοι μνηστήρες που … γλυκοκοιτάνε τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή μετά την αποχώρησή του από την Ξάνθη, με την οποία κατέγραψε 28 ματς και ένα γκολ τη σεζόν που τελείωσε. O Σιατραβάνης θεωρείται μία επιλογή από το πάνω ράφι για τη Σούπερ Λιγκ 2, έχοντας συνολικά στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία, ανεξαρτήτως της ονομασίας της, 210 συμμετοχές και 39 τέρματα με Λάρισα, Ηρακλή, Παναχαϊκή, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης, Κέρκυρα και Ξάνθη, ενώ έπαιξε και 19 φορές στη Σούπερ Λιγκ με ΑΕΛ και Απόλλωνα Σμύρνης.

Πάντως, έναν ακόμη παίκτη που γνωρίζει καλά από τη συνύπαρξή τους στα Χανιά ο Αλέκος Βοσνιαδης, έχει βάλει στο στόχαστρό της η Νίκη. Αυτός είναι ο δεξιός χαφ Πασχάλης Κάσσος, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με την ομάδα του Βόλου και οι πιθανότητες να αποτελέσει μέλος της είναι πολύ αυξημένες. Ο 30χρονος Κάσσος έγινε γνωστός με τη φανέλα της Δόξας Δράμας και από το 2012 έως το 2014 κατέγραψε μ’ αυτήν, προερχόμενος από την Προσοτσάνη, 46 συμμετοχές και επτά γκολ, ενώ συνέχισε στον Ηρακλή σε Α’ και Β’ Εθνική με 33 ματς και 4 τέρματα για τις δύο επόμενες σεζόν.

Ο Απόλλων και ο Αρης στη Σούπερ Λιγκ 2 ήταν οι νέοι σταθμοί της καριέρας του από το 2016 έως το 2018 (43 ματς και 6 γκολ συνολικά αυτή τη διετία), για να τον αποκτήσει η ΑΕΛ το 2018-19, αλλά με τους βυσσινί στη μεγάλη κατηγορία ο Δραμινός ποδοσφαιριστής δεν κατόρθωσε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι κι έτσι έμεινε μόνο για ένα εξάμηνο, για να ακολουθήσουν ο Κισσαμικός και τα Χανιά. Οι 150 συμμετοχές και τα 24 γκολ του Πασχάλη Κάσσου στη Σούπερ Λιγκ 2 δείχνουν πως έχει μία συνεπή και επιτυχημένη παρουσία στην κατηγορία.

Συλλυπείται το Blue Club

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του Blue Club τονίζεται: «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο αγαπητό φίλο και μέλος του Συνδέσμου μας Θοδωρή Κοντογιάννη και τους οικείους του για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα. Αιωνία του η μνήμη».

BLUE CLUB “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ” 1985 – ΘΥΡΑ 3

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου