ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θρήνος στην Νίκη Βόλου – «Έσβησε» στα 49 του χρόνια ο Ανδρέας Κώτσιας

θρήνος-στην-νίκη-βόλου-έσβησε-στα-49-523777

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Νίκης Βόλου. «Έσβησε» στα 49 του χρόνια ο Ανδρέας Κώτσιας, από τα ιδρυτικά μέλη των Blue Angels.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας το τελευταίο διάστημα. Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε ο σύλλογος των Blue Angels, μέσω των social media.

«Έφυγε ένας από τα πρώτα ιδρυτικά μέλη των Blue Angels και πρώτος πρόεδρος! Αντρέα θα σε θυμόμαστε για πάντα, για το χαμόγελο σου και την αγνή ψυχή σου και φυσικά για την αγάπη σου για τη Νικάρα!
Καλό ταξίδι Αντρέα», αναφέρει η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών, ενώ συλληπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου γράφοντας: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Ανδρέα Κώτσια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 49 ετών. Ο Ανδρέας ήταν φανατικός υποστηρικτής της ομάδας μας κι ιδιαίτερα δραστήριο μέλος της κυανόλευκης οικογένειάς μας, όντας ένας εκ των ιδρυτών και ο πρώτος πρόεδρος του συνδέσμου “Blue Angels”. Παράλληλα, την περασμένη δεκαετία, διετέλεσε Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Καλό ταξίδι Ανδρέα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου