ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Υποδέχεται την Επισκοπή η Νίκη Βόλου

υποδέχεται-την-επισκοπή-η-νίκη-βόλου-608774

Η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Επισκοπή, σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης (5/5, 13:00) στο γήπεδο της Νεάπολης ολοκληρώθηκε χθες, με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Την κυανόλευκη αποστολή αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Περιστερίδης, Καραγκιόζης, Μπαλάφας, Αργύρης, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Καλουτσικίδης, Πέτσης, Θεοδωρόπουλος, Πολίμος, Μπόσιο, Μπιτσάκος, Μέτσε, Σαλαμούρας, Γκαρσία, Κρουθ, Τσιώλης, Τζοβάρας, Ροχάνο, Γκονζάλες.

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Football League, ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Επισκοπή, στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης, πραγματοποίησαν ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, κι ο ποδοσφαιριστής, Λούκας Γκαρσία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Βεργέτης: “Παρά τις μέρες εορτών, η ομάδα προπονήθηκε και προετοιμάστηκε κατάλληλα, παίρνοντας, παράλληλα, και τις απαραίτητες ανάσες. Το μυαλό μας είναι απόλυτα συγκεντρωμένο στο παιχνίδι με την Επισκοπή, το ότι κάναμε μία νίκη, την περασμένη αγωνιστική, δε σημαίνει τίποτα. Χρειαζόμαστε πολλές περισσότερες νίκες και βαθμούς, προκειμένου να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Όλα τα παιδιά είναι αφοσιωμένα στο στόχο μας και, είμαι σίγουρος, πως θα κάνουν τα πάντα, για να “ξεκολλήσουν” την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις.

Στην ομάδα μας ήρθε κι ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος έχει μεγάλο όγκο παρουσίας σε ελληνικά και διεθνή γήπεδα, έχει αγωνιστεί σε μεγάλους συλλόγους και, δεδομένα, η εμπειρία του κι η τεχνογνωσία του γύρω από το ποδόσφαιρο, θα μας βοηθήσει πολύ. Εκείνος κι ο Δημήτρης Ξουρής ήρθαν να ενώσουμε μαζί τις δυνάμεις μας και να προωθήσουμε τη Νίκη σε υψηλότερες κατηγορίες. Όλοι μαζί έχουμε την υποχρέωση, απέναντι στη διοίκησή που μας στηρίζει, μας πιστεύει και μας παρέχει τα πάντα για να δουλέψουμε, να τους το ανταποδώσουμε”.

Από τη μεριά του, ο Λούκας Γκαρσία ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: “Δουλέψαμε σκληρά, για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, την περασμένη εβδομάδα, μετά από αρκετές εβδομάδες, δίχως να γευτούμε τη χαρά του “τριπόντου”. Αυτή πρέπει να είναι η αρχή, δε θέλω να μιλήσω περισσότερο, ανυπομονώ την Τετάρτη να μπούμε, εγώ και οι συμπαίκτες μου, στον αγωνιστικό χώρο και, με αυτοπεποίθηση, να δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε. Η εβδομάδα προετοιμασίας μας, για το προσεχές παιχνίδι, ήταν λίγο περίεργη, λόγω Πάσχα, καταφέραμε να απολαύσουμε μερικές όμορφες στιγμές με τις οικογένειές μας την Κυριακή, αλλά προετοιμαστήκαμε άψογα για το παιχνίδι της Τετάρτης, όλες τις υπόλοιπες μέρες. Είμαστε έτοιμοι, θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Επισκοπή, για την οικογένειά μας, τη Νίκη Βόλου.

Όσον αφορά την έλευση του Κώστα Κατσουράνη, δεν χρειάζεται να πω πολλά για εκείνον, νομίζω ότι το βιογραφικό του μιλά από μόνο του. Είναι ένας θρύλος για το ελληνικό ποδόσφαιρο κι είναι πολύ καλό που βρίσκεται δίπλα μας. Επίσης, ο Δημήτρης Ξουρής ήδη έχει δείξει ότι μπορεί να μας προσφέρει πολλά, είναι καθημερινά και συνεχόμενα δίπλα μας και μας προσφέρει ό,τι χρειαζόμαστε, είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει κι εκείνος πάρα πολύ”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου