ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Ανάσταση» τη Μ. Πέμπτη θέλει να κάνει η Νίκη Βόλου

ανάσταση-τη-μ-πέμπτη-θέλει-να-κάνει-η-617774

Τον δικό της Γολγοθά… ανεβαίνει η Νίκη Βόλου από την αρχή του εφετινού πρωταθλήματος, ελπίζοντας να κάνει Ανάσταση… πρόωρα και να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην 8η αγωνιστική απέναντι στην Καλλιθέα.

Μετά από έξι αγώνες οι κυανόλευκοι έχουν τέσσερις ισοπαλίες, δύο ήττες (αμφότερες στο Πανθεσσαλικό) και καμία νίκη. Το πρώτο τρίποντο θα μπορούσαν να το διεκδικήσουν εκ νέου το Σάββατο, αλλά η αναμέτρηση με τον Ασπρόπυργο αναβλήθηκε μετά τα οκτώ θετικά κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα της Αττικής, κι έτσι η αναμέτρηση αναβλήθηκε.

Πλέον οι κυανόλευκοι αγωνίζονται και πάλι την ερχόμενη Μ. Πέμπτη, εκ νέου στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου μετά την ισοπαλία με την Σαντορίνη, θα υποδεχθούν την ομάδα της Καλλιθέας.

Η 8η αγωνιστική στις 29 Απριλίου θα είναι και η τελευταία μέσα στον μήνα και πλέον θα απομένει άλλη μία, αυτή με την Επισκοπή για να πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου.

Συγκεκριμένα οι κυανόλευκοι θα παραμείνουν στον Βόλο παίζοντας την Τετάρτη (5/5) με την Επισκοπή, ενώ η 10η αγωνιστική θα βρει την ομάδα του Στάικου Βεργέτη εκτός έδρας και πάλι αυτή τη φορά, στην πρεμιέρα του Β’ γύρου με το Αιγάλεω εκτός έδρας στις 9/5.

Οι κυανόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους, θέλοντας πάση θυσία το τρίποντο κόντρα στην ομάδα της Καλλιθέας, η οποία το περασμένο Σάββατο υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα την Καλαμάτα και μάλιστα με ανατροπή.

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα (7η)

Αιγάλεω-Αστέρας Βλαχιώτη 1-0

(90’ πέν. Μπαρμπαρούσης)

Ιάλυσος-Ρόδος 0-2

(12’ Αρναρέλλης, 55’Δελαπόρτας)

Καλλιθέα-Καλαμάτα 2-1

(39’ Σταύρου, 54’ πέν. Στούπης-27’ πέν. Μαρκόφσκι)

Επισκοπή-Σαντορίνη 1-0

(48’ Τσιριγώτης)

Ασπρόπυργος-Νίκη Βόλου (αναβλήθηκε)

Επόμενη (8η)

Μ. Τετάρτη 28/4-15:00

Αστέρας Βλαχιώτη-Ιάλυσος

Σαντορίνη-Ρόδος

Μ. Πέμπτη 28/4-15:00

Καλαμάτα-Αιγάλεω ERTSPORTS 3

Νίκη Βόλου-Καλλιθέα

Επισκοπή-Ασπρόπυργος (αναβάλλεται)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θ. Ομάδα B. Ν-Ι-Η Γκολ

  1. Ρόδος 13 3-4-0 7-3
  2. Ιάλυσος Ρόδου 13 4-1-2 6-6
  3. Καλλιθέα 12 3-3-1 11-7
  4. Καλαμάτα 12 3-3-1 6-2
  5. Επισκοπή 11 3-2-2 5-3
  6. Αιγάλεω 9 3-0-4 5-8
  7. Σαντορίνη 7 1-4-2 3-4
  8. Αστέρας Βλαχιώτη 5 1-2-4 2-6
  9. Νίκη Βόλου 4 0-4-2 3-5
  10. Ασπρόπυργος 4 1-1-4 3-7
  • Παιχνίδι λιγότερο για Ασπρόπυργο και Νίκη Βόλου

Οι σκόρερ του Νοτίου ομίλου

7 γκολ σημειώθηκαν κατά την 7η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Football League. Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ παραμένει με πέντε τέρματα βρίσκεται ο Μαρουκάκης (Καλλιθέα).

Αναλυτικά οι σκόρερ:

5 γκολ

Μαρουκάκης (Καλλιθέα)

3 γκολ

Χατζησάββας (Ιάλυσος)

Μπαρμπαρούσης (Αιγάλεω)

Δελαπόρτας (Ρόδος)

Τσιριγώτης (Επισκοπή)

2 γκολ

Παπαδόπουλος (Ιάλυσος)

Αρναρέλλης (Ρόδος)

Σταύρου, Στούπης (Καλλιθέα)

Ζαχαράκης (Ασπρόπυργος)

1 γκολ

Λούκας Γκαρσία, Μέτσε, Κρουθ (Νίκη Βόλου)

Τσιλιγκίρης, Μπουρλάκης (Αιγάλεω)

Ρούσσος (Ιάλυσος)

Λίμα, Ανδρέου (Επισκοπή)

Βουργουντζής, Μπαξεβάνος (Ρόδος)

Μουσταφίδης, Καββαδίας (Καλλιθέα)

Παντίδος, Κανούλας, Ερρίκος (Σαντορίνη)

Αλεξόπουλος, Μπακαγιόκο, Μπουσμπίμπα, Αναστασόπουλος, Κέρη, Μαρκόφσκι (Καλαμάτα)

Βερνάρδος, Κορνέζος (Αστέρας Βλαχιώτη)

Γεωργακόπουλος (Ασπρόπυργος)

«Ανοιχτό» για Κατσουράνη

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο ο Κώστας Κατσουράνης να βρεθεί στον Βόλο τις επόμενες ημέρες για να δώσει τα χέρια με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, προκειμένου ο παλαίμαχος διεθνής μέσος να αναλάβει πόστο αθλητικού διευθυντή στους κυανόλευκους.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά τότε δεν αποκλείεται ο παλαίμαχος διεθνής άσος να βρεθεί άμεσα στον Βόλο, έχοντας την ευκαιρία να δει και την ομάδα στο χορτάρι, μιας και ακολουθεί παιχνίδι με την Καλλιθέα την ερχόμενη Μ. Πέμπτη στο γήπεδο της Νεάπολης.

Εάν η συμφωνία με τον Κατσουράνη επιτευχθεί σίγουρα μπορούμε να μιλάμε για μια συνεργασία με προοπτική και όχι μόνο για τη φετινή σεζόν, με τον Κατσουράνη να θέλει να «περάσει» τη δική του νοοτροπία και να «χτίσει» τη δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία σε ό,τι αφορά όχι μόνο στα αγωνιστικά ζητήματα, αλλά και τα εξωαγωνιστικά, έχοντας ρόλο και λόγο, εντός και εκτός γηπέδου.

«Εκστρατεία» αγάπης

Φιλανθρωπική δράση αναλαμβάνει για πολλοστή φορά η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου, αναδεικνύοντας το ευαίσθητο κοινωνικό της πρόσωπο σε συνανθρώπους και οικογένειες που έχουν άμεση ανάγκη να καλύψουν τις καθημερινές βασικές τους ανάγκες. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Πάσχα των Ελλήνων-Πάσχα της αγάπης.

Η μεγάλη γιορτή του Πάσχα πλησιάζει, μαζί της το μήνυμα της Ανάστασης. Ο Ομιλος Φιλάθλων ΝΙΚΗΣ στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος (εξάλλου η προσφυγική καταγωγή μας το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές), η φιλανθρωπία, η γενναιοδωρία και αλληλεγγύη γνώρισμα από όλους.

Καλούμε όλους εσάς να βοηθήσουμε εκείνους που κινδυνεύουν με κοινωνικό αφανισμό, συλλέγοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για να δοθούν σε συνανθρώπους και οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη για τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Η συγκέντρωση γίνεται καθημερινά από 09:00 έως 18:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6976206981 Κοτρώτσιο Δημήτριο.

Υ.Γ. Η συγκέντρωση διαρκεί μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη 29/4».

Εναρξη εγγραφών στην ποδηλασία

Ξεκινάνε οι εγγραφές για τα θερινά τμήματα ακαδημίας ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου: «Το ποδήλατο είναι εδώ και πολλά χρόνια το πρώτο παιχνίδι που ονειρεύεται κάθε παιδί. Η ανταμοιβή για τους κόπους του στο σχολείο και την καλή του διαγωγή. Τα παιδιά το αγαπούν και το θεωρούν κάτι τόσο δικό τους, ώστε συχνά ξεχνούν πως το πρώτο τους παιχνίδι, μπορεί να εξελιχθεί σε μέσο άθλησης ή μετακίνησης κ.α.

Στόχος της Ακαδημίας Ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», είναι να βοηθήσει τα παιδιά ν’ ανακαλύψουν αληθινά αυτό το μοναδικό μέσο, αλλά και να στηρίξει όσους αποφασίσουν να ασχοληθούν συστηματικά μ’ αυτό. Να γνωρίσουν την ευγενή άμιλλα, τα αθλητικά ιδεώδη – την αξία του αθλητισμού.

Η εξοικείωση με το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης χρησιμεύει στην ασφαλή χρήση κι αποφυγή ατυχημάτων, μέσω σωστής εκπαίδευσης (κυκλοφοριακή αγωγή), λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα (κράνος, σωστή χρήση φρένων, ορθή στάση σώματος, σωστός τρόπος οδήγησης μέσα στην πόλη) και παράλληλα βοηθά το παιδί να ωριμάσει τόσο οδηγικά όσο και ως προσωπικότητα συνειδητοποιώντας τους νόμους της φυσικής που επιδρούν σε ένα όχημα και τον αναβάτη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες:

fb: Νίκη Βόλου Ακαδημία Ποδηλασίας

σελ. fb: ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ακαδημία Ποδηλασίας

Τηλ. επικοινωνίας: 6945307109».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου