ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δίπλα στην ομάδα μπάσκετ της Νίκης ο προπονητής Στάικος Βεργέτης

δίπλα-στην-ομάδα-μπάσκετ-της-νίκης-ο-πρ-849363

Μπορεί να είναι προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου, αλλά ο Στάικος Βεργέτης, έχει αποδείξει περίτρανα την αγάπη του για τον σύλλογο της Νίκης Βόλου, κι έτσι ο Αρκάς τεχνικός επισκέφθηκε τους κυανόλευκους της ομάδας μπάσκετ, παρακολουθώντας από κοντά την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο προπονητής της ποδοσφαιρικής Νίκης Βόλου Στάικος Βεργέτης, παρακολούθησε από κοντά με μεγάλο ενδιαφέρον την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, συνοδευόμενος από τον γυμναστή της ποδοσφαιρικής ομάδας Νίκο Αθανασιάδη, ο οποίος έχει αναλάβει μέρος των πρωινών προπονήσεων και της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, ενώ το παρών έδωσε και ο υπεύθυνος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ και παλιός αθλητής, προπονητής και παράγοντας της μπασκετικής Νίκης Βόλου, Γιάννης Καζεπίδης.

Στο τέλος της προπόνησης ο coach Βεργέτης απηύθυνε τον λόγο στους αθλητές της ομάδας, δηλώνοντας την στήριξη του στην προσπάθεια τους και ευχόμενος επιτυχία στους στόχους της ομάδας, ενώ δήλωσε πως όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν θα βρίσκεται στις κερκίδες του Κλειστού στους αγώνες της Νίκης Βόλου. Είχε επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους προπονητές και τον πρόεδρο της ομάδας μας.

Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την παρουσία τους, δώρισε στους κυρίους Βεργέτη και Καζεπίδη από μια μπλούζα αποστολής της ομάδας μας και ένα εισιτήριο διαρκείας κατηγορίας Gold.

Βεργέτης: «Πέρασα ευχάριστα δίπλα σε ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα»

Τις εντυπώσεις του από την παρουσία του στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ της Νίκης, το απόγευμα της Παρασκευής, μοιράστηκε, με δηλώσεις του, ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος μίλησε επίσης και για τη συνέχεια της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αναλυτικά:

Για την παρουσία του στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας την Παρασκευή: «Οι εντυπώσεις μου από την παρουσία μου στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ, την Παρασκευή, ήταν εξαιρετικές. Πέρασα ευχάριστα ένα μέρος της ημέρας μου, κοντά σε ανθρώπους που παρατήρησα πως αγαπούν πολύ την ομάδα κι έχουν κάνει κι εκείνοι μία πολύ καλή προσπάθεια. Το επίπεδο, αγωνιστικά, είναι πάρα πολύ καλό, τους εύχομαι τα καλύτερα. Θα προσπαθήσω να πηγαίνω σε όσους περισσότερους αγώνες της ομάδας μπορώ, προκειμένου να στηρίζω κι εγώ τα παιδιά και την προσπάθεια που θα κάνουν. Μου αρέσει το μπάσκετ, όπως όλα τα αθλήματα».

Για τη συνέχεια της προετοιμασίας της ομάδας μας: «Η προετοιμασία κυλά πολύ καλά, οι παίκτες είναι ενθουσιώδεις και προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο. Προσπαθούμε και πιστεύω ότι καταφέρνουμε, σταδιακά, να δημιουργήσουμε ομοιογένεια μεταξύ μας, χτίζουμε μία οικογένεια, ο ένας ποδοσφαιριστής στηρίζει τον άλλον. Είμαι πολύ ευχαριστημένος κι ελπίζω, κάθε μέρα, να δείχνουμε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση. Αδιαμφισβήτητα, μας προβληματίζει το γεγονός πως δεν έχουμε παίξει όσα φιλικά θα θέλαμε, προς το παρόν, αλλά δεν μπορούμε να τα βάλουμε με το Θεό και τη φύση. Το όποιο κενό υπάρχει, όσον αφορά τον αγωνιστικό ρυθμό των παιδιών, θα καλυφθεί».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου