ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανακοίνωσε Θεοδωρόπουλο η Νίκη Βόλου

ανακοίνωσε-θεοδωρόπουλο-η-νίκη-βόλου-730241

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον 19χρονο Αντώνη Θεοδωρόπουλο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Βόλος ΝΠΣ να έχει κερδίσει με το σπαθί του τη θέση του αριστερού μπακ στα φιλικά των κυανόλευκων.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντώνη Θεοδωρόπουλο. Ο Θεοδωρόπουλος είναι 19 ετών, κατάγεται από τον Βόλο κι αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας. Ο Αντώνης πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου. Στην πορεία, μεταπήδησε στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, αποκομίζοντας, σε πολύ μικρή ηλικία, σημαντικές ποδοσφαιρικές παραστάσεις από τα τοπικά πρωταθλήματα του Νομού μας. Τα τελευταία δύο αγωνιστικά έτη ήταν ποδοσφαιριστής του ΝΠΣ Βόλος, καταγράφοντας αρκετές συμμετοχές στην Κ-19 της ομάδας, στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ 2 και Σούπερ Λιγκ 1. Καλωσορίζουμε τον Αντώνη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μία αγωνιστική χρονιά, με υγεία κι επιτυχίες».

Στην Καρδίτσα με ΑΣΑ

Αναφορικά με τα φιλικά η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών, με το τελευταίο παιχνίδι να δίνεται εκ νέου στο γήπεδο του Αλμυρού απέναντι στον Λεβαδειακό. Το επόμενο φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο την Αναγέννηση και θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 6μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου